- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.561
Aynen öyle valla bugün biraz fazla yürüdüm şuan ağrım var korkuyorumAslında haklısın canım şuan herşeyden korktuğumuz için ilk etapta ürküyor insan aca felan oluyoruz
Yenimi transfer oldun yoksa pozitifin 3. günümü?Aynen öyle valla bugün biraz fazla yürüdüm şuan ağrım var korkuyorumdaha 3.gün karnımda ağrı başladı
Evet bende õyle. ici şiş gibi ayniKızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum . Progestan fitili bazen iterken zorluk çekiyorum sizde de oluyor mu
bende artık çok zor yapıyorum.sanki önünde bişey var gibi içeri ittiremiyorumKızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum . Progestan fitili bazen iterken zorluk çekiyorum sizde de oluyor mu
Acı yeme kızKizz allah seni melemen deyince yine aklima geldi agzim sulandi azicik aci ama yiyim birazdan
bende artık çok zor yapıyorum.sanki önünde bişey var gibi içeri ittiremiyorum
Yok yeni transfer 3.günYenimi transfer oldun yoksa pozitifin 3. günümü?
ben de iki gündür çok zor yapıyorum.canımda acıyor ama ne yapalım bebeklerimiz için mecbur yapacağız canım yeterki onlar iyi olsunEvet bugün biraz zorlandim
Az yedim valla napim cok canimi cektirdinAcı yeme kızben de yumurtasız yiyeceğim zor yiyorum sabahları zaten yumurtayı
ben de iki gündür çok zor yapıyorum.canımda acıyor ama ne yapalım bebeklerimiz için mecbur yapacağız canım yeterki onlar iyi olsun
Icme bence sicak acik cay icsenkızlar bugün grip gibiyim.ıhlamur içsem bi zararı olur mu ?internette baktım biraz kimi ben içtim bi zararı yok demiş,kimi doktorum içme dedi demiş,kimi doktorum iç dedi bi zararı yokmuş diyor.kafam çorba oldu
Afiyet olsun canımAz yedim valla napim cok canimi cektirdin
Canım bitki çaylarının her türlüsü yasak içme bence ılık süt içkızlar bugün grip gibiyim.ıhlamur içsem bi zararı olur mu ?internette baktım biraz kimi ben içtim bi zararı yok demiş,kimi doktorum içme dedi demiş,kimi doktorum iç dedi bi zararı yokmuş diyor.kafam çorba oldu
kızlar bugün grip gibiyim.ıhlamur içsem bi zararı olur mu ?internette baktım biraz kimi ben içtim bi zararı yok demiş,kimi doktorum içme dedi demiş,kimi doktorum iç dedi bi zararı yokmuş diyor.kafam çorba oldu
Belli başlı çok şubeli yerlerden yersen bişey olmaz canım.Offf deme benim de çektiişte güvenebilsem yiyeceğim aslında da ya evde eşim Menemen yapacak ya da söylicez dur bakalım
Aaaa ben içiyordumAfiyet olsun canım
Canım bitki çaylarının her türlüsü yasak içme bence ılık süt iç
Banada vajinal bakıldı. Gidince yine vajinal bakılacak belki. Sorun olmaz.Gebelik varken vajinal bakılmaz diye biliyorum ama yanlışmıyım?
Icme bence sicak acik cay icsen
Afiyet olsun canım
Canım bitki çaylarının her türlüsü yasak içme bence ılık süt iç
ayy bu kadar kişi içme diyorsa ağzıma sürmemBallı süt içebilirsin canım. Bitki çaylarını içme bence çünkü önermiyorlar ki bizler biraz daha pimpirikliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?