2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar sizdede göğüslerde ki dolgunluğun ağrının gittiği dönemler oldu demi ? benim düne kadar çok ağrıyordu.hele sabahları daha fenaydı.ama bu sabah hiç bişey yok

♥ Yaaa cok heyecanli hadi insallah
Hadi hayırlı haberlerle gel
Güzel haberlerle döneceksin inşaallah ❤
Günaydın. Yavrun seninledir annesi insalllahhh . kalbi de aticak goruceksin de
Hayirli haberlerle gel canim

Hepinize teşekkür ederim. İnşallah güzel olucak.

Cerennn390 ya çok tedirgin oldum,birden şak diye kesildi.daha dün akşam ağrısından yan yatamıyordum.şimdi hiç bişey yok.daha hastane randevuma 1 hafta var

Cerennn390 ya çok tedirgin oldum,birden şak diye kesildi.daha dün akşam ağrısından yan yatamıyordum.şimdi hiç bişey yok.daha hastane randevuma 1 hafta var
Yok ya kötü düşünme ilaçlardan da kaynaklı olduğu için vücut belki alışıyordur artık. Hiç bir yerimiz ağrımadık sağlıklı güzel gebelik geçirelim inşaallah

Bende sindi gidiyorum hastaneye.. kalbim cikcak heycandan
Ya geçen arkadaşla konuşuyoruz. İşte anlattım doktora giderken tedirgin gidiyorum . Oda diyo ki ben hamile iken her doktora gittiğimizde eşim seni sanki polise götürüyormuşum gibi niye bu kadar korkuyorsun diyormuş. Şu anda hepimiz de olan durum da bu

Yok ya kötü düşünme ilaçlardan da kaynaklı olduğu için vücut belki alışıyordur artık. Hiç bir yerimiz ağrımadık sağlıklı güzel gebelik geçirelim inşaallah
Aminn canım inşallah.sürekli vücudumu dinlediğim için en ufak şeyde tedirgin oluyorum.internetten bakıp okudukça da daha çok afaganlar basıyor.en iyisi hiç araştırmamak

Polise gitsem bundan iyi kiz. Heycandan oluyom . Kan verdin siradayim ultrason icin. 1 kisi var onumde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…