- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.481
Ben bugun sabah yine uyandim kulot affedersin isemis gibi tamamen islak hc bole olmamisti. Direk doktora tel ettim. Gel dediler. Tahmin etmiyordum vallah bir kan alirlar sandimİnşallah canım inşallah iple çekiyorum.
Tesekkurler canimGözünüz aydinnnn...
Ayyyyhh cekilmez evdeZaten benim ki şey modeli ' ben yaparım , ben ederim , çekil sen beceremiyorsun bırak ben yapıyım '
Kacinci gün ya da haftanızda duydunuz?Sanada az kaldi cuma duyacagiz iyi haberini insaallah
Sağol cnm.nerde hangi topic
Bugun 25nci gunum... 6 haftalikKacinci gün ya da haftanızda duydunuz?
Dışarda da çekilmiyo da 2 senedir görüşmüyodum nikaha bile gelmediler keşke böyle kalsaydıAyyyyhh cekilmez evde
Guzel annelee transfer oldugunuzdan bero yatiyor musuniz yoksa kalkip is guc yapiyor musunuz ? Geziyonuz mu
dun esim yarım saat belki makina tuttu eve sacma sapan supuruyor basinda durdum artik olmadi icime sinmedi de yine de eline saglik dedim
Bir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?
Kizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun
hemen hemen aynı saatlerde verdim kanı.doktor gördü gayet iyi bi sıkıntı yok ayın 25 inde gel bide ultrasonla bakalım dedi
Huzurlu yapiyor insanin çevresinde parazitlerin olmamasiDışarda da çekilmiyo da 2 senedir görüşmüyodum nikaha bile gelmediler keşke böyle kalsaydı
Daha çok var 18ine.. İnşallah senin gibi sevinçli döneriz bizde evimize.@canimmkendimm rabbim hepimizin kucaginda gostersin. Gercekten oh dedim. Rabbim seninde yuzunu guldursun.
InsaallahDaha çok var 18ine.. İnşallah senin gibi sevinçli döneriz bizde evimize.
5 haftadan sonra belitti gosterirmis diye biliyorum . Ne guzel iste belirtisiz yasiycanKızlar bu arada bende ne belirti var ne başka bişey.. Keseyi gördüm. Pazar günü kanda vermiştim tekrar duramayıp. Hcg yükselmişti ama yinede rahat değil içim. Acaba bişey mi oldu deyip duruyorum. Göğüslerimin şişliği acısı bi var bi yok. Şu an hiç bişey yok mesela. Hiç hamile gibi değilim. Bilmiyorum neden böyle..
KesinlikleHuzurlu yapiyor insanin çevresinde parazitlerin olmamasi
Ay ben de oldum sanırım doktorum travazol krem kullan dedi geçmezse geld dedi çok kaşıntım varKızlar günaydın bu jel kullananlar sürekli akıntı olduğundan kaşıntı başladı bende yaMantar olmam inşallah sizin nasıl
Benim de aynı canım sabah 6 da uyanıyorum sabahçıyım bulanıyorum bişiler yiyorum geçioBenim de öyle sabah kalktıktan yarım saat sonra başlıyor birşeyler yediğimde azalıyor sonra geçiyor senin ki ?
Neden oluyormuş peki sordun mu canımBen bugun sabah yine uyandim kulot affedersin isemis gibi tamamen islak hc bole olmamisti. Direk doktora tel ettim. Gel dediler. Tahmin etmiyordum vallah bir kan alirlar sandim
Bende de yok canım rahat ol bence yerleştikleri için artık belirti kalmadıKızlar bu arada bende ne belirti var ne başka bişey.. Keseyi gördüm. Pazar günü kanda vermiştim tekrar duramayıp. Hcg yükselmişti ama yinede rahat değil içim. Acaba bişey mi oldu deyip duruyorum. Göğüslerimin şişliği acısı bi var bi yok. Şu an hiç bişey yok mesela. Hiç hamile gibi değilim. Bilmiyorum neden böyle..
Yok kullanmıyorum ben peçete koydum bugün devamlı baya azaldı kaşıntım hatta geçti bile neredeyseAy ben de oldum sanırım doktorum travazol krem kullan dedi geçmezse geld dedi çok kaşıntım var
Evet benimde öyle oluyor canımBenim de aynı canım sabah 6 da uyanıyorum sabahçıyım bulanıyorum bişiler yiyorum geçio
aynen kalp atışını ve ilk 3 ayı geçirene kadar heyecanımız stresimiz bitmez.bide o gün tam eşimin doğumgünüBen ilk 3 gün yattım, oturdum tuvalet su ihtiyacıma kalktım ara ara ev içinde gezindim. Sonra toz almaya başladım sadece. 2 güne 1 banyo lavabosunu temizledim, transferden 15 gün sonra filanda ufak ufak silmeye süpürmeye başladım.
Benimkide 15 gün yaptı ama dediğin gibi saçma sapan.İçine sinmesede eline sağlık diycen mecbur hiç yapmasalar ne olur halimiz..
Bende 1 kez yedim ama midem çokta almadı. Zaten kızlarda yeme demişler sana. Dahada yemem bende.
Oh maşallah. Darısı başıma inşallah..
Bi sıkıntı olsa zaten tekrar kan isterdi. Heyecanlı ikinci bekleyiş başladı seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?