- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.701
Korkacak bisey degil ama istediginiz vakit tup bebek yaptirdiginiz yere gidemiyormusunuz aklinizda soru oldugundaBöyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
Gidebiliyoruz tabi ki ama şuan çalışıyorum ve doktor 5 de gidiyor arayıp konuşabiliyorum hemşireye soruyorum jelin yapacağını söylüyor ki randevum zaten yarın sabah 10 daKorkacak bisey degil ama istediginiz vakit tup bebek yaptirdiginiz yere gidemiyormusunuz aklinizda soru oldugunda
Kız ben bile gitmedim daha ne keseye ne kalbe düşün 21 i transferim bayılcam heyecandanyarın randevum inşallah
Aynen benim de yarın randevum var. Gerçekten beklemek çok zor. Ne oldu ne bitti keşke her an bunu bilebilsek ama nerde...
Evet oyleymis jelden ama insanin aklina bin turlu sey geliyorİnşallah öyledir canım hemşire jel bu tür lekenmeler yapar diyor
Yani normalde benim jelden sarı geliyordu da böyle birikip hiç gelmemişti tedirgin olmadım desem yalan olurEvet oyleymis jelden ama insanin aklina bin turlu sey geliyor
Korkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesiBöyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
İnşallah canım kan değil şükür ama gene de insan korkuyor işte zarar mı geldi diye inşallah jeldendirKorkma canım kan değil sonuçta hem jel bu şekilde gelebilir bazen bende pembe tortu şeklinde geliyor endişelenme yarın minik keseyi ve miniş kalp atışını duycaksın annesi
Senin de mi böyleydi canımEvet oyleymis jelden ama insanin aklina bin turlu sey geliyor
Yok senin ki sarımsı benimki bildign kahverengi renkteydiSenin de mi böyleydi canım
Kızlar benim sabah kahverengi leken vardi şimdi pembeye donmuş baya akintim oldu çok tedirgin oldum
Kahverengiyi de jel yapıyormuş ama canım inşallah iyidir meleklerimizYok senin ki sarımsı benimki bildign kahverengi renkteydi
Benim de var canım hatta arada adet sancısı gibi saniyeler içinde gelip gidiyorne oldu bizlere ya normal mi kizlar sizce benim hafif incecik agrimda var
Doğru cnm kendimizi üzünce bebişlerimiz de üzülüyor en iyisi akışına bırakalımCanım ben de geçen hafta kanama ile hastaneye gittim . O yüzden leke de ister istemez tedirgin ediyor. Ama başka bir şey olsa bence dr lar bir çaresine bakar belki de korkulacak bir şey değildir. O yüzden hiç kendimizi üzmeyelim yağmur
İşte benim de ilk böyle gelmişti sonra kahverengi akıntıya döndüBöyle birşey ne bu şimdi kahVrengi değil kan da değilde ne yani jel böyle gelir mi
Benimde oyle 1 saattir var agrilar korkmaya basladim ignede vuruluyorumBenim de var canım hatta arada adet sancısı gibi saniyeler içinde gelip gidiyor
Ben bugün hiç kendime gelemedim cnm ya hormonlar iyice artmaya başladı ondan oluyor dedi bugün sağlık ocağında ki doktorDinlen bol bol canım. 10 haftalık bi olsun bebek daha iyi olur herşey. Bende çok yorgunum her daim uykuluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?