2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ARamizda en cok lekelenme yasayan sendin galiba en guzel ornek sensin bizlere
Evet cnm hatta kanama bile yaşadım iki gün bildiğin kıpkırmızı taze kan çok şükür bişi olmadı bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok hepimizin yavruları Allah’a emanet

Evet cnm hatta kanama bile yaşadım iki gün bildiğin kıpkırmızı taze kan çok şükür bişi olmadı bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok hepimizin yavruları Allah’a emanet ♥
Aklıma geldi siz kan sulandiricı bir sey kullaniyor musunuz?Bir arkadasimda coraspin kullanirken oldu doktoru kesmisti kanama olayi da bitti boylelikle.

Kasik agrisi bebegin kesesinin buyudugune isaretmis.. kasik agrilari normal canim
Kasık ağrısı bendede var canım hatta bugün biraz daha fazla ağrıdı korktum kaç kez tuvalete gittim bişeymi geldi diye bizde bu korkular bitmicek aslında doktorda normal kasık ağrısı dedi ama şimdi sende yazınca rahatladımİnşallah burda doğumumuza gün sayıcamız günler gelir neler aldığımızı konuşuruz miniklerimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…