2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha sansliyim kaynanamla oturuyorum sagolsun yapiyor
merhaba birkaç sorum var tüp bebek embriyo transferi demek mi? maliyeti ortalama ne oluyor? ayrıca ağrılı sancılı bir işlem mi bu yardım ederseniz çok sevinirim 3 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz çok yoruldum

ayyy bende başlıyorum nasipse yine pgt olacak. inşallah sağlıklı bulunur benim de. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Daha oncelerden ptg topiklerde cok kez yazdim. Sanada soyleyim belki faydam olur.
Ben 3 tup bebek yaptirdim hic birinde saglikli bulunmadi.. ztn doktorun amaci oydu. Biliyorduki saglikli bulunursa ona fazla para kazandiramicaktim. O yuzden ugrasti sacma sapan tedavilerle.
Lutfen doktoruna uzun protokolden bahset. Ben yumurta baskilayici kulandim bu tedavide buldum saglikliyi

Ben keseyide gördüm. Doktorda herşey yolunda dedi. Kalp atışına bakalım 10 gün sonra dedi. Benim öncedende düşüğüm olduğu için korkum daha çok galiba.
Yok yok Allahin izniyle birsey olmaz Rabbim onu korur kotuyu cagirma bak ne guzel su an icimizde bi mucize var

Yok yok Allahin izniyle birsey olmaz Rabbim onu korur kotuyu cagirma bak ne guzel su an icimizde bi mucize var
İyi düşünmek istiyorum. İyi olsun istiyorum. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın. Bir düşüğüm bir kimyasal gebeliğim var öncesinde. Bu kez güzel olsun inşallah herşey..

Pecete işe yariyor degil mi gercekten cunku islak kalmiyor ic camasirin
Aynen muhteşem oldu o kadar rahat ettim ki sağol valla canım
Bilmiyorum valla canım. Kuruntu yapa yapa paranoyak olucam.
Bende bende hiç sorma ne olursa olsun korkuyorum ama işte
kelebekmkelebek canim cevapladim mi hatirlamiorum akintinin sebebi progestan fitil dedi. Normal dedi. Akmasi daha iyiye isaret hormonlarin degisiyo demekmis.
Yok canım cevaplamamıştın ama ben fitil kullanmıyorum da jel kullanıyorum o da progestan zaten ondan mı acaba dersin

Evet canim guzel belirtiymis sukur

Evet embriyo transferi demek. Maliyetli ortalama bir şey söyleyemem çünkü kişiye özel bir durum bu. Sancılı bir işlem değil 10 dk lık bir işlem bayılmadan olabilen bir işlem. Eğer yorulduysanız vakit kaybetmeden başvurun bir tüp bebek merkezine. İyi araştırın. Burda izmir'de yaptıranlar var. Bir görüşün.

bununla ilgili özele dr gittik test tahlil yaptı sonuclarda herhangi bir sorun gömedi alttan kontrol etti 28 yaşındasınz henüz gençsn yumurtlama günü takibi yap diyp gönderdi anlamadım neden olmuyor boşuna vakit kaybediyorum gibi hissediyorum

Caniiiim senindee gozun aydin senle beraber transfer olduk 6 haftalik cok mutluyum ya.
Minik 4mm cikti
Benimki 5.4 mm kalp atışlarını dinlemedik zarar vermesin diye ama artık içim rahatladı kalp atışını gördüm ya inşallah beraber de doğurucaz burda hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz

Gözünüz aydın anlatsana nasıl gördünüz duydunuz mu gördünüz mü? Bir de senin doktor neresiydi hangi şehirdi?
Sağol canım Gördüm canım hem bebişi hem yolk kesesini hem de kalp atışlarını gördüm :) ama dinlemedik doktor erken dönemde zarar verebilir dedi. İstanbul Acıbadem Bakırköy Funda Aybar Susur canım tüp bebek doktorum

Embriyo transferi demek .
Maliyet ortalama 15bin
agrili sancili tam olarak degil.
Sadece yumurta toplarken biraz agriniz oluyor bir kac gun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…