- 14 Mart 2008
- 6.085
- 5.244
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #7.621
Valla canım kızın olacak gbi geldi düşününcekizz bide beni hisset meraklandim simdiden
Genel de çıkar ama canım tabi nasip gene de oğlan bence seninkız hıslerın kuvvetlıyse benımkınede bı yorum yapsana benımde 2 tane kese göründü suan 6. haftaya gırdık ılk gebelıgım sence bebeişlerimin cinsiyeti ne olcak ne tahmın edıyosun =)
ıkısıdemıValla canım kızın olacak gbi geldi düşününce
Genel de çıkar ama canım tabi nasip gene de oğlan bence senin
Bilemedimıkısıdemı
Yaaa canini yerim seninValla canım kızın olacak gbi geldi düşününce
Genel de çıkar ama canım tabi nasip gene de oğlan bence senin
neyse bakalım kısmet. 3 martta kalp atışlarını dınlemeye gıtcem ınslhBilemedim
Ah canım bendeYaaa canini yerim senin
Hayırlısı olsun ama biri oğlan bence kesinneyse bakalım kısmet. 3 martta kalp atışlarını dınlemeye gıtcem ınslh
ya keşke doktor ne transfer ettıgını soylesede meraklanmasak. gercı sağlıklı olsun kız erkek farketmez ama yınede ınsan merak edıyor :)
Masallah insallah bizde tadariz bu guzel duyhuyuKizlarrrrr. 7 haftalik 3 gun ultrasona gore 3 gun daha buyuk yavrumm kalbi attigini resmen gozunmle goruyorum. Allahim herkese tattir
Sagol canim♥ Canim gozun aydin
Insaallah canim rabbim hepimize nasip etsin. Gercekten harika duyguMasallah insallah bizde tadariz bu guzel duyhuyu
Hayir her tup bebekte cinsiyeti doktor bilmiyor bu dogru degil. Ancak genetik tarama yapildiginda biliniyor. Taramada embriyonun tum kromozonlarini okuyorlar. Sirf bu 4 hafta suruyo canim. Bu maliyetli işlem herkes yaptirmiyor ben gibi translokasyon veya ayri genetik sorunu olanlar yaptiriyorevet ama zaten tup bebek yapılırken doktor her cıftten kromozon testı ıstemıyormu mesela bızden ıstemıstı herkesten ıstenıyor dıye bılıyorum. bırde her tup bebek doktoru cınsıyetı bılıyor ama yasak dıye soylemıyorlar :)
ama zaten tup bebek tedavısıne başlamadan once kromozon testı falan yapılıo. ve embrıyoları embrıyologlar bılıo dıye bılıodum demekkı yanlış soylemısler bana neyse hayrlısı bakalım teşekkürler bılgılendırme ıcın yenı bırsey daha ogrenmıs oldum=)Hayir her tup bebekte cinsiyeti doktor bilmiyor bu dogru degil. Ancak genetik tarama yapildiginda biliniyor. Taramada embriyonun tum kromozonlarini okuyorlar. Sirf bu 4 hafta suruyo canim. Bu maliyetli işlem herkes yaptirmiyor ben gibi translokasyon veya ayri genetik sorunu olanlar yaptiriyor
Olabilir bak güzel tespitay benim bele vurduğu zamanlarda oluyor kasığa vurduğu zamanlardaiki yumurta transfer edildi bir kızım bir oğlum mu olacak acaba
Hayir her tup bebekte cinsiyeti doktor bilmiyor bu dogru degil. Ancak genetik tarama yapildiginda biliniyor. Taramada embriyonun tum kromozonlarini okuyorlar. Sirf bu 4 hafta suruyo canim. Bu maliyetli işlem herkes yaptirmiyor ben gibi translokasyon veya ayri genetik sorunu olanlar yaptiriyor
Nasıl oldun canım neler yapıyorsunBende isminin anlamı ne diyordum demek tüp bebekten geliyor
Canim bizden kan aldiklarinda anne babada genetik kromozom anomalisi var mi diye bakiyorlar.ama zaten tup bebek tedavısıne başlamadan once kromozon testı falan yapılıo. ve embrıyoları embrıyologlar bılıo dıye bılıodum demekkı yanlış soylemısler bana neyse hayrlısı bakalım teşekkürler bılgılendırme ıcın yenı bırsey daha ogrenmıs oldum=)
Gecenki "bdv"de bana trans dediler sen dusunBende isminin anlamı ne diyordum demek tüp bebekten geliyor
anladım cnm ozmn sen transfer ıcın bu ıslemın sonucunu bekledın 4 haftaCanim bizden kan aldiklarinda anne babada genetik kromozom anomalisi var mi diye bakiyorlar.
Eger var ise. Ozaman taramali yapiyorlar genleri. Tarama ayri bir ucret ayrica ve embriyolar olustuktan 3 -4 hafta sonra ogreniyosun saglikli mi degilmi diye.. hem masrafli hem daha uzun suren bir protokol
Evet yumurta toplamadan sonra 4 hafta kadar bekledim.anladım cnm ozmn sen transfer ıcın bu ıslemın sonucunu bekledın 4 hafta
gözün aydın canım.hep sağlıkla devam etsin inşallah
G
GÖzünüz aydin...
Çok şükür canım sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Gözüm aydın canım çok sevindim ❤
Gozumuz aydin
Çok teşekkür ederim kızlar. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.@canimmkendimm hayırlı olsun canım beklediğine değdi bak ♥
Sağlıkla gelsin oğlunKizlarrrrr. 7 haftalik 3 gun ultrasona gore 3 gun daha buyuk yavrumm kalbi attigini resmen gozunmle goruyorum. Allahim herkese tattir
Bizdede hep o korkular var canım. Ağrısa niye ağrıyor, ağrımasa niye ağrımıyor. Geçmiyor o korkular hiç.Kalp atışlarıı duyan arkadaşlar hayırlı olsun kucağınıza almayıda nasip etsin rabbimBen haftaya salı gidicem zaman geçmiyor valla birde iki gündür mide bulantım haricinde hiç bir belirtim yok önce kasıklarım felan ağrırdı iki gündür yok ağrısa korkardım şimdi neden ağrımıyor diyorum allahım delirmeden kuzuma kavuşsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?