2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hata yaptım sanırım ya ilk günden beri geziyorum valla transfer oldum ablama gittim sonra anneme geçtim arabayla tabi ama oralarda hep yattım bide her gün anneme gidiorm yürüyerek 10 dk sürüo evde yat yat tek sıkılıyorum bari annemde yatıyım diyorum ama bugün fenayım sanki regli olucak gibiyim

Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde

Bugün benim de alt karnımda biraz ağrım var ama hafif of olsa bi dert olmasa ayrı dert
Benimde aynı şekilde hafif ağrım olup geçiyor gerçekten olmasa neden hiç belirti yok diyorum olunca korkuyorum rabbim korusun miniklermizi bizide bu fesfelerden kurtarsın

İlk sizlerde duydum valla doğrudur böyle bilgi almak güzel... teşekkürler
Rica ederim canım senin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın güzel haberler bekliyoruz senden kendini çok yormadan günlük hayatına dönebilirsin devamlı yatmayı doktorlar da önermiyo zaten. Benim de kasık ağrılarım 4.günden itibaren başlamıştı inşallah tutunmuştur bebeğin

Yok regli olmazsın kullandığın ilaçlar getirtmez...ama hata olarakta görme sonuçta doktorlara göre senin yaptığın doğru dediğim gibi benimki biraz abartı

Canım korkma normal o jel kullandığımız sürece gelebilir o tortudan doktora sordum ben de bugün
Ahh canim arkadasim icimi rahatlattin aslinda jelden oldugu biliyorum eski kahverengi leke gibiydi ama gel de birinden duymadan rahatla

Yok regli olmazsın kullandığın ilaçlar getirtmez...ama hata olarakta görme sonuçta doktorlara göre senin yaptığın doğru dediğim gibi benimki biraz abartı
Ben sadece crinone jel folik asit ve coraspin kullanıyorum buda etkilemez sanırm regli olmamamı yavaş yürürken bile şaşıyorum kendime bu benmiym die

Kızlar az once jel tortu seklinde kahverengi sekilde geldi agrim yok normal midir sizce dun kan vermistim iyidi degerim ?
Canım korkma ben pozitifi aldıktan 4 gün sonra gördüm yine leke kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi doktor
Evet bide o var. Unutmuşum
O işte adet olmanı engelliyor canım. Korkma idrara hemen geçmiyor benim görümcem 2 aylık hamileydi hala idrar da çıkmıyordu yani kan testiyle belli olur onun için daha da erken hem 7. Günden sonra kana geçiyor sonra yavaş yavaş idrara
Ağrılar normalmiş canım bende de baya ağrı oluyo doktora sordum normal dedi hatta magnezyum verdi biraz azaltır diye
Aman şükür canım ya insan olsa da korkuyor olmasa da
Benimde aynı şekilde hafif ağrım olup geçiyor gerçekten olmasa neden hiç belirti yok diyorum olunca korkuyorum rabbim korusun miniklermizi bizide bu fesfelerden kurtarsın
Evet işte aynı bende öyleyim amin amin canım bugün hemşire arkadaşımla konuştum dedi ki şu yaptığın stres bebeği o kadar etkiliyor ki eğer bilsen bir gram yapmazdın dedi

Ahh canim arkadasim icimi rahatlattin aslinda jelden oldugu biliyorum eski kahverengi leke gibiydi ama gel de birinden duymadan rahatla
Haklısın canım artık her şeye stres yapıyoruz acaba mı diyoruz ama Allahın izniyle bebişlerimiz bizimle içini ferah tut

Ay İnşallah tutunma ağrısıdır bu ne bilim herşeyden korkar oldum artık... güzel sonuçları veririm inşallah... ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…