2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guzel annelee transfer oldugunuzdan bero yatiyor musuniz yoksa kalkip is guc yapiyor musunuz ? Geziyonuz mu
Yok canim is yapmadim hic pozitife kadar ama surekli de yatmadim ilac kullaninca yuruyorsun su iciyorsun lavaboya gidiyorsun zaten evin icinde dolas kan dolasimi icin ben transferin 8 gunu borek bile yaptim oyle egilmeyim aman demiyorum kendime tabikide dikkat ediyorum agir seyleri kaldirmiyorum ev isi sadece yemek ve tezgah silmekten ibaret

Kızlar gebe olmuş olanlar ve olacak olanlar.. Acaba demir seviyesine baktırdınız mı? Benim demirim 11 çıkmıştı ferritin düzeyim. düşüktü bir 15 gün kullandım sonra transfer zamanı kesin dediler bişey kullanmayın şimdi. ancak son üc gündüz bir carpinti hali ve halsizlik var sanirim demirim iyice düstü ve demir hapi almaya baslayacağım.

Oh maşallah maşallah bende arada söylüyorum neyi var evin diyor annem gelip yapıyor haftada bir kez sağolsun
dun esim yarım saat belki makina tuttu eve sacma sapan supuruyor basinda durdum artik olmadi icime sinmedi de yine de eline saglik dedim

Bir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?

dun esim yarım saat belki makina tuttu eve sacma sapan supuruyor basinda durdum artik olmadi icime sinmedi de yine de eline saglik dedim
Hiç beceremiyorlar ya neden böyle bizim ki hiç yapmadı daha annem yaptı annesi geldi yaptı. Arada ona da tut diyorum nesi var evin takıntı yapma diyor bana her yer kırıntı ama anlatamıyorum

Basit işler yapilir toz aliriz artik supurmeyi geçtim ben

Bir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?
Yaaa bunu bende cok merak ediyorum benimde kaldigim yerde malesef balik bulamiyoruz bende ikidir ton baligi yedim aslinda yuksek metaryeli olan balik arasindaymis ton baligi yenmemesi gerekiyorms ama ne yapalim ki

Hiç beceremiyorlar ya neden böyle bizim ki hiç yapmadı daha annem yaptı annesi geldi yaptı. Arada ona da tut diyorum nesi var evin takıntı yapma diyor bana her yer kırıntı ama anlatamıyorum
Ben evden 3 aydir uzaktim bide benim evi dusun sen biz gurbetteyiz kimsemiz yok benimkide mecbur kaldi yapti yoksa ictigi bardagi kaldirmaz

Canım benim bildiğim dip balığı yemek yasak içerisinde civa olduğundan ama ton balığını hiç
Bilmiyorum

Onlar haliya bakinca dumduz hali tertemiz saniyorlar. Ama biz bakinca ooo neler neler geciyor icimizden

Ay ne bilim alışamadım hala evime normaldede iş çıkışı anneme gidip yemek yiyip yatmaya gelioduk eve hala aynıymış gibi gelio benm kendi ailem bilio eşimin komple sülale bilio maalesef herkese yaydılar
Ben de biliyordum yayilmasi konusunda kimseyw demesim kimsenin bilmesine gerek yok aahh ne guzel vallaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…