- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.521
Dune kadar bende oyleydim kan verdim cok sukur icim rahatladi sira pazartesi gunu kese de insallah bunyemizden galibaBilmiyorum valla canım. Kuruntu yapa yapa paranoyak olucam.
merhaba birkaç sorum var tüp bebek embriyo transferi demek mi? maliyeti ortalama ne oluyor? ayrıca ağrılı sancılı bir işlem mi bu yardım ederseniz çok sevinirim 3 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz çok yoruldumBen daha sansliyim kaynanamla oturuyorum sagolsun yapiyor
İnşallah güzel bi gün olur sizin için. Telaş hiç bitmeyecek bence.aynen kalp atışını ve ilk 3 ayı geçirene kadar heyecanımız stresimiz bitmez.bide o gün tam eşimin doğumgünü
Masallah gozun aydin canim benimŞimdi geldim doktordan canım bizim düğmenin kalp atışlarını gördük ❤❤
Daha oncelerden ptg topiklerde cok kez yazdim. Sanada soyleyim belki faydam olur.ayyy bende başlıyorum nasipse yine pgt olacak. inşallah sağlıklı bulunur benim de. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben keseyide gördüm. Doktorda herşey yolunda dedi. Kalp atışına bakalım 10 gün sonra dedi. Benim öncedende düşüğüm olduğu için korkum daha çok galiba.Dune kadar bende oyleydim kan verdim cok sukur icim rahatladi sira pazartesi gunu kese de insallah bunyemizden galiba
Keseyi görsende rahat edemiycen canım. Ben gördüm keseyi ama yine rahat değilim.Ben de şuan öyleyim hiç bi belirtim yok akıntı dışında keseyi de daha görmeye gdemedik sırf eşimle gdeyim diye cumartesine aldım
Yok yok Allahin izniyle birsey olmaz Rabbim onu korur kotuyu cagirma bak ne guzel su an icimizde bi mucize varBen keseyide gördüm. Doktorda herşey yolunda dedi. Kalp atışına bakalım 10 gün sonra dedi. Benim öncedende düşüğüm olduğu için korkum daha çok galiba.
İyi düşünmek istiyorum. İyi olsun istiyorum. Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmasın. Bir düşüğüm bir kimyasal gebeliğim var öncesinde. Bu kez güzel olsun inşallah herşey..Yok yok Allahin izniyle birsey olmaz Rabbim onu korur kotuyu cagirma bak ne guzel su an icimizde bi mucize var
Aynen muhteşem oldu o kadar rahat ettim kiPecete işe yariyor degil mi gercekten cunku islak kalmiyor ic camasirin
Bende bende hiç sorma ne olursa olsun korkuyorum ama işteBilmiyorum valla canım. Kuruntu yapa yapa paranoyak olucam.
Yok canım cevaplamamıştınkelebekmkelebek canim cevapladim mi hatirlamiorum akintinin sebebi progestan fitil dedi. Normal dedi. Akmasi daha iyiye isaret hormonlarin degisiyo demekmis.
Evet canim guzel belirtiymis sukurAynen muhteşem oldu o kadar rahat ettim kisağol valla canım
Bende bende hiç sorma ne olursa olsun korkuyorum ama işte
Yok canım cevaplamamıştınama ben fitil kullanmıyorum da jel kullanıyorum o da progestan zaten ondan mı acaba dersin
Şimdi geldim doktordan canım bizim düğmenin kalp atışlarını gördük ❤❤
merhaba birkaç sorum var tüp bebek embriyo transferi demek mi? maliyeti ortalama ne oluyor? ayrıca ağrılı sancılı bir işlem mi bu yardım ederseniz çok sevinirim 3 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz çok yoruldum
Çok şükür bin şükür canımEvet canim guzel belirtiymis sukur
bununla ilgili özele dr gittik test tahlil yaptı sonuclarda herhangi bir sorun gömedi alttan kontrol etti 28 yaşındasınz henüz gençsn yumurtlama günü takibi yap diyp gönderdi anlamadım neden olmuyor boşuna vakit kaybediyorum gibi hissediyorumEvet embriyo transferi demek. Maliyetli ortalama bir şey söyleyemem çünkü kişiye özel bir durum bu. Sancılı bir işlem değil 10 dk lık bir işlem bayılmadan olabilen bir işlem. Eğer yorulduysanız vakit kaybetmeden başvurun bir tüp bebek merkezine. İyi araştırın. Burda izmir'de yaptıranlar var. Bir görüşün.
Benimki 5.4 mmCaniiiim senindee gozun aydinsenle beraber transfer olduk 6 haftalik cok mutluyum ya.
Minik 4mm cikti
Amin canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMasallah gozun aydin canim benimdarisi bizim dugmelere
Aynen sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyorAmin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah❤❤ Kalp atışını da duyarsınız muhtemelen sabredin sonra içiniz baya rahatlıyo
Sağol canımGözünüz aydın anlatsana nasıl gördünüz duydunuz mu gördünüz mü? Bir de senin doktor neresiydi hangi şehirdi?
Embriyo transferi demek .merhaba birkaç sorum var tüp bebek embriyo transferi demek mi? maliyeti ortalama ne oluyor? ayrıca ağrılı sancılı bir işlem mi bu yardım ederseniz çok sevinirim 3 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?