2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün benim de alt karnımda biraz ağrım var ama hafif of olsa bi dert olmasa ayrı dert
Bende sütlü tatlı yapayım dedim süt almıştım sütçüden. Koca tencereyi kaldırdım biraz yoğurt yaptım, tatlı yaparken ayaktaydım. Şimdi biraz kasığım biraz belim ağrıyo. Ağrımasa belirti yok diyorum, ağrısa bebeğe bişey mi oldu diyorum. Of ki ne of..

Belli başlı çok şubeli yerlerden yersen bişey olmaz canım.
Doğru diyorsun canım öyle yapayım
Aaaa ben içiyordum bitki çayı yasak ama poşet olanları die tahmin ediyodum benn
Yok canım her türlüsü yasak içme bundan sonra
Ah hiç sorma bende sinirlendim iş yerinde biraz ondan mı oldu diyorum herşeyimiz dert niye böyle pimpirikli bi kadın olduk bilmiyorum ya

Sizlerden duymayıp bana bakılsaydı kıyamet koparırdım valla iyiki öğrendim valla
Ben ilk gittim 16.günüydü transferin. Vajinal bakıldı. Haftaya da gidicem yine minik olucak. Vajinal kaşıntımda çok. Belki yine vajinal bakar doktor. Bebeğe sıkıntı veren bişey değil endişe etme. Normal hamilelikte insanlar ilişkiyede giriyor ilk aydan itibaren. O zaman bile sıkıntı yaşamıyorlar.

İçimi rahatlattınız valla... ben o günleri görücekmiyim acaba hayırlısı diyorum... minik ❤
Ablamda dio 5 haftaya öğrenene kadar koştum hopladım ama biz öylemiyiz her anımız ufak adımlar aman dikkat edelim çünkü özel insanlarız

Bizler çok uzun yollardan geçiyoruz. Yaptığımız en ufak bir şeyde kendimizi sorguluyoruz . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Yok yeni transfer 3.gün
İnşallah güzel haberlerini alırız seninde ama biraz erken ayaklanıp yürümüşsün valla ben 10 gün boyunca hep yattım evin içinde yürüdüm hiç bir iş yapmadım hatta şuan bile 20 gün oldu transfer olalı hala annemde kalıyorum hiç bir iş yapmıyorumBelki fazla abartıyorum ama ne bilim çevremde iki kuzenimde bu şekilde hamile kaldı ama tabi sen nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap canım...inşallah pozitifi görür bizim gibi kalp atışını dinlemek için gün sayarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…