- 12 Ağustos 2017
- 269
- 297
- 103
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.501
Ben de şuan öyleyim hiç bi belirtim yok akıntı dışında keseyi de daha görmeye gdemedik sırf eşimle gdeyim diye cumartesine aldımKızlar bu arada bende ne belirti var ne başka bişey.. Keseyi gördüm. Pazar günü kanda vermiştim tekrar duramayıp. Hcg yükselmişti ama yinede rahat değil içim. Acaba bişey mi oldu deyip duruyorum. Göğüslerimin şişliği acısı bi var bi yok. Şu an hiç bişey yok mesela. Hiç hamile gibi değilim. Bilmiyorum neden böyle..
Prolutex i devlet karşılamıyor cnm.Kızlar cirone jel SGK dan aldım ama prolutex alabilen var mı?
Kızlar cirone jel SGK dan aldım ama prolutex alabilen var mı?
Şimdi geldim doktordan canım bizim düğmenin kalp atışlarını gördükSizinle aynıyızgüzel haberlerinizi bekliyorum
Canım sabret inşallah Rabbim ol derse olurPek ümidim kalmadı gibi bu gün regl günüm olmadım daha ama
canım hayırlı olsun. sen pgt de yaptırmıştın demi. diğer sayfalardan hatırlıyorum. bu tedavınde de yapıldı mı.Bugun 25nci gunum... 6 haftalik
canım bence ümidini kaybetme.hastanede benimle aynı gün transferi olan biri vardı.onun ilk bebeğide tüp bebek tedavisiyle olmuş.10. gün test yaptım çıkmadı.olmadı diyerek geldim kan verdim kanda çıktı dedi.yani olabiliyor bu şekildeKızlar bide gebelik testi yaptım çıkmadı(( 9. Gün
Yaa çok mutlu oldum benim randevum Pazartesi ye. Şimdi günler geçmez bana ya. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsinŞimdi geldim doktordan canım bizim düğmenin kalp atışlarını gördük ❤❤
Benim bugün 6+0. Başlarda bel ağrım vardı ara ara kasık ağrım vardı. Şu an hiç bişey yok..5 haftadan sonra belitti gosterirmis diye biliyorum . Ne guzel iste belirtisiz yasiycan
Tabiki canim. Benim cocugum oluyor fakat kromozom bozuklugundan dolayi tup bebek yaptirdim.canım hayırlı olsun. sen pgt de yaptırmıştın demi. diğer sayfalardan hatırlıyorum. bu tedavınde de yapıldı mı.
Pecete işe yariyor degil mi gercekten cunku islak kalmiyor ic camasirinNeden oluyormuş peki sordun mu canım
Bende de yok canım rahat ol bence yerleştikleri için artık belirti kalmadı
Yok kullanmıyorum ben peçete koydum bugün devamlı baya azaldı kaşıntım hatta geçti bile neredeyse
Evet benimde öyle oluyor canım
Neden oluyormuş peki sordun mu canım
Bende de yok canım rahat ol bence yerleştikleri için artık belirti kalmadı
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahYaa çok mutlu oldum benim randevum Pazartesi ye. Şimdi günler geçmez bana ya. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsin ❤❤
ayyy bende başlıyorum nasipse yine pgt olacak. inşallah sağlıklı bulunur benim de. Allah kucağına almayı nasip etsin.Tabiki canim. Benim cocugum oluyor fakat kromozom bozuklugundan dolayi tup bebek yaptirdim.benim icin pgt şart
Caniiiim senindee gozun aydinT Translokasyon1521 canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤ Altı haftalık dimi senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?