- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.721
ARamizda en cok lekelenme yasayan sendin galiba en guzel ornek sensin bizlereİşte benim de ilk böyle gelmişti sonra kahverengi akıntıya döndü
Evet cnm hatta kanama bile yaşadım iki gün bildiğin kıpkırmızı taze kan çok şükür bişi olmadı bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok hepimizin yavruları Allah’a emanetARamizda en cok lekelenme yasayan sendin galiba en guzel ornek sensin bizlere♥
Ne iğnesi canım düşük için miBenimde oyle 1 saattir var agrilar korkmaya basladim ignede vuruluyorum
Amin canımEvet cnm hatta kanama bile yaşadım iki gün bildiğin kıpkırmızı taze kan çok şükür bişi olmadı bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok hepimizin yavruları Allah’a emanet ♥
Ne kadar zaman sonra geldi kahverengi akıntı canımİşte benim de ilk böyle gelmişti sonra kahverengi akıntıya döndü
Aklıma geldi siz kan sulandiricı bir sey kullaniyor musunuz?Bir arkadasimda coraspin kullanirken oldu doktoru kesmisti kanama olayi da bitti boylelikle.Evet cnm hatta kanama bile yaşadım iki gün bildiğin kıpkırmızı taze kan çok şükür bişi olmadı bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok hepimizin yavruları Allah’a emanet ♥
Pembe leken ne kadar canım jel kullanıyor musunKızlar benim sabah kahverengi leken vardi şimdi pembeye donmuş baya akintim oldu çok tedirgin oldum
Progestan canim her gun 2 ampulNe iğnesi canım düşük için mi
Anladım canım. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızProgestan canim her gun 2 ampul
Kasik agrisi bebegin kesesinin buyudugune isaretmis.. kasik agrilari normal canimBenim de var canım hatta arada adet sancısı gibi saniyeler içinde gelip gidiyor
Ay çok şükür gerçekten mi bende iki gündür var nasıl korkuyordumKasik agrisi bebegin kesesinin buyudugune isaretmis.. kasik agrilari normal canim
Kasık ağrısı bendede var canım hatta bugün biraz daha fazla ağrıdı korktum kaç kez tuvalete gittim bişeymi geldi diye bizde bu korkular bitmicek aslında doktorda normal kasık ağrısı dedi ama şimdi sende yazınca rahatladımKasik agrisi bebegin kesesinin buyudugune isaretmis.. kasik agrilari normal canim
Hadi İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsünBen transfer oldum cok şükür
Ammiinn insallah hepimiz icinHadi İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsün
Hayırlı olsun canım bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallahBen transfer oldum cok şükür
Insalllaahh canimmm bebeklerim sıkı sıkı tutunur desek daha yeri olur 2 tane transfer oldumHayırlı olsun canım bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Canim çamaşırim batmıştı kahverengi sonra pembeye döndü.Pembe leken ne kadar canım jel kullanıyor musun
Bugün aynı şeyi doktorum bana da söyledi coraspini bırak dediAklıma geldi siz kan sulandiricı bir sey kullaniyor musunuz?Bir arkadasimda coraspin kullanirken oldu doktoru kesmisti kanama olayi da bitti boylelikle.
Korkma canım Allah’ın izniyle birşey olmaz dua edelim bol bolCanim çamaşırim batmıştı kahverengi sonra pembeye döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?