2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol cnm.nerde hangi topic

Gerceklik payi nedir bilmem. Ben sana girgirina dedim. Sahsen bana sacma geldi cunki bugun bende ultrason yaptim. Birine gore kiz cikti. 2nci resme gore erkek anlamadm

Guzel annelee transfer oldugunuzdan bero yatiyor musuniz yoksa kalkip is guc yapiyor musunuz ? Geziyonuz mu

Ben ilk 3 gün yattım, oturdum tuvalet su ihtiyacıma kalktım ara ara ev içinde gezindim. Sonra toz almaya başladım sadece. 2 güne 1 banyo lavabosunu temizledim, transferden 15 gün sonra filanda ufak ufak silmeye süpürmeye başladım.

dun esim yarım saat belki makina tuttu eve sacma sapan supuruyor basinda durdum artik olmadi icime sinmedi de yine de eline saglik dedim

Benimkide 15 gün yaptı ama dediğin gibi saçma sapan. İçine sinmesede eline sağlık diycen mecbur hiç yapmasalar ne olur halimiz..

Bir de bulunduğum yerde balık filan tüketme çok şansım yok ton balığı yememiz sakıncalı mı? evde var ve metal kutuda değil poşette olanında bir sakıncası var mı varsa neden bilen var mı?

Bende 1 kez yedim ama midem çokta almadı. Zaten kızlarda yeme demişler sana. Dahada yemem bende.

Kizlarrrrr kalbinide duydumm gordumde yavrumu sukurler olsun

Oh maşallah. Darısı başıma inşallah..

hemen hemen aynı saatlerde verdim kanı.doktor gördü gayet iyi bi sıkıntı yok ayın 25 inde gel bide ultrasonla bakalım dedi

Bi sıkıntı olsa zaten tekrar kan isterdi. Heyecanlı ikinci bekleyiş başladı seninde.

Kızlar bu arada bende ne belirti var ne başka bişey.. Keseyi gördüm. Pazar günü kanda vermiştim tekrar duramayıp. Hcg yükselmişti ama yinede rahat değil içim. Acaba bişey mi oldu deyip duruyorum. Göğüslerimin şişliği acısı bi var bi yok. Şu an hiç bişey yok mesela. Hiç hamile gibi değilim. Bilmiyorum neden böyle..

5 haftadan sonra belitti gosterirmis diye biliyorum . Ne guzel iste belirtisiz yasiycan

Benim evde kirden koktu nerdeyse ama hiç yapacak halim yok.arada eşim süpürge tutuyo. Mutfak zaten evin hiç girmek bile istemedgim bölümü. Dışarda yiyoz artik

Ben bugun sabah yine uyandim kulot affedersin isemis gibi tamamen islak hc bole olmamisti. Direk doktora tel ettim. Gel dediler. Tahmin etmiyordum vallah bir kan alirlar sandim
Neden oluyormuş peki sordun mu canım
Bende de yok canım rahat ol bence yerleştikleri için artık belirti kalmadı
Ay ben de oldum sanırım doktorum travazol krem kullan dedi geçmezse geld dedi çok kaşıntım var
Yok kullanmıyorum ben peçete koydum bugün devamlı baya azaldı kaşıntım hatta geçti bile neredeyse
Benim de aynı canım sabah 6 da uyanıyorum sabahçıyım bulanıyorum bişiler yiyorum geçio
Evet benimde öyle oluyor canım

aynen kalp atışını ve ilk 3 ayı geçirene kadar heyecanımız stresimiz bitmez.bide o gün tam eşimin doğumgünü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…