- 30 Kasım 2013
- 3.845
- 4.919
- 358
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.561
oyy maşallah canım,gözün aydın ❤ aminn hepimiz tadarız o duyguyu inşallah canımKizlarrrrr. 7 haftalik 3 gun ultrasona gore 3 gun daha buyuk yavrumm kalbi attigini resmen gozunmle goruyorum. Allahim herkese tattir
Hepinizden Allah razi olsun kizlaroyy maşallah canım,gözün aydın ❤ aminn hepimiz tadarız o duyguyu inşallah canım
Şükür canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına aldırsınKizlarrrrr. 7 haftalik 3 gun ultrasona gore 3 gun daha buyuk yavrumm kalbi attigini resmen gozunmle goruyorum. Allahim herkese tattir
Nasıl yani cinsiyeti mi ? Nasıl söylüyorlar ki nasıl belli oluyor 7. HaftadaKizlar bu arada hala hastanedeyim. Cinsiyeti solicekler. Simdiye kadar ogrenebiliyordum ama sormamistim. onemi yok benim icin. Ama bugun nedense cok merak ettim
Bukadar erken öğreniliyor mu?Kizlar bu arada hala hastanedeyim. Cinsiyeti solicekler. Simdiye kadar ogrenebiliyordum ama sormamistim. onemi yok benim icin. Ama bugun nedense cok merak ettim
aaa bu kadarcıkken cinsiyet belli oluyormuymuşKizlar bu arada hala hastanedeyim. Cinsiyeti solicekler. Simdiye kadar ogrenebiliyordum ama sormamistim. onemi yok benim icin. Ama bugun nedense cok merak ettim
Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bize insallahKizlar bu arada hala hastanedeyim. Cinsiyeti solicekler. Simdiye kadar ogrenebiliyordum ama sormamistim. onemi yok benim icin. Ama bugun nedense cok merak ettim
Canim ben normal sartlardada hamile kalabiliyorum. Down sendromlu kizim var.Nasıl yani cinsiyeti mi ? Nasıl söylüyorlar ki nasıl belli oluyor 7. Haftada
Benimkinin genetigi beli. Pgtli canimBukadar erken öğreniliyor mu?
Sagol canim rabbim hepimizin kucaginda gostersinHayırlı olsun gözünüz aydın darısı bize insallah
Beli olmuyor tabi benimki pgtli o yuzden canimaaa bu kadarcıkken cinsiyet belli oluyormuymuşyaa ne heyecanlı olur şimdi
Anladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı benceCanim ben normal sartlardada hamile kalabiliyorum. Down sendromlu kizim var.
Ve bir daha aynisi basima gelir diye cocuk aldirmak zorunda kalmayim diye tup bebek yaptirdim. Embriyo pgtli genetigi herseyi bellli yani..
Öğren hemen yaz bize canımBeli olmuyor tabi benimki pgtli o yuzden canim
Koymadan once soylemek yasak. Ama hamile kaldiysam soylemek yasak degil.Anladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı bence ❤❤
Bence laboratuvar biliyordur cinsiyetleri ama söylemiyorlar Turkiye de çünkü x mi y mi farkındalardirAnladım canım ama bilseler bile söylenmesi yasak diye biliyorum Türkiye de. Sadece kıbrıs da söylüyorlar ve seçim yapıyorlar galiba. Ama ne hoş öğrenmen çok heyecanlı bence ❤❤
Hmm anladım canım ay söylesinler çok heyecanlandım ben bile ne doğuyor içine bence oğlan senin öyle hissediyorumKoymadan once soylemek yasak. Ama hamile kaldiysam soylemek yasak degil.
Kiz tmm solicez dediler ama beklicen dediler simdi oturdum bekliom. Hc merak etmiordum. Inan hicte farketmiyo. Kizima kiz kardeste istiyorum erkek kardeste.. ama asiri bi heycan var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?