- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.421
Acaba stresten mi oldu ki canım dikkat et stres yapma o da etkiler benceSalıya kadar sabredicem kızlar zaten. Sürmem bişey. Egzama tekrar baş gösterdi zaten durduk yere nerden çıktı anlamadım.
%60 ve üzeri artış yeterli deniyor hep canım. Saat farkı varsa onuda kat hesaba.kızlar selam 11.gün değerim 263 tü.bugün 13.gün değerim 482 çıkmış.tam iki kartı artış olmamış ama iyi mi sizce
Bilmiyorum ki canım. Stres etkilemiş olabilir dediğin gibi. Kaç gündür diyorum ya ellerim kupkuru oldu zaten. Genelde evdeyim dışarı arabayla çıkıyorum nemlendirici hep sürerim yinede canım acıyacak derece kurudu ellerim.Acaba stresten mi oldu ki canım dikkat et stres yapma o da etkiler bence
Hay Allah tüh eline deterjan vs değdirme canım dikkat et bakalımBilmiyorum ki canım. Stres etkilemiş olabilir dediğin gibi. Kaç gündür diyorum ya ellerim kupkuru oldu zaten. Genelde evdeyim dışarı arabayla çıkıyorum nemlendirici hep sürerim yinede canım acıyacak derece kurudu ellerim.
Biz keseyide gördük ama hala bizde net değiliz. Kalp atışıyla oh deriz inşallah.Kızlar bende 25 ocak transferiyim. Bugün 18. günüm
11. gün - 235
13. gün 640
18. gün 7007
son 5 günde epey artmış, çift embriyo transferi olmuştu, acaba ikiz midir? Bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Çok hafif kasıklarımda ağrı var. Cuma günü kese için randevu aldık. Ama sevinemiyoruz bile. İki haftadır ruh gibiyiz, hamile miyim? değil miyim?
Ediyorum canım bakalım idare edicem artık bi şekilde.Hay Allah tüh eline deterjan vs değdirme canım dikkat et bakalım
Paranoyak gibi olduk herşeyi kafaya takıyoruz artık canım, bi oh diyebilseydik.Bu arada folik asit olayını doktoruma sordum Kızlar, sorun yok birşey olmaz yenisine başla bugün dedi. İçim rahatladı
Ay hiç sormaParanoyak gibi olduk herşeyi kafaya takıyoruz artık canım, bi oh diyebilseydik.
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ay hiç sormagerçekten yoruldum Artık herşeyi düşünmekten herşey minik sıpalar için ne yapalım
Aile hekimi yazmıyor onu, uzman bir kadın doğum doktorunda yazdırabilirsin,KıZlar bide ne sorcam. Ben hep ilaçlarımı özelden aldık parayla. Hastanenin eczanesi SGK karşılamıyor özel Sigorta karşılamıyor dedi. Baya pahalı. Siz nasıl alıyorsunuz cirone jelim bitmek üzere 2 tane kaldı. Aile hekime yazdırsam sgk karşılar mı?
Amin inşallah canımRabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Transferden kaç gün sonra keseyi gördünüz? Benm 5. Gün embriyosu ve 3. Gündeyim dahaBiz keseyide gördük ama hala bizde net değiliz. Kalp atışıyla oh deriz inşallah.
Amin inşallah canımRabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Valla canım ben 12 gün yattım arada gezindim evin içinde ama iş yapmadım hiç. 13. Gün işe başladım akşam eve gidince gene yapmıyorum yatıyorum hemenGuzel annelee transfer oldugunuzdan bero yatiyor musuniz yoksa kalkip is guc yapiyor musunuz ? Geziyonuz mu
Ben de yatiyim ona gore ya ama dolasmak da iyiymis kan dolasimi icinValla canım ben 12 gün yattım arada gezindim evin içinde ama iş yapmadım hiç. 13. Gün işe başladım akşam eve gidince gene yapmıyorum yatıyorum hemen
Dolaş tabi ki ama iş yapma canım ağır kaldırma uzanma temizlik yapma burda hepimizin evi pislenmiş durumda meselaBen de yatiyim ona gore ya ama dolasmak da iyiymis kan dolasimi icin
Ben ilk günden beri geziyorumBen de yatiyim ona gore ya ama dolasmak da iyiymis kan dolasimi icin
Ben şanslıyım sanırım eşim süpürüyo saolsunDolaş tabi ki ama iş yapma canım ağır kaldırma uzanma temizlik yapma burda hepimizin evi pislenmiş durumda mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?