- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.601
Ağrılar normalmiş canım bende de baya ağrı oluyo doktora sordum normal dedi hatta magnezyum verdi biraz azaltır diyeBugün benim de alt karnımda biraz ağrım var ama hafif of olsa bi dert olmasa ayrı dert
İlk sizlerde duydum valla doğrudur böyle bilgi almak güzel... teşekkürlerCanım bu ikinci gebeliğim ikisinde de ilk kontrollerim vajinal yaptı sorun olsaydı yapmazdı sanırım
Ben hata yaptım sanırım ya ilk günden beri geziyorum vallaİnşallah güzel haberlerini alırız seninde ama biraz erken ayaklanıp yürümüşsün valla ben 10 gün boyunca hep yattım evin içinde yürüdüm hiç bir iş yapmadım hatta şuan bile 20 gün oldu transfer olalı hala annemde kalıyorum hiç bir iş yapmıyorumBelki fazla abartıyorum ama ne bilim çevremde iki kuzenimde bu şekilde hamile kaldı ama tabi sen nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap canım...inşallah pozitifi görür bizim gibi kalp atışını dinlemek için gün sayarsın
Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerdeBen ilk gittim 16.günüydü transferin. Vajinal bakıldı. Haftaya da gidicem yine minik olucak. Vajinal kaşıntımda çok. Belki yine vajinal bakar doktor. Bebeğe sıkıntı veren bişey değil endişe etme. Normal hamilelikte insanlar ilişkiyede giriyor ilk aydan itibaren. O zaman bile sıkıntı yaşamıyorlar.
Benimde aynı şekilde hafif ağrım olup geçiyor gerçekten olmasa neden hiç belirti yok diyorum olunca korkuyorum rabbim korusun miniklermizi bizide bu fesfelerden kurtarsınBugün benim de alt karnımda biraz ağrım var ama hafif of olsa bi dert olmasa ayrı dert
Rica ederim canım senin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın güzel haberler bekliyoruz sendenİlk sizlerde duydum valla doğrudur böyle bilgi almak güzel... teşekkürler
Yok regli olmazsın kullandığın ilaçlar getirtmez...ama hata olarakta görme sonuçta doktorlara göre senin yaptığın doğru dediğim gibi benimki biraz abartıBen hata yaptım sanırım ya ilk günden beri geziyorum vallatransfer oldum ablama gittim sonra anneme geçtim arabayla tabi ama oralarda hep yattım bide her gün anneme gidiorm yürüyerek 10 dk sürüo evde yat yat tek sıkılıyorum bari annemde yatıyım diyorum ama bugün fenayım sanki regli olucak gibiyim
Canım korkma normal o jel kullandığımız sürece gelebilir o tortudan doktora sordum ben de bugünKızlar az once jel tortu seklinde kahverengi sekilde geldi agrim yok normal midir sizce dun kan vermistim iyidi degerim ?
Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde
Ahh canim arkadasim icimi rahatlattin aslinda jelden oldugu biliyorum eski kahverengi leke gibiydi ama gel de birinden duymadan rahatlaCanım korkma normal o jel kullandığımız sürece gelebilir o tortudan doktora sordum ben de bugün
Ben sadece crinone jel folik asit ve coraspin kullanıyorum buda etkilemez sanırm regli olmamamıYok regli olmazsın kullandığın ilaçlar getirtmez...ama hata olarakta görme sonuçta doktorlara göre senin yaptığın doğru dediğim gibi benimki biraz abartı
Canım korkma ben pozitifi aldıktan 4 gün sonra gördüm yine leke kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi doktorKızlar az once jel tortu seklinde kahverengi sekilde geldi agrim yok normal midir sizce dun kan vermistim iyidi degerim ?
O işte adet olmanı engelliyor canım. Korkma idrara hemen geçmiyor benim görümcem 2 aylık hamileydi hala idrar da çıkmıyordu yani kan testiyle belli olur onun için daha da erken hem 7. Günden sonra kana geçiyor sonra yavaş yavaş idraraEvet bide o var. Unutmuşum
Aman şükür canım ya insan olsa da korkuyor olmasa daAğrılar normalmiş canım bende de baya ağrı oluyo doktora sordum normal dedi hatta magnezyum verdi biraz azaltır diye
Evet işte aynı bende öyleyim amin amin canım bugün hemşire arkadaşımla konuştum dedi ki şu yaptığın stres bebeği o kadar etkiliyor ki eğer bilsen bir gram yapmazdın dediBenimde aynı şekilde hafif ağrım olup geçiyor gerçekten olmasa neden hiç belirti yok diyorum olunca korkuyorum rabbim korusun miniklermizi bizide bu fesfelerden kurtarsın
Haklısın canım artık her şeye stres yapıyoruz acaba mı diyoruz ama Allahın izniyle bebişlerimiz bizimle içini ferah tutAhh canim arkadasim icimi rahatlattin aslinda jelden oldugu biliyorum eski kahverengi leke gibiydi ama gel de birinden duymadan rahatla
Ay İnşallah tutunma ağrısıdır buRica ederim canım senin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın güzel haberler bekliyoruz sendenkendini çok yormadan günlük hayatına dönebilirsin devamlı yatmayı doktorlar da önermiyo zaten. Benim de kasık ağrılarım 4.günden itibaren başlamıştı inşallah tutunmuştur bebeğin❤
Sen yine de doktoruna danış da bizim doktor serbestti zaten diyince eşimin yüzü düştü ben niye bu kadar bekledim diyoben esime 12 haftaya kadar yasak dedim korkuyorum napim
İnşallah canımAy İnşallah tutunma ağrısıdır bune bilim herşeyden korkar oldum artık... güzel sonuçları veririm inşallah... ❤
Ben sadece crinone jel folik asit ve coraspin kullanıyorum buda etkilemez sanırm regli olmamamıyavaş yürürken bile şaşıyorum kendime bu benmiym die
Yok hiç aklına bile getirme regli felan allahın izniyle pozitif olucak ona odaklanYavaş yüreme kısmıda gayet normal canım
Reglime 2 gün var esas bugün bildirim de geldi bakalım bekleyip görücem şansımaİnşallah canım ❤ Regl ağrısı değildir bence ama onun için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?