- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.461
Kizz en beceriksizi bende yemekte bilmiyor adam yemegi yapiyorumAynı aynıen azından yemeğimizi yapıp topluyor o da yetiyor
En güzeli ve en mantıklısı benceBen de biliyordum yayilmasi konusunda kimseyw demesim kimsenin bilmesine gerek yokaahh ne guzel vallaha
Kalsin orda o zaman sonra basina kakar falan geldim yaptim ettim sana diyeBen benimkini çağırsam anında gelir de daha yeni barıştık evime bile hiç gelmediler gerekte yok
Aynen ton balığı ve dip balıkları yasak. Ben omega ilaç alıyorum takviye olarak sizde olmadı doktora sorunYaaa bunu bende cok merak ediyorum benimde kaldigim yerde malesef balik bulamiyoruz bende ikidir ton baligi yedim aslinda yuksek metaryeli olan balik arasindaymis ton baligi yenmemesi gerekiyorms ama ne yapalim ki
Gözünaydınnn hayırlısı olsunKizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
Zaten benim ki şey modeli ' ben yaparım , ben ederim , çekil sen beceremiyorsun bırak ben yapıyım 'Kalsin orda o zaman sonra basina kakar falan geldim yaptim ettim sana diye
Sagol canim rabbim herkese versim bu guzel duyguyuGözünaydınnn hayırlısı olsun
Masallah gozun aydinKizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
Ay Allah emiKizz en beceriksizi bende yemekte bilmiyor adam yemegi yapiyorum
Ayyyy çok sevindim canım maşallahKizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
Evet ya bende bugun bi videoda duydum olmadi alip dolaplara aticagiz bizim gibi bulamayanlar haftada iki kere baligi yiyemeyecegizAynen ton balığı ve dip balıkları yasak. Ben omega ilaç alıyorum takviye olarak sizde olmadı doktora sorun
16. gün keseyi gördük.Transferden kaç gün sonra keseyi gördünüz? Benm 5. Gün embriyosu ve 3. Gündeyim daha
Sagolasin canim insaallah sendende duyariz bu guzel haberi tez zamandaMasallah gozun aydin
Sanada az kaldi cuma duyacagiz iyi haberini insaallahAy Allah emiolsun artık basımızda olsunlar da anacım ne diyelim
Ayyyy çok sevindim canım maşallahdarısı basımıza inşallah az kaldı heyecan yaptım bak şimdi
hemen hemen aynı saatlerde verdim kanı.doktor gördü gayet iyi bi sıkıntı yok ayın 25 inde gel bide ultrasonla bakalım dedi%60 ve üzeri artış yeterli deniyor hep canım. Saat farkı varsa onuda kat hesaba.
çok şükür canım gözün aydın.darısı hepimizin başına inşallahKizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
Ablam hamileyken somon balığı yedi çok faydası varmış ama norveç olmicakmış ... tabi bu bilgi bulabilenler içinEvet ya bende bugun bi videoda duydum olmadi alip dolaplara aticagiz bizim gibi bulamayanlar haftada iki kere baligi yiyemeyecegiz
İnşallah canım inşallah iple çekiyorum.Sanada az kaldi cuma duyacagiz iyi haberini insaallah
Sagol canim rabbim sanada tum bekleyenlerede gostersin insaallah. Oh diyemem saniyordum gercekten. Cok guzel bir oh cektim.çok şükür canım gözün aydın.darısı hepimizin başına inşallah
Gözünüz aydinnnn...Kizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?