- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.541
Hayırlı olsun canım inşallah elinede alırsın sağlıklı bir şekildeŞimdi geldim doktordan canım bizim düğmenin kalp atışlarını gördük ❤❤
bununla ilgili özele dr gittik test tahlil yaptı sonuclarda herhangi bir sorun gömedi alttan kontrol etti 28 yaşındasınz henüz gençsn yumurtlama günü takibi yap diyp gönderdi anlamadım neden olmuyor boşuna vakit kaybediyorum gibi hissediyorum
Evet canım çok gençsin. Ama olmuyorsa nasılsa olur diye her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zordur ve bu sadece vakit kaybı. İnan ki 25 yaşında bile tüp bebek yaptıran var. Sebepli ya da sebepsiz olması sonucu değiştirmiyor.. Şimdi sana önerim. Öncelikle doktorun sana renkli rahim film çektir diyecek. Tüpler açık mı değil mi önce o tespit edilir. Bu birinci aşama. İkinci aşama klomen tedavisidir yani sadece ilaçla yumurta takibi yapılıp belli bir zaman içerisinde ilişkiye girme demek bu Bundan da sonuc alamazsan aşılma yöntemi var. Tüm bu aşamalarda da sonuç gelmezse o zaman tüp bebek :)
Amin canım benimHayırlı olsun canım inşallah elinede alırsın sağlıklı bir şekildeNe zaman transfer olmuştun
Evet canım çok gençsin. Ama olmuyorsa nasılsa olur diye her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zordur ve bu sadece vakit kaybı. İnan ki 25 yaşında bile tüp bebek yaptıran var. Sebepli ya da sebepsiz olması sonucu değiştirmiyor.. Şimdi sana önerim. Öncelikle doktorun sana renkli rahim film çektir diyecek. Tüpler açık mı değil mi önce o tespit edilir. Bu birinci aşama. İkinci aşama klomen tedavisidir yani sadece ilaçla yumurta takibi yapılıp belli bir zaman içerisinde ilişkiye girme demek bu Bundan da sonuc alamazsan aşılma yöntemi var. Tüm bu aşamalarda da sonuç gelmezse o zaman tüp bebek :)
Ben 24 yasindayim. 2 basarisiz asilamadan sonra tup bebek deniyoruz. Cok yipratici bir süreç.ve 1.5 yillik evliyimEvet canım çok gençsin. Ama olmuyorsa nasılsa olur diye her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zordur ve bu sadece vakit kaybı. İnan ki 25 yaşında bile tüp bebek yaptıran var. Sebepli ya da sebepsiz olması sonucu değiştirmiyor.. Şimdi sana önerim. Öncelikle doktorun sana renkli rahim film çektir diyecek. Tüpler açık mı değil mi önce o tespit edilir. Bu birinci aşama. İkinci aşama klomen tedavisidir yani sadece ilaçla yumurta takibi yapılıp belli bir zaman içerisinde ilişkiye girme demek bu Bundan da sonuc alamazsan aşılma yöntemi var. Tüm bu aşamalarda da sonuç gelmezse o zaman tüp bebek :)
Bende 22 ocakta transfer oldum ama doktorum 3hafta sonra gel hem kese hem kalp atışına bakalım dedi şimdi sizi duyunca sabırsızlanıyorumAmin canım benim18 ocakta transfer oldum ben
Gelmez canım ne olcak. Ben döner istedim yedim kaç kez. Hatta transfer günü hastaneden çıktık benim sevdiğim bi yerde döner yemiştik. Soslu.Kızlar ya dışardan birşey yemeye korkuyorum ben ama peynirli pide den falan zarar gelmez herhalde
Offf deme benim de çektiGelmez canım ne olcak. Ben döner istedim yedim kaç kez. Hatta transfer günü hastaneden çıktık benim sevdiğim bi yerde döner yemiştik. Soslu.Canım çekti hatta şimdide.
Vajinal baktı canım. Kalp atışlarını duymak için demiştir ben duymadım şimdi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem :)Bende 22 ocakta transfer oldum ama doktorum 3hafta sonra gel hem kese hem kalp atışına bakalım dedi şimdi sizi duyunca sabırsızlanıyorumbirde karnınızdanmı baktı vajinalmi
Sana tavsiyem hic zaman kaybina girme bende 25 yasindayim ama tup bebekle hamile kalabildim 2 yildir evliyim sayilir nisan ayinda hic gebelik elde edemedik keske senem dolunca baslasaydim diyorum seni yorup yipratmaktan baska eline gececek birsey olmaz tabiki herseyi Allah bilir ama ortada bir sorun var uzme kendini maddi olarakta hazirsanizbununla ilgili özele dr gittik test tahlil yaptı sonuclarda herhangi bir sorun gömedi alttan kontrol etti 28 yaşındasınz henüz gençsn yumurtlama günü takibi yap diyp gönderdi anlamadım neden olmuyor boşuna vakit kaybediyorum gibi hissediyorum
Gebelik varken vajinal bakılmaz diye biliyorum ama yanlışmıyım?Vajinal baktı canım. Kalp atışlarını duymak için demiştir ben duymadım şimdi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem :)
Kizz allah seni melemen deyince yine aklima geldi agzim sulandi azicik aci ama yiyim birazdanOfff deme benim de çektiişte güvenebilsem yiyeceğim aslında da ya evde eşim Menemen yapacak ya da söylicez dur bakalım
Vajinal baktı canım. Kalp atışlarını duymak için demiştir ben duymadım şimdi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem :)
[/QUOTEGüzel güzel duyalım inşallah miniklerimizin kalp atışlarını
Gebelik varken vajinal bakılmaz diye biliyorum ama yanlışmıyım?
Gebeliğin ilk haftalarında bakıyorlar canım benim ilk oğlumdada bakmışlardı
Aslında haklısın canım şuan herşeyden korktuğumuz için ilk etapta ürküyor insan aca felan oluyoruzAnladım canım ben düşüğe sebep olur diye biliyordum da demekki bilgi olarak geride kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?