• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah canım 🙏🏻🤲

Tabi bunlar belirti olabilir 🤗 biraz daha beklemelisin bence boşuna kendine eziyet etme derim ben. Keyfini çıkar bugünlerin yat dinlen film izle ben öyle yaptım hep.

21 ocaktı benimde canım daha cuma günü bebeği ve kalp atışını duydum o da vajinal muayene ile yani korkma gayet normal doktorun dediği
Ohh iyi bari icim rahatladi bana vajinal bakmadi ona ragmen yine iyi gorundu o zaman

Amin inşallah canım 🙏🏻🤲

21 ocaktı benimde canım daha cuma günü bebeği ve kalp atışını duydum o da vajinal muayene ile yani korkma gayet normal doktorun dediği

Bende vajinal muayene mi diye soracaktım. Benimde vajinal bakılır sanırım. Daha çok yeni. Zaten kaşıntım var mantar oldum sanırım smear testide yapar belki.

Amin inşallah canım 🙏🏻🤲

Tabi bunlar belirti olabilir 🤗 biraz daha beklemelisin bence boşuna kendine eziyet etme derim ben. Keyfini çıkar bugünlerin yat dinlen film izle ben öyle yaptım hep.

Ihtiyaclarim disinda genelde yatiyorum arada kalkipgeziniyorum kan dolasimi acisindan sonra yatiyorum

Kacinci gunde cikmaya baslar
Herkesin değişiyor canım bünyeyle alakalı. Ben aşılamayla hamile kaldığımda aşılamadan 10 gün sonra çok silik olarak çıkmıştı. İlk idrarla yapmıştım. Bu kez 6. günde öğlen yaptım silik ama belirgin çıktı öğlen yapmıştım. 5. gün embriyosuydu.

Herkesin değişiyor canım bünyeyle alakalı. Ben aşılamayla hamile kaldığımda aşılamadan 10 gün sonra çok silik olarak çıkmıştı. İlk idrarla yapmıştım. Bu kez 6. günde öğlen yaptım silik ama belirgin çıktı öğlen yapmıştım. 5. gün embriyosuydu.
Asilama ile hamileligin devam etmis miydi ? Ben de 2 kere asilama oldum hep negatif

Asilama ile hamileligin devam etmis miydi ? Ben de 2 kere asilama oldum hep negatif
Yok canım. Geçen sene ocakta hamile kaldım şubatta düşük yaptım. 1 sene geçti üstünden. Ocakta hamile kaldım yine. Bu kez Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

Ohh iyi bari icim rahatladi bana vajinal bakmadi ona ragmen yine iyi gorundu o zaman
İlk göbekten baktı kesen var dedi sonra vajinal duydum kalp atımını canım ben
Bende vajinal muayene mi diye soracaktım. Benimde vajinal bakılır sanırım. Daha çok yeni. Zaten kaşıntım var mantar oldum sanırım smear testide yapar belki.
Evet canım vajinal çünkü benim ki de çok küçüktü bu hafta belki karından duyabilirim 7. Hafta olmuş olcak
Ihtiyaclarim disinda genelde yatiyorum arada kalkipgeziniyorum kan dolasimi acisindan sonra yatiyorum
En güzelini yapıyorsun hayırlı sonuçlar inşallah

Evet canım vajinal çünkü benim ki de çok küçüktü bu hafta belki karından duyabilirim 7. Hafta olmuş olcak

Bende şimdi içim rahat etsin istiyorum valla. Kalp atımı nasıl duyulacaksa öyle baksın. :KK48: Hiç sorun değil. Zaten bi zararı olmadığını biliyorum. Hazırlandım bile vajinal bakar diye. :olamaz:

Bende şimdi içim rahat etsin istiyorum valla. Kalp atımı nasıl duyulacaksa öyle baksın. :KK48: Hiç sorun değil. Zaten bi zararı olmadığını biliyorum. Hazırlandım bile vajinal bakar diye. :olamaz:
Evet yokmuş zararı zaten benim doktorum tüm hastalarına bu şekilde bakıyor kalp atımını böyle duyuruyor hatta ben instagram da da ünlü doktorları takip ediyorum onlar da hep ilk vajinal bakıyor hiç bir zararı yok bebeğe

Benim de ilk ve baskın belirtim gece terlemesiydi hatta ben o kadar salmıştım ki kendimi olmadı tutmadı diye testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim olmadı işte sonra bi baktım silik bir çizgi 🙈 şimdi 6+4 oldum ama hiç belirti yok hala ara ara gece terlemesi oluyor o kadar biraz da psikolojik bu belirtiler canım Allah’ın izniyle sende pozitif al inşallah
Merhaba hayirli olsun gebeliginiz .Gece terlemesi kac gun surdu acaba ?

Merhaba kızlar bugün devlet hastanesinde bi doktora gittim ultrasonla üstten baktı göremedi sonra alttan baktı 7 hafta 2 günlük dedi.halbuki tarihe gore 5hafta 6 gunluk.peki kalp atimi var mi dedim rahmin arkada bebekleri bile göremiyorum ki dedi.kadin doğum hastanesine yolladı ultrason icin ben de gitmedim.kendi doktorum cumaya çağırmıştı zaten ona giderim.insallah kalp atimini duyarım.lekelenme için de hiçbir şey demedi sanki çok normalmiş gibi karşıladı

Bebek 7 hafta 2 günlük diyince biraz rahatladım demek ki büyüyor tabi kalp atımını duymayınca tedirgin oldum.gerci hiç umursamadı doktor .ultrasonu çok kotuydu

Bebek 7 hafta 2 günlük diyince biraz rahatladım demek ki büyüyor tabi kalp atımını duymayınca tedirgin oldum.gerci hiç umursamadı doktor .ultrasonu çok kotuydu
Devlet hastanesi ultrasonları biraz eski oluyor cnm ondan çok iyi görüntü alınmıyor kendi doktoruna gitsen 7 haftalıksa karından bile görebilir bence benim doktor cuma çağırdı idrara sıkışık gel karından bakıcaz kalp atımını da duyucaz dedi benim de cuma 7+2 olmuş olcak yani eğer dediği gibiyse 7 haftalıksa senin doktorun çok net görür sende duyarsın kalp atışını

Devlet hastanesi ultrasonları biraz eski oluyor cnm ondan çok iyi görüntü alınmıyor kendi doktoruna gitsen 7 haftalıksa karından bile görebilir bence benim doktor cuma çağırdı idrara sıkışık gel karından bakıcaz kalp atımını da duyucaz dedi benim de cuma 7+2 olmuş olcak yani eğer dediği gibiyse 7 haftalıksa senin doktorun çok net görür sende duyarsın kalp atışını
7 haftalık da duyuluyor değilmi karından canım aslında benim minikler 7 hafta oldular ama ultrason da küçük çıktıkları için şuan 6+2 ve 5+4 ler pazartesi gideceğim o zamana kadar inşallah ikisi de büyür duyarım karnımdan bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X