2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmıyorum valla canım iş falan her yer her yerde ama zaten kolumu kaldıracak dermanım bile yok o kadar yorgun ve bitkinim ki dün resmen 8 buçukta yattım
Aynen bende öyleyim canım boşver benim de öyle heryer pis heryer dağınık bi de çalışıyorum. Bende 9 da uyudum. Boşver dinlen sen miniklerimize değer

Kız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandan yarın randevum inşallah

Olsun canım geç olsun da güç olmasın rabbim hepimiz yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım

Aynen bende öyleyim canım boşver benim de öyle heryer pis heryer dağınık bi de çalışıyorum. Bende 9 da uyudum. Boşver dinlen sen miniklerimize değer
Perişan olduk bu minikler yüzünden zaten olsun tek çektirdikleri dertler bunlar olsun biz katlanırız

Transferden sonra 10 günüm idrarda hala görmedim adet günüm geçti adette olmadım. Hem heyecanlıyım hem stresli cumartesi beta baktır dedi dr.. daha 2 gün var ya ( idrar da çıkmaması ilginç değil mi kızlar ya)

Canım her bünye farklı ben 9. günde beta da öğrendim pozitifi eve gelip idrar yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar beta istedi doktorum katladımı diye katlamış ertesi günü tekrar idrar yaptım çıkmadı ve şaka gibi tam transferin 17. Günü tekrar yaptım o çift çizgiyi görmek için o zaman çıktı o yüzden her bünye farklı en garanti beta

Benim yarın beta baktırasım var ama ablam ve annem illa de dediği gününü bekle diyor

Benim yarın beta baktırasım var ama ablam ve annem illa de dediği gününü bekle diyor

Kaçıncı gün embriyısu ve yarın kaçıncı günün benim doktorum 9. gün istemişti bazı doktorlar 12. gün istiyor ama kanda 1 günün çok önemi yoktur herhalde sonuçta tutundumu hemen kanda artmaya başlıyor zaten inşallah pozitiftir canım güzel haberlerini bekliyorum

Kız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandan yarın randevum inşallah
Canım benimde 22 i transferim ama 25 gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı için yarın senden gelicek güzel haberleri bekliyorum hadi hayırlısı

Hay allahım ya nedir bu bende sordum bi sorun yok dio hemşirem sağlık ocağına gittim iğne yaptırmaya doktor da korkma eski kandır dio ama gördükçe sinirlerim zıplıo

Canım ben de geçen hafta kanama ile hastaneye gittim . O yüzden leke de ister istemez tedirgin ediyor. Ama başka bir şey olsa bence dr lar bir çaresine bakar belki de korkulacak bir şey değildir. O yüzden hiç kendimizi üzmeyelim yağmur

Ya ben de peçete koymuştum şimdi baktım böyle kahverengi de değil koyu sarı bişey gelmiş acaba jel mi bu bilemedim neyin nesi of

Böyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi

Eklentiler

• 54940FB9-6962-4D2E-83B9-B8E4B4ACBFED.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba! Okuyorum sizin yorumlarınızı bende 25 ocakta 5.ci gün 2 ebrio transfer edildi
9. Gün 70.51
11.gün 110.66
13.gün 181.55
16. Gün 675.65
17. Gün 947.80
19. Gün 1949.1 Yavaş ilerledi değer sonra birden yükseldi pazartesi gel dedi doktorum kese için sizce değerler nasıl ve kalp atışı duyarmıyım çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…