- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.581
Bende sütlü tatlı yapayım dedim süt almıştım sütçüden. Koca tencereyi kaldırdım biraz yoğurt yaptım, tatlı yaparken ayaktaydım. Şimdi biraz kasığım biraz belim ağrıyo. Ağrımasa belirti yok diyorum, ağrısa bebeğe bişey mi oldu diyorum. Of ki ne of..Bugün benim de alt karnımda biraz ağrım var ama hafif of olsa bi dert olmasa ayrı dert
Doğru diyorsun canım öyle yapayımBelli başlı çok şubeli yerlerden yersen bişey olmaz canım.
Yok canım her türlüsü yasak içme bundan sonraAaaa ben içiyordumbitki çayı yasak ama poşet olanları die tahmin ediyodum benn
Ah hiç sorma bende sinirlendim iş yerinde biraz ondan mı oldu diyorum herşeyimiz dert niye böyle pimpirikli bi kadın olduk bilmiyorum yaBende sütlü tatlı yapayım dedim süt almıştım sütçüden. Koca tencereyi kaldırdım biraz yoğurt yaptım, tatlı yaparken ayaktaydım. Şimdi biraz kasığım biraz belim ağrıyo. Ağrımasa belirti yok diyorum, ağrısa bebeğe bişey mi oldu diyorum. Of ki ne of..
Sizlerden duymayıp bana bakılsaydı kıyamet koparırdım vallaBanada vajinal bakıldı. Gidince yine vajinal bakılacak belki. Sorun olmaz.
Doğru diyorsun canım öyle yapayım
Ah hiç sorma bende sinirlendim iş yerinde biraz ondan mı oldu diyorum herşeyimiz dert niye böyle pimpirikli bi kadın olduk bilmiyorum ya
Ben ilk gittim 16.günüydü transferin. Vajinal bakıldı. Haftaya da gidicem yine minik olucak. Vajinal kaşıntımda çok. Belki yine vajinal bakar doktor. Bebeğe sıkıntı veren bişey değil endişe etme. Normal hamilelikte insanlar ilişkiyede giriyor ilk aydan itibaren. O zaman bile sıkıntı yaşamıyorlar.Sizlerden duymayıp bana bakılsaydı kıyamet koparırdım vallaiyiki öğrendim valla
Cirone jel, prolutex iğne coraspirin ve Qfolin kullanıyorum.Canım sabret inşallah Rabbim ol derse olursen kendini üzme lütfen. Ama regl olmayabilirsin hangi ilaçları kullanıyordun
GalibaDeliriyoruz galiba yavaş yavaş. Bi doğsalardı hayırlısıyla.
Hmm anladım canım yani estrofem engelliyor ama sen onu kullanmıyorsun sanırım yine de sen gününe kadar ilaçlarını kullan lütfenCirone jel, prolutex iğne coraspirin ve Qfolin kullanıyorum.
ayy bu kadar kişi içme diyorsa ağzıma sürmemballı ılık süt içiyordum gene ona devam ederim.mandalina,portakal falan atlatmaya çalışırım teşekkür ederim kızlar
inşallah canımPortakalın suyunu falan sık iç canım. Inşallah atlatırsın bir an önce
İçimi rahatlattınız valla... ben o günleri görücekmiyim acaba hayırlısı diyorum... minik ❤Ben ilk gittim 16.günüydü transferin. Vajinal bakıldı. Haftaya da gidicem yine minik olucak. Vajinal kaşıntımda çok. Belki yine vajinal bakar doktor. Bebeğe sıkıntı veren bişey değil endişe etme. Normal hamilelikte insanlar ilişkiyede giriyor ilk aydan itibaren. O zaman bile sıkıntı yaşamıyorlar.
Evet bide o var. UnutmuşumGalibainşallah arkadaşım hayırlısıyla
Hmm anladım canım yani estrofem engelliyor ama sen onu kullanmıyorsun sanırım yine de sen gününe kadar ilaçlarını kullan lütfen
inşallah canımateşim falan çıkar diye korkuyorum.ateş bebek için iyi olmuyormuş
İçimi rahatlattınız valla... ben o günleri görücekmiyim acaba hayırlısı diyorum... minik ❤
Ablamda dio 5 haftaya öğrenene kadar koştum hopladım ama biz öylemiyiz her anımız ufak adımlar aman dikkat edelim çünkü özel insanlarız
Kızlar az once jel tortu seklinde kahverengi sekilde geldi agrim yok normal midir sizce dun kan vermistim iyidi degerim ?
Galibainşallah arkadaşım hayırlısıyla
Hmm anladım canım yani estrofem engelliyor ama sen onu kullanmıyorsun sanırım yine de sen gününe kadar ilaçlarını kullan lütfen
Aminn cümlemizinBizler çok uzun yollardan geçiyoruz. Yaptığımız en ufak bir şeyde kendimizi sorguluyoruz . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Canım bu ikinci gebeliğim ikisinde de ilk kontrollerim vajinal yaptı sorun olsaydı yapmazdı sanırımGebelik varken vajinal bakılmaz diye biliyorum ama yanlışmıyım?
İnşallah güzel haberlerini alırız seninde ama biraz erken ayaklanıp yürümüşsün valla ben 10 gün boyunca hep yattım evin içinde yürüdüm hiç bir iş yapmadım hatta şuan bile 20 gün oldu transfer olalı hala annemde kalıyorum hiç bir iş yapmıyorumYok yeni transfer 3.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?