- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.401
benim damaklarımda kötü oldu.fırça değince kanıyor.umarım düzelir.dişlerim çok sağlam değil diş kaybetmek istememBende yeni başladı. Çok can yakıyor valla.
Benim kanamıyor daha ama çok acıyor.
Valla benimde çok özen göstermeme rağmen diş yapım sağlam değil. İnşallah geçer çabucak.benim damaklarımda kötü oldu.fırça değince kanıyor.umarım düzelir.dişlerim çok sağlam değil diş kaybetmek istemem
birazda ırsi bişey işte.ne kadar baksakta özen göstersekte yine olan oluyor.benim arkadaşımın ablası hamileyken nerdeyse bütün dişlerini kaybetmiş.bide dün kollarıma ellerime baktım damarlarım nasıl belirgin kılcal damarlara kadar.bir sorunmu var ki diye baktım bu haftalarda oluyormuş bu.Valla benimde çok özen göstermeme rağmen diş yapım sağlam değil. İnşallah geçer çabucak.
Benimde öyle. Hatta geçen kan verirken eşimde farketti, damarların ne kadar belirginleşmiş diye. Göğüs uçlarımda büyüyor ve acıyor.birazda ırsi bişey işte.ne kadar baksakta özen göstersekte yine olan oluyor.benim arkadaşımın ablası hamileyken nerdeyse bütün dişlerini kaybetmiş.bide dün kollarıma ellerime baktım damarlarım nasıl belirgin kılcal damarlara kadar.bir sorunmu var ki diye baktım bu haftalarda oluyormuş bu.
benim göğüs uçlarımda büyüdü rengi çok koyulaştı. hatta göğüs halkasının etrafında bile koyulaşma oldu leke gibi.ama ben seviyorum vücudumdaki değişikliklereBenimde öyle. Hatta geçen kan verirken eşimde farketti, damarların ne kadar belirginleşmiş diye. Göğüs uçlarımda büyüyor ve acıyor.
Ben tup bebek tedavisi gordugumde damarlarim belirginlesti. Onceden hic gozukmezdi.birazda ırsi bişey işte.ne kadar baksakta özen göstersekte yine olan oluyor.benim arkadaşımın ablası hamileyken nerdeyse bütün dişlerini kaybetmiş.bide dün kollarıma ellerime baktım damarlarım nasıl belirgin kılcal damarlara kadar.bir sorunmu var ki diye baktım bu haftalarda oluyormuş bu.
ben tedavi süresince kilo aldım.sonuçta aldığımız bütün ilaçlar hormon.tüp bebek öncesi 5 aşılamam var onlarda da hep iğne hap kullandım.sonra tam tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman histereskopi çekildi ve rahimde perde var denildi.onun için ameliyat oldum ameliyat sonrası 2 ay bi hormon ilacı kullandım.kilo aldırdığını söylediler.yediğime içtiğime çok dikkat etmeme rağmen 2 kilo aldım o zamanda.ama bu günüme çok şükürBen tup bebek tedavisi gordugumde damarlarim belirginlesti. Onceden hic gozukmezdi.gecmedide. Bu hormonlara mecbur kaldik ama vucudumuza zararlarida var . Hormon hapindan sonra oldu
Cok sukur. Kilo dert degil verilir. Ama bu hormonlar kalici olarak bedenime cok zarar verdiben tedavi süresince kilo aldım.sonuçta aldığımız bütün ilaçlar hormon.tüp bebek öncesi 5 aşılamam var onlarda da hep iğne hap kullandım.sonra tam tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman histereskopi çekildi ve rahimde perde var denildi.onun için ameliyat oldum ameliyat sonrası 2 ay bi hormon ilacı kullandım.kilo aldırdığını söylediler.yediğime içtiğime çok dikkat etmeme rağmen 2 kilo aldım o zamanda.ama bu günüme çok şükürhayalini bile kuramadığım bir güzelliği sonunda nasip etti Allahım.sağlıkla tamamından kucağımıza almayıda nasip eder inşallah kiloyu vermek kolay
maalesef o zararları az çok hepimiz yaşayacağız.bendede varis olacak gibi.damarlarımın belirgin olduğunu da dün farkettim.elimin üstündeki damarlar olduğu gibi belliydi kolumun içini çevirip baktım orasida öyle kılcal damarları bile görüyorum.internette vücut hamileliği desteklemek için kan hacmini artırıyormuş ondan damarlar belirginleşiyormuş,böyle yazıyor.Cok sukur. Kilo dert degil verilir. Ama bu hormonlar kalici olarak bedenime cok zarar verdivaris oluştu. Vucudumda tum damarlar belirginlesti
Ben tup bebek tedavisi gordugumde damarlarim belirginlesti. Onceden hic gozukmezdi.gecmedide. Bu hormonlara mecbur kaldik ama vucudumuza zararlarida var . Hormon hapindan sonra oldu
Amin insaallahBirsürü hormon ilacı kullandık, iğne kullandık. Ben 2 iğneli aşılama yaptırdım. Tüp bebek için ilkinde yumurta büyütme opu oldu, ikinci denemeye tekrar aynı iğneleri kullanmadım çok şükür. Ama tabiki vücudumuz zarar gördü, dengemiz değişti. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sağ salim kavuşalım inşallah miniklerimize.
Tuzlu suyla gargara yapmak iyi gelebilir. Bide paradondax kullanmıştım ben geçen yaz diş etlerim çok kanıyordu benim de diş doktorum önermişti ve çok işe yaramıştı tavsiye ederim. Sensodynenin yumuşak uçlu fırçaları da işe yarıyor deneyin istersenizBende yeni başladı. Çok can yakıyor valla.
Benim kanamıyor daha ama çok acıyor.
Bende aynı şekilde çok belim ağrıyor hiç ayakta kalamıyorum sürekli uzanıyorumKızlar bel ağrısı yaşayan var mı bugün yürüyemedim felçli gibiydim çok kötüyüm fıtık var sanırım şimdiden ağrırsa ne olcak bilmiyorum yaşayan var mı bel ağrısı
ben şu an virüsten dolayı özel tıp merkezinde devam ediyorum kontrollere ama eğer ortam düzelirse tedavimi olduğum devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu.ama 12 bin 13 bin rakamlar gerçekten çok fazla.bence gerek yok.Kızlar doğumu özeldemi yoksa devlettemi düşünüyorsunuz ben hala kendi tüp bebek doktorumla memorialde devam ediyorum doğum ücretlerini hiç araştırmamıştım şimdi biraz nette baktım 12 13 bin gibi rakamlar yazıyor ve ben şok bu şekildeyse değiştirmek zorunda kalıcam gibi
Tuzlu suyla gargara yapmak iyi gelebilir. Bide paradondax kullanmıştım ben geçen yaz diş etlerim çok kanıyordu benim de diş doktorum önermişti ve çok işe yaramıştı tavsiye ederim. Sensodynenin yumuşak uçlu fırçaları da işe yarıyor deneyin isterseniz
Tabi canım doğru söylüyorsun bana doktorum sormuştu burdamı devam ediceksin diye ne bilim bende bu kadar olduğunu bilmiyordum devam edicem dedim bugün fiatları görünce neyse sağlıkla o zamana gelelimde tek hayırlısıben şu an virüsten dolayı özel tıp merkezinde devam ediyorum kontrollere ama eğer ortam düzelirse tedavimi olduğum devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu.ama 12 bin 13 bin rakamlar gerçekten çok fazla.bence gerek yok.
Bende bu kadar olacağını düşünmüyordum ama bende tüp bebek yaptırdığım kliniği bu gün arayıp sordum Doğum fiyatını sadece doktora 8.500+ farklı hastanede yaptıracak Doğumun masrafları. Çok fazla geldi bana da. Bulunduğum şehirde özel hastane yok yakın bi şehirde ki özel hastanede Doğum yapmayı düşünüyorum. Bu arada detaylı ultrason için fiyat bilgisi aldınız mı?Tabi canım doğru söylüyorsun bana doktorum sormuştu burdamı devam ediceksin diye ne bilim bende bu kadar olduğunu bilmiyordum devam edicem dedim bugün fiatları görünce neyse sağlıkla o zamana gelelimde tek hayırlısı
aminn canım hayırlısıyla o günler gelsinde bir şekilde bir yerde yaparız doğumumuzuTabi canım doğru söylüyorsun bana doktorum sormuştu burdamı devam ediceksin diye ne bilim bende bu kadar olduğunu bilmiyordum devam edicem dedim bugün fiatları görünce neyse sağlıkla o zamana gelelimde tek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?