- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.441
Oh maşallah maşallahBen şanslıyım sanırım eşim süpürüyo saolsun
Ama bende kedi var o yüzden süpürmemiz lazım yoksa yapmazdı herhaldeOh maşallah maşallahbende arada söylüyorum neyi var evin diyor annem gelip yapıyor haftada bir kez sağolsun
Yok canim is yapmadim hic pozitife kadar ama surekli de yatmadim ilac kullaninca yuruyorsun su iciyorsun lavaboya gidiyorsun zaten evin icinde dolas kan dolasimi icin ben transferin 8 gunu borek bile yaptim oyle egilmeyim aman demiyorum kendime tabikide dikkat ediyorum agir seyleri kaldirmiyorum ev isi sadece yemek ve tezgah silmekten ibaretGuzel annelee transfer oldugunuzdan bero yatiyor musuniz yoksa kalkip is guc yapiyor musunuz ? Geziyonuz mu
Oh maşallah maşallahbende arada söylüyorum neyi var evin diyor annem gelip yapıyor haftada bir kez sağolsun
Kendi evinde niye yatmiyonBen ilk günden beri geziyorumyani anneme gidip geliyorum yürüyerek orda yatıyorum
Hiç beceremiyorlar ya neden böyledun esim yarım saat belki makina tuttu eve sacma sapan supuruyor basinda durdum artik olmadi icime sinmedi de yine de eline saglik dedim
Yok anam is yaparsam kocam oyar beniDolaş tabi ki ama iş yapma canım ağır kaldırma uzanma temizlik yapma burda hepimizin evi pislenmiş durumda mesela
Basit işler yapilirYok canim is yapmadim hic pozitife kadar ama surekli de yatmadim ilac kullaninca yuruyorsun su iciyorsun lavaboya gidiyorsun zaten evin icinde dolas kan dolasimi icin ben transferin 8 gunu borek bile yaptim oyle egilmeyim aman demiyorum kendime tabikide dikkat ediyorum agir seyleri kaldirmiyorum ev isi sadece yemek ve tezgah silmekten ibaret
Yaaa bunu bende cok merak ediyorum benimde kaldigim yerde malesef balik bulamiyoruz bende ikidir ton baligi yedim aslinda yuksek metaryeli olan balik arasindaymis ton baligi yenmemesi gerekiyorms ama ne yapalim kiBir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?
Ben evden 3 aydir uzaktim bide benim evi dusun senHiç beceremiyorlar ya neden böylebizim ki hiç yapmadı daha annem yaptı annesi geldi yaptı. Arada ona da tut diyorum nesi var evin takıntı yapma diyor bana her yer kırıntı ama anlatamıyorum
Canım benim bildiğim dip balığı yemek yasak içerisinde civa olduğundan ama ton balığını hiçBir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?
Onlar haliya bakinca dumduz hali tertemiz saniyorlar. Ama biz bakinca ooo neler neler geciyor icimizdenHiç beceremiyorlar ya neden böylebizim ki hiç yapmadı daha annem yaptı annesi geldi yaptı. Arada ona da tut diyorum nesi var evin takıntı yapma diyor bana her yer kırıntı ama anlatamıyorum
Aynı aynıBen evden 3 aydir uzaktim bide benim evi dusun senbiz gurbetteyiz kimsemiz yok benimkide mecbur kaldi yapti yoksa ictigi bardagi kaldirmaz
Oooo varya neredeyse yıkamaya vereceğim öyle berbat oldu şu bir aydır İnan hayırlısı olsunne yapalımOnlar haliya bakinca dumduz hali tertemiz saniyorlar. Ama biz bakinca ooo neler neler geciyor icimizden
Ay ne bilim alışamadım hala evime normaldede iş çıkışı anneme gidip yemek yiyip yatmaya gelioduk eve hala aynıymış gibi gelioKendi evinde niye yatmiyonbenim ailemden kimse bilmiyor tup yaptirdigimi
Ben daha sansliyim kaynanamla oturuyorum sagolsun yapiyorAynı aynıen azından yemeğimizi yapıp topluyor o da yetiyor
Ben de biliyordum yayilmasi konusunda kimseyw demesim kimsenin bilmesine gerek yokAy ne bilim alışamadım hala evime normaldede iş çıkışı anneme gidip yemek yiyip yatmaya gelioduk eve hala aynıymış gibi geliobenm kendi ailem bilio eşimin komple sülale bilio maalesef herkese yaydılar
Ben benimkini çağırsam anında gelir de daha yeni barıştık evime bile hiç gelmediler gerekte yokBen daha sansliyim kaynanamla oturuyorum sagolsun yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?