- 14 Mart 2008
- 6.083
- 5.244
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.581
Evet pgtli olunca bilirlerdir tabiBence laboratuvar biliyordur cinsiyetleri ama söylemiyorlar Turkiye de çünkü x mi y mi farkındalardir
Baya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.çıktın mı canıım kontrolden hayırlı haberle dön inşallah.
pgt lı ne demekBeli olmuyor tabi benimki pgtli o yuzden canim
gözün aydın canım.hep sağlıkla devam etsin inşallahBaya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.
GÖzünüz aydin...Baya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.
Çok şükür canım sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına aldırsınBaya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.
Gözüm aydın canım çok sevindimBaya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.
Genetiğe göndermişler embriyolarını canım genetik de hem hastalık varsa onlar ayıklanıyor hem de cinsiyet belli olmuş oluyorpgt lı ne demek
ama zaten tup bebek doktorlarının hepsı transfer ettıklerı embrıyoların cınsıyetını bılıyorlar ama soylemıyorlar,Genetiğe göndermişler embriyolarını canım genetik de hem hastalık varsa onlar ayıklanıyor hem de cinsiyet belli olmuş oluyor
Hic bsy dogmuyo icime. Hala bekletiorlarHmm anladım canım ay söylesinler çok heyecanlandım ben bile ne doğuyor içine bence oğlan senin öyle hissediyorum
6 haftalık oldu canımKaç haftalık oldun cnm
Amin canım allah razı olsunMasallah kuzum insallah banada nasip olur saglikla kucagimiza allalim insallah
Tum kromozomlarina bakiliyo embriyonunpgt lı ne demek
Tum kromozomlarina bakiliyo embriyonunpgt lı ne demek
Bildin canim sen benden iyi hissettinHmm anladım canım ay söylesinler çok heyecanlandım ben bile ne doğuyor içine bence oğlan senin öyle hissediyorum
Gozumuz aydinBaya uzadı işimiz. Randevu aldığım doktor yerinde yoktu. Tüp bebek kurulu başındaki doktordan rica ettim. Ultrason biraz eskiydi ama 6+4 6+5 gibi duruyor dedi hoca kalp atışı var herşey yolunda dedi. Sonra tekrar bakıldı randevu aldığım doktor çok az dinletti o da herşey normal dedi. Çok şükür.
Zaten hep hissettiğim çıkmıştırBildin canim sen benden iyi hissettinerkekmis
Yaa ne güzel erkenden öğrendin çok heyecanlıBildin canim sen benden iyi hissettinerkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?