2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani cinsiyeti mi ? Nasıl söylüyorlar ki nasıl belli oluyor 7. Haftada
Canim ben normal sartlardada hamile kalabiliyorum. Down sendromlu kizim var.
Ve bir daha aynisi basima gelir diye cocuk aldirmak zorunda kalmayim diye tup bebek yaptirdim. Embriyo pgtli genetigi herseyi bellli yani..

Canim ben normal sartlardada hamile kalabiliyorum. Down sendromlu kizim var.
Ve bir daha aynisi basima gelir diye cocuk aldirmak zorunda kalmayim diye tup bebek yaptirdim. Embriyo pgtli genetigi herseyi bellli yani..
Anladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı bence

Anladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı bence ❤❤
Koymadan once soylemek yasak. Ama hamile kaldiysam soylemek yasak degil.
Kiz tmm solicez dediler ama beklicen dediler simdi oturdum bekliom. Hc merak etmiordum. Inan hicte farketmiyo. Kizima kiz kardeste istiyorum erkek kardeste.. ama asiri bi heycan var...

Anladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı bence ❤❤
Bence laboratuvar biliyordur cinsiyetleri ama söylemiyorlar Turkiye de çünkü x mi y mi farkındalardir

Hmm anladım canım ay söylesinler çok heyecanlandım ben bile ne doğuyor içine bence oğlan senin öyle hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…