- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.621
Burda gidecegim doktor tup bebek doktorum degil birazda burdaki doktorlara pek guvenemiyorum surekli tup bebek doktorumla iletisim halinde olacagim onada mesajda soramam gibime geliyor siz soyleyin bana tamam miSen yine de doktoruna danış da bizim doktor serbestti zaten diyince eşimin yüzü düştü ben niye bu kadar bekledim diyo
hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini alırızReglime 2 gün var esas bugün bildirim de geldi bakalım bekleyip görücem şansıma
Hahah tamam canım sorcağın bişey varsa çekinmeden yaz ben sorarım doktoraBurda gidecegim doktor tup bebek doktorum degil birazda burdaki doktorlara pek guvenemiyorum surekli tup bebek doktorumla iletisim halinde olacagim onada mesajda soramam gibime geliyor siz soyleyin bana tamam mi
Zaten en erken 4 5 haftalıkken öğreniyorlar normalde. Bebekte çoktan tutunmuş oluyor o sürede. İnşallah nasip olsun sanada.İçimi rahatlattınız valla... ben o günleri görücekmiyim acaba hayırlısı diyorum... minik ❤
Ablamda dio 5 haftaya öğrenene kadar koştum hopladım ama biz öylemiyiz her anımız ufak adımlar aman dikkat edelim çünkü özel insanlarız
Valla ben korkarım bişey olursa diye.Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde
Hem ben soramam zaten doktora belki hemşireye sorarım. Serbest deselerde içime sineceğini sanmıyorum.Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde
hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini alırız❤
Hahah tamam canım sorcağın bişey varsa çekinmeden yaz ben sorarım doktoraserbest ama yani kanama olmadığı sürece ilişki serbest dedi
Yogurt yeseydin biraz canim rahatlatir belkiYa akşam yemeği bile yiyemiyorum ben Kızlar adama Menemen yaptırdım yazık görünce yiyemedim ekmek peynir yedim yattım midem çok kötü
Yaa kalp atımı gibi birşey bende hissediyorum sonra acaba psikolojik mi diyorumBenim Progestan koyduğum gibi geri geldi. Yatamadım ondan oldu galiba. Ama rahmimde basınç var sanki kalp atımı gibi bişey oluyo.
Dolaptaydı canım şimdi çıkardım ısınsın bakalım yiyeyim ya gram canım istemiyor gitti güzelim iştahYogurt yeseydin biraz canim rahatlatir belki
Benimde. Tiksiniyorum herseydenYa akşam yemeği bile yiyemiyorum ben Kızlar adama Menemen yaptırdım yazık görünce yiyemedim ekmek peynir yedim yattım midem çok kötü
Ne olacak böyle dersinnBenimde. Tiksiniyorum herseyden
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kızlar, benim embriyo transferim de bugün yapıldı. 3.gün embriyosu ve tek embriyo. Yazdıklarınızı ve pozitif sonuçlarınızı okudukça umutlarım artıyor. Lütfen hep pozitif düşünün,enerjinizi yüksek tutun. Sonuçta embriyo içimizde ve onu da strese sokup yok etmeyelim. Hepimiz yavrularımızı sağlık ve hayırla kucağımıza alalım inşallah ❤
Hem ben soramam zaten doktora belki hemşireye sorarım. Serbest deselerde içime sineceğini sanmıyorum.Ah garibim kocam.
Valla kızlar korkmayın bişey olmuyo tecrübeyle sabitdunde dedim valla yok yasak diye Allah affetsin gerci oda korkuyor bende ama neyse sen benim hemsirem ol artik
Ne olacak böyle dersinnBenimde. Tiksiniyorum herseyden
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kızlar, benim embriyo transferim de bugün yapıldı. 3.gün embriyosu ve tek embriyo. Yazdıklarınızı ve pozitif sonuçlarınızı okudukça umutlarım artıyor. Lütfen hep pozitif düşünün,enerjinizi yüksek tutun. Sonuçta embriyo içimizde ve onu da strese sokup yok etmeyelim. Hepimiz yavrularımızı sağlık ve hayırla kucağımıza alalım inşallah ❤
Canım benim de mide bulantım çok doktor folik asitimi değiştirdi bu mide bulantısını azaltır dedi ismini unuttum. Sen de doktoruna sorsana belki iyi gelir sana daBenimde. Tiksiniyorum herseyden
Canım benim de mide bulantım çok doktor folik asitimi değiştirdi bu mide bulantısını azaltır dedi ismini unuttum. Sen de doktoruna sorsana belki iyi gelir sana daBenimde. Tiksiniyorum herseyden
İnşallah canımm. Rabbim hepimizin güzel haberlerini nasip etsin inşallahNe olacak böyle dersinn
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz❤
Aminnnnnn canım inşallahİnşallah canımm. Rabbim hepimizin güzel haberlerini nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşaallah güzel haberlerinizi alırızMerhaba kızlar, benim embriyo transferim de bugün yapıldı. 3.gün embriyosu ve tek embriyo. Yazdıklarınızı ve pozitif sonuçlarınızı okudukça umutlarım artıyor. Lütfen hep pozitif düşünün,enerjinizi yüksek tutun. Sonuçta embriyo içimizde ve onu da strese sokup yok etmeyelim. Hepimiz yavrularımızı sağlık ve hayırla kucağımıza alalım inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?