2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizz bide beni hisset meraklandim simdiden
Valla canım kızın olacak gbi geldi düşününce
kız hıslerın kuvvetlıyse benımkınede bı yorum yapsana benımde 2 tane kese göründü suan 6. haftaya gırdık ılk gebelıgım sence bebeişlerimin cinsiyeti ne olcak ne tahmın edıyosun =)
Genel de çıkar ama canım tabi nasip gene de oğlan bence senin

Hayir her tup bebekte cinsiyeti doktor bilmiyor bu dogru degil. Ancak genetik tarama yapildiginda biliniyor. Taramada embriyonun tum kromozonlarini okuyorlar. Sirf bu 4 hafta suruyo canim. Bu maliyetli işlem herkes yaptirmiyor ben gibi translokasyon veya ayri genetik sorunu olanlar yaptiriyor

ama zaten tup bebek tedavısıne başlamadan once kromozon testı falan yapılıo. ve embrıyoları embrıyologlar bılıo dıye bılıodum demekkı yanlış soylemısler bana neyse hayrlısı bakalım teşekkürler bılgılendırme ıcın yenı bırsey daha ogrenmıs oldum=)

Bende isminin anlamı ne diyordum demek tüp bebekten geliyor

Canim bizden kan aldiklarinda anne babada genetik kromozom anomalisi var mi diye bakiyorlar.
Eger var ise. Ozaman taramali yapiyorlar genleri. Tarama ayri bir ucret ayrica ve embriyolar olustuktan 3 -4 hafta sonra ogreniyosun saglikli mi degilmi diye.. hem masrafli hem daha uzun suren bir protokol

anladım cnm ozmn sen transfer ıcın bu ıslemın sonucunu bekledın 4 hafta

gözün aydın canım.hep sağlıkla devam etsin inşallah
G

GÖzünüz aydin...
Çok şükür canım sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Gözüm aydın canım çok sevindim ❤
@canimmkendimm hayırlı olsun canım beklediğine değdi bak ♥
Çok teşekkür ederim kızlar. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebelikleri.

Kizlarrrrr. 7 haftalik 3 gun ultrasona gore 3 gun daha buyuk yavrumm kalbi attigini resmen gozunmle goruyorum. Allahim herkese tattir
Sağlıkla gelsin oğlun
Bizdede hep o korkular var canım. Ağrısa niye ağrıyor, ağrımasa niye ağrımıyor. Geçmiyor o korkular hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…