2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet canım çok gençsin. Ama olmuyorsa nasılsa olur diye her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zordur ve bu sadece vakit kaybı. İnan ki 25 yaşında bile tüp bebek yaptıran var. Sebepli ya da sebepsiz olması sonucu değiştirmiyor.. Şimdi sana önerim. Öncelikle doktorun sana renkli rahim film çektir diyecek. Tüpler açık mı değil mi önce o tespit edilir. Bu birinci aşama. İkinci aşama klomen tedavisidir yani sadece ilaçla yumurta takibi yapılıp belli bir zaman içerisinde ilişkiye girme demek bu Bundan da sonuc alamazsan aşılma yöntemi var. Tüm bu aşamalarda da sonuç gelmezse o zaman tüp bebek :)

izmirlibjkkartal
Ha tabii şunu da eklemem gerekiyor. Lütfen tüp bebek ve infertilite uzmanı bir doktora git. Yani o doktoru acilen değiştir. Bir sorun yok demesinden belli ondan bir iş çıkmaz.

ne kadar güzel anlattınız bana çok teşekkür ederim bu sıralamayı soracak birini arıyordum çünkü nereden başlayacagımı bilmiyorum çok çok teşekkür ederim

Ben 24 yasindayim. 2 basarisiz asilamadan sonra tup bebek deniyoruz. Cok yipratici bir süreç.ve 1.5 yillik evliyim bodoslama daldim resmen

Kızlar ya dışardan birşey yemeye korkuyorum ben ama peynirli pide den falan zarar gelmez herhalde
Gelmez canım ne olcak. Ben döner istedim yedim kaç kez. Hatta transfer günü hastaneden çıktık benim sevdiğim bi yerde döner yemiştik. Soslu. Canım çekti hatta şimdide.

Gelmez canım ne olcak. Ben döner istedim yedim kaç kez. Hatta transfer günü hastaneden çıktık benim sevdiğim bi yerde döner yemiştik. Soslu. Canım çekti hatta şimdide.
Offf deme benim de çekti işte güvenebilsem yiyeceğim aslında da ya evde eşim Menemen yapacak ya da söylicez dur bakalım

Bende 22 ocakta transfer oldum ama doktorum 3hafta sonra gel hem kese hem kalp atışına bakalım dedi şimdi sizi duyunca sabırsızlanıyorumbirde karnınızdanmı baktı vajinalmi
Vajinal baktı canım. Kalp atışlarını duymak için demiştir ben duymadım şimdi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem :)

Sana tavsiyem hic zaman kaybina girme bende 25 yasindayim ama tup bebekle hamile kalabildim 2 yildir evliyim sayilir nisan ayinda hic gebelik elde edemedik keske senem dolunca baslasaydim diyorum seni yorup yipratmaktan baska eline gececek birsey olmaz tabiki herseyi Allah bilir ama ortada bir sorun var uzme kendini maddi olarakta hazirsaniz

Kızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum . Progestan fitili bazen iterken zorluk çekiyorum sizde de oluyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…