2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim transfer aynı gündü. Ben salı günü gidicem kalp atışı için. Ama öyle takmışım ki saçma sapan rüyalar görüyorum artık.

Bu arada asıl söylemek istediğimi atlamışım. iki aşılama bir tüp bebek derken yaş oldu 35!!! ilk tüp bebek tutmadı ikinci içinde biraz ara verdik. Çok şükür ikinci denememiz tuttu. Yarın keseyi görmeye gideceğiz. Yani bence vakit kaybetmeyin!! ne kadar genç o kadar iyi. Olur diye diye denerken 5 sene geçmiş. her sene yumurtalar daha da kalitesizleşiyor...

Geç kalmayın derim...

Kızlar 3. Gün embriyosu yarın 9. Günüm Predictor erken gebelik testi yapsam çıkar mi sizce varsa. 10. Günü beklesemmi. 3 tane 8 hücreli emb.transfer oldum 6. Gün lekelenmem oldu sonrasında hicbir belirtim yok
3 tane transfer neden yaptılar 3 embriyonuz mu kalmıştı sağlıklı bu sebepten mi?bana da ilk denemede öyle olmuştu da.

Bizim transfer aynı gündü. Ben salı günü gidicem kalp atışı için. Ama öyle takmışım ki saçma sapan rüyalar görüyorum artık.
Salı duyabilirsin duyamazsan da bir sonraki hafta kesin. Bana da doktor haftaua gel bir daha bakalim demisti gecen cuma o yuzden yarin bir gidicem

M mivfjourney
18 Şubatta mı gideceksiniz? ben de bir gün sonra olduğuna göre 19 Şubatta duymam lazım kalp atışını da o zmana kadar meraktan çatlamazsam tabii

Salı duyabilirsin duyamazsan da bir sonraki hafta kesin. Bana da doktor haftaua gel bir daha bakalim demisti gecen cuma o yuzden yarin bir gidicem
Ben 5 şubatta gördüm keseyi doktor 10 gün sonra dedi kalp atışı için ama randevu bulamadım. Sen yarın duyarsın inşallah.

Kahverengi akıntısı olan var mı kızlar ya fitili gece yatarken koymuştum sabah kahverengi olarak geri gelmiş sinir oluyorum gördükçe ya hemşire tedirgin olma dio ama elim de değil

Kahverengi akıntısı olan var mı kızlar ya fitili gece yatarken koymuştum sabah kahverengi olarak geri gelmiş sinir oluyorum gördükçe ya hemşire tedirgin olma dio ama elim de değil

Ben varım Yağmur Bende dün Dr a sordum ama dinlen diyor başka bir şey demiyor Hâlâ da gün içinde az da olsa geliyor

Benimde dun oldu ya kahverengi leke evet korkulacak degil ama yine de insan tedirgin oluyor tek tesellim jelden kaynakli diye dusunuyorum

Ben varım Yağmur Bende dün Dr a sordum ama dinlen diyor başka bir şey demiyor Hâlâ da gün içinde az da olsa geliyor
Hay allahım ya nedir bu bende sordum bi sorun yok dio hemşirem sağlık ocağına gittim iğne yaptırmaya doktor da korkma eski kandır dio ama gördükçe sinirlerim zıplıo

Benimde dun oldu ya kahverengi leke evet korkulacak degil ama yine de insan tedirgin oluyor tek tesellim jelden kaynakli diye dusunuyorum
Bende işte bi kaç gün önce kanama olmuştu ya ondan mı kaynaklı diyorum acaba eski kanımı atıyorum bilemedim endişelenme diolar ama insanın elinde değil valla

Bende işte bi kaç gün önce kanama olmuştu ya ondan mı kaynaklı diyorum acaba eski kanımı atıyorum bilemedim endişelenme diolar ama insanın elinde değil valla
Olabilir ya bazen biriken geliyormus dun benimkide taze degilde sanki birikmis gibiydi peceteyle bakinca Allah sonumuzu iyi getirsin insallah agri ve kirmizi kan olmazsa sorun yoktur Allahin izniyle ben daha kesede gormedim bugundu normalde ama pazartesi gidecegim yollar kapali doguda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…