2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yine de doktoruna danış da bizim doktor serbestti zaten diyince eşimin yüzü düştü ben niye bu kadar bekledim diyo
Burda gidecegim doktor tup bebek doktorum degil birazda burdaki doktorlara pek guvenemiyorum surekli tup bebek doktorumla iletisim halinde olacagim onada mesajda soramam gibime geliyor siz soyleyin bana tamam mi

Reglime 2 gün var esas bugün bildirim de geldi bakalım bekleyip görücem şansıma
hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini alırız

Burda gidecegim doktor tup bebek doktorum degil birazda burdaki doktorlara pek guvenemiyorum surekli tup bebek doktorumla iletisim halinde olacagim onada mesajda soramam gibime geliyor siz soyleyin bana tamam mi
Hahah tamam canım sorcağın bişey varsa çekinmeden yaz ben sorarım doktora serbest ama yani kanama olmadığı sürece ilişki serbest dedi

Zaten en erken 4 5 haftalıkken öğreniyorlar normalde. Bebekte çoktan tutunmuş oluyor o sürede. İnşallah nasip olsun sanada.

Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde
Valla ben korkarım bişey olursa diye.

Canım bu arada bizim doktor cinsel ilişki serbest dedi 32.haftaya kadar sıkıntı yokmuş bi arkadaş sormuştu galiba geçenlerde
Hem ben soramam zaten doktora belki hemşireye sorarım. Serbest deselerde içime sineceğini sanmıyorum. Ah garibim kocam.

Arkadaşlar merhaba, yarın transferim olacak ve aynı zamanda progesteron testi de yapılacak. Bu test için aç ve susuz olmam gerekiyor mu fikri olan var mı?

hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerini alırız❤

Hahah tamam canım sorcağın bişey varsa çekinmeden yaz ben sorarım doktora serbest ama yani kanama olmadığı sürece ilişki serbest dedi
dunde dedim valla yok yasak diye Allah affetsin gerci oda korkuyor bende ama neyse sen benim hemsirem ol artik

Merhaba kızlar, benim embriyo transferim de bugün yapıldı. 3.gün embriyosu ve tek embriyo. Yazdıklarınızı ve pozitif sonuçlarınızı okudukça umutlarım artıyor. Lütfen hep pozitif düşünün,enerjinizi yüksek tutun. Sonuçta embriyo içimizde ve onu da strese sokup yok etmeyelim. Hepimiz yavrularımızı sağlık ve hayırla kucağımıza alalım inşallah

Benimde. Tiksiniyorum herseyden
Ne olacak böyle dersinn
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Hem ben soramam zaten doktora belki hemşireye sorarım. Serbest deselerde içime sineceğini sanmıyorum. Ah garibim kocam.
dunde dedim valla yok yasak diye Allah affetsin gerci oda korkuyor bende ama neyse sen benim hemsirem ol artik
Valla kızlar korkmayın bişey olmuyo tecrübeyle sabit kız nolcak çekinmeyin doktorlar bize ilişki yasak diyince normal biz sorunca mı suç boşverin sorun her şeyi ben sizin sanal hemşireniz olurum ama

Benimde. Tiksiniyorum herseyden
Ne olacak böyle dersinn
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Hayırlı olsun inşaallah güzel haberlerinizi alırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…