2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkacak bisey degil ama istediginiz vakit tup bebek yaptirdiginiz yere gidemiyormusunuz aklinizda soru oldugunda
Gidebiliyoruz tabi ki ama şuan çalışıyorum ve doktor 5 de gidiyor arayıp konuşabiliyorum hemşireye soruyorum jelin yapacağını söylüyor ki randevum zaten yarın sabah 10 da

Böyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
Korkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesi

Korkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesi
İnşallah canım kan değil şükür ama gene de insan korkuyor işte zarar mı geldi diye inşallah jeldendir

Doğru cnm kendimizi üzünce bebişlerimiz de üzülüyor en iyisi akışına bırakalım

Dinlen bol bol canım. 10 haftalık bi olsun bebek daha iyi olur herşey. Bende çok yorgunum her daim uykuluyum.
Ben bugün hiç kendime gelemedim cnm ya hormonlar iyice artmaya başladı ondan oluyor dedi bugün sağlık ocağında ki doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…