- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.601
Zaten hep hissettiğim çıkmıştırhadi gözün Aydın canım
Hahaha bence yalanKelebek bizim için de hissettiğin bir şey var mıeski Kadınlar kız çocuğu bele vururmuş diyorlar
3. Gün embriyosu olcak cnm benim de öyle olmuştu ilki. topladılar üç gün sonra çağırdılar transfer için 3. Gün benimkilerdeKizlar birsey soracagim ben dun opu oldum bugun aradilar cuma transfer diye kac gunluk olmus oluyor kafam katisti yahu ne zor islermis
Tuttu mu peki benimde ilk ve inanilmaz heyecanliyim3. Gün embriyosu olcak cnm benim de öyle olmuştu ilki. topladılar üç gün sonra çağırdılar transfer için 3. Gün benimkilerde
Taze transfer hiç olmadığım için benim bi bilgim yokKizlar birsey soracagim ben dun opu oldum bugun aradilar cuma transfer diye kac gunluk olmus oluyor kafam katisti yahu ne zor islermis
Benim de içime kızım olacakmış gibi doğuyor ismi bile belli düşün artıkHahaha bence yalanvalla ben iki oğlum olacak gibi hissediyorum hep. Bakalım göreceğiz tabi ki Sağlıklı olsunlar gerisi boş. Nedense bu sene erkek senesi bence senin de oğlun olacak
Bilmiyorum esim orada calistigi icin embriyolog arayip cok iyi kalitede oldugunu soylemisTaze transfer hiç olmadığım için benim bi bilgim yok
İkisi de tuttu ama ilk düşük oldu şimdi ikincisi 6+6 oldu bakalımTuttu mu peki benimde ilk ve inanilmaz heyecanliyim
Kız benim transfer gününden beri belime vuruyor ağrı. ..bakalım belli olunca sen doğru bilmiş olucanKelebek bizim için de hissettiğin bir şey var mıeski Kadınlar kız çocuğu bele vururmuş diyorlar
Ya bende öyleyim ya transfer gününden beri belime vuruyor. Anneme söyledim oda eskiler kız çocuğu bele erkek çocuğu kasığa vururmuş dediKız benim transfer gününden beri belime vuruyor ağrı. ..bakalım belli olunca sen doğru bilmiş olucan
Ayyy cokk sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tutar ya benimdeİkisi de tuttu ama ilk düşük oldu şimdi ikincisi 6+6 oldu bakalımgüzel heycanlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
ay benim bele vurduğu zamanlarda oluyor kasığa vurduğu zamanlardaYa bende öyleyim ya transfer gününden beri belime vuruyor. Anneme söyledim oda eskiler kız çocuğu bele erkek çocuğu kasığa vururmuş dedikaçıncı haftandasın
evet ama zaten tup bebek yapılırken doktor her cıftten kromozon testı ıstemıyormu mesela bızden ıstemıstı herkesten ıstenıyor dıye bılıyorum. bırde her tup bebek doktoru cınsıyetı bılıyor ama yasak dıye soylemıyorlar :)Tum kromozomlarina bakiliyo embriyonun
Sagol canimZaten hep hissettiğim çıkmıştırhadi gözün Aydın canım ❤
Sagol canim. Vallah hala inanamiyorum. Rabbim hepimize nasip etsinYaa ne güzel erkenden öğrendin çok heyecanlırabbim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin oğluşunu ❤❤
Zaten hep hissettiğim çıkmıştırhadi gözün Aydın canım ❤
kız hıslerın kuvvetlıyse benımkınede bı yorum yapsana benımde 2 tane kese göründü suan 6. haftaya gırdık ılk gebelıgım sence bebeişlerimin cinsiyeti ne olcak ne tahmın edıyosun =)Hahaha bence yalanvalla ben iki oğlum olacak gibi hissediyorum hep. Bakalım göreceğiz tabi ki Sağlıklı olsunlar gerisi boş. Nedense bu sene erkek senesi bence senin de oğlun olacak
Bildin canim sen benden iyi hissettinerkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?