• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizde ilk muayenede sadece kese mi gordunuz doktor daha yeni dedi ama keseyi gorduk 10 gun sonra bebek gorunur dedi 🤔
Canım ben transfer sonrası 16. günde sadece keseyi gördüm. Doktorum herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışına gel dedi. 10 gün sonrayada randevu bulamadım. Keseyi gördükten sonraki 13. gün olucak yarın. Kalp atışlarını dinleyip miniğimi görücez inşallah.

Canım ben transfer sonrası 16. günde sadece keseyi gördüm. Doktorum herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışına gel dedi. 10 gün sonrayada randevu bulamadım. Keseyi gördükten sonraki 13. gün olucak yarın. Kalp atışlarını dinleyip miniğimi görücez inşallah.
Cok heyecanli okurken ya bi de gercegini dusunemiyorum😍😍😍

Tabiki canım. Sizde dua edin bana. Herşey yolunda olsun. :KK200:
Dualarımız seninle canım rabbim hayırlısıyla miniğinin kalp atışını duyuracak sana ❤️ Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin allahım korktuğundan korusun 🤲

Transfer gununi de sayarsak 5. Oluyor
Sayma canım onu genelde saymıyorlar. Daha çok yeni senin yapma bence test çünkü 7. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor ve kana geçiyor sonra idrara yani varsa bile çıkmaz daha. Boşuna üzme kendini benim belirtim bile yoktu 4 gün 5 den sonra başladı biraz sonra 8. Günde erken gebelik testiyle öğrendim ki üstelik ikiz 😀

Dualarımız seninle canım rabbim hayırlısıyla miniğinin kalp atışını duyuracak sana ❤ Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin allahım korktuğundan korusun 🤲
Amin canım. Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın inşallah.

Sayma canım onu genelde saymıyorlar. Daha çok yeni senin yapma bence test çünkü 7. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor ve kana geçiyor sonra idrara yani varsa bile çıkmaz daha. Boşuna üzme kendini benim belirtim bile yoktu 4 gün 5 den sonra başladı biraz sonra 8. Günde erken gebelik testiyle öğrendim ki üstelik ikiz 😀
Onu sayinca daha cok mutlu oluyorun😂😂🤣 benim belim ve göğüslerim agriyor 😂 agriyan yerlerim iicin seviniyorum artik belirti diye😂

Canım transferden sonra 24. Günde kese kalp atımı hepsini duydum ben öncesinde gitmedim hiç bilmiyorum
Benim 21.gun bugun keseyi gordum bebek gorunuyor mu dedim daha cok erken 4 haftalik gorunuyor 10 gun sonra gel hem bebek hem kalp atisi icin dedi de ondan sordum 27 ocak transferim bu arada 5gun embriyosu

Amin canım. Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın inşallah.
Amin inşallah canım 🙏🏻🤲
Onu sayinca daha cok mutlu oluyorun😂😂🤣 benim belim ve göğüslerim agriyor 😂 agriyan yerlerim iicin seviniyorum artik belirti diye😂
Tabi bunlar belirti olabilir 🤗 biraz daha beklemelisin bence boşuna kendine eziyet etme derim ben. Keyfini çıkar bugünlerin yat dinlen film izle ben öyle yaptım hep.
Benim 21.gun bugun keseyi gordum bebek gorunuyor mu dedim daha cok erken 4 haftalik gorunuyor 10 gun sonra gel hem bebek hem kalp atisi icin dedi de ondan sordum 27 ocak transferim bu arada 5gun embriyosu
21 ocaktı benimde canım daha cuma günü bebeği ve kalp atışını duydum o da vajinal muayene ile yani korkma gayet normal doktorun dediği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X