- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.681
Aynen bende öyleyim canım boşver benim de öyle heryer pis heryer dağınık bi de çalışıyorum. Bende 9 da uyudum. Boşver dinlen sen miniklerimize değerYapmıyorum valla canım iş falan her yer her yerde ama zaten kolumu kaldıracak dermanım bile yok o kadar yorgun ve bitkinim ki dün resmen 8 buçukta yattım
Kız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandanOlabilir ya bazen biriken geliyormus dun benimkide taze degilde sanki birikmis gibiydi peceteyle bakinca Allah sonumuzu iyi getirsin insallah agri ve kirmizi kan olmazsa sorun yoktur Allahin izniyle ben daha kesede gormedim bugundu normalde ama pazartesi gidecegim yollar kapali doguda
Olsun canım geç olsun da güç olmasın rabbim hepimiz yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımOlabilir ya bazen biriken geliyormus dun benimkide taze degilde sanki birikmis gibiydi peceteyle bakinca Allah sonumuzu iyi getirsin insallah agri ve kirmizi kan olmazsa sorun yoktur Allahin izniyle ben daha kesede gormedim bugundu normalde ama pazartesi gidecegim yollar kapali doguda
Perişan olduk bu minikler yüzünden zaten olsun tek çektirdikleri dertler bunlar olsun biz katlanırızAynen bende öyleyim canım boşver benim de öyle heryer pis heryer dağınık bi de çalışıyorum. Bende 9 da uyudum. Boşver dinlen sen miniklerimize değer
Hadi yarın güzel haberler bekliyoruz canımKız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandanyarın randevum inşallah
Dinlen bol bol canım. 10 haftalık bi olsun bebek daha iyi olur herşey. Bende çok yorgunum her daim uykuluyum.Yapmıyorum valla canım iş falan her yer her yerde ama zaten kolumu kaldıracak dermanım bile yok o kadar yorgun ve bitkinim ki dün resmen 8 buçukta yattım
Öyle tabi onlar sağıklı olsun da Herşeye razıyızPerişan olduk bu minikler yüzünden zaten olsun tek çektirdikleri dertler bunlar olsun biz katlanırız
inşallah canım inşallah çok korkuyorumHadi yarın güzel haberler bekliyoruz canım
canım sonucun belli oldu mu hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar iki tane idrar testi yaptım silik cikti kan verdim şimdi dua edin ne olur 9. Gün bugun
Canım her bünye farklı ben 9. günde beta da öğrendim pozitifi eve gelip idrar yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar beta istedi doktorum katladımı diye katlamış ertesi günü tekrar idrar yaptım çıkmadı ve şaka gibi tam transferin 17. Günü tekrar yaptım o çift çizgiyi görmek için o zaman çıktı o yüzden her bünye farklı en garanti betaTransferden sonra 10 günüm idrarda hala görmedim adet günüm geçti adette olmadım. Hem heyecanlıyım hem stresli cumartesi beta baktır dedi dr.. daha 2 gün var ya ( idrar da çıkmaması ilginç değil mi kızlar ya)
Benim yarın beta baktırasım var ama ablam ve annem illa de dediği gününü bekle diyorCanım her bünye farklı ben 9. günde beta da öğrendim pozitifi eve gelip idrar yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar beta istedi doktorum katladımı diye katlamış ertesi günü tekrar idrar yaptım çıkmadı ve şaka gibi tam transferin 17. Günü tekrar yaptım o çift çizgiyi görmek için o zaman çıktı o yüzden her bünye farklı en garanti beta
Benim yarın beta baktırasım var ama ablam ve annem illa de dediği gününü bekle diyorCanım her bünye farklı ben 9. günde beta da öğrendim pozitifi eve gelip idrar yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar beta istedi doktorum katladımı diye katlamış ertesi günü tekrar idrar yaptım çıkmadı ve şaka gibi tam transferin 17. Günü tekrar yaptım o çift çizgiyi görmek için o zaman çıktı o yüzden her bünye farklı en garanti beta
Kaçıncı gün embriyısu ve yarın kaçıncı günün benim doktorum 9. gün istemişti bazı doktorlar 12. gün istiyor ama kanda 1 günün çok önemi yoktur herhalde sonuçta tutundumu hemen kanda artmaya başlıyor zaten inşallah pozitiftir canım güzel haberlerini bekliyorumBenim yarın beta baktırasım var ama ablam ve annem illa de dediği gününü bekle diyor
Canım benimde 22 i transferim ama 25 gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı için yarın senden gelicek güzel haberleri bekliyorum hadi hayırlısıKız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandanyarın randevum inşallah
Hay allahım ya nedir bu bende sordum bi sorun yok dio hemşirem sağlık ocağına gittim iğne yaptırmaya doktor da korkma eski kandır dio ama gördükçe sinirlerim zıplıo
Birikmis leke gibi duruyor canim korkma sonucta kirmizi kan degilBöyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
İnşallah öyledir canım hemşire jel bu tür lekenmeler yapar diyorBirikmis leke gibi duruyor canim korkma sonucta kirmizi kan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?