2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı ramazanlar kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz tutan var mı tutsak zararı olur mu doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi ?

Hayırlı ramazanlar kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz tutan var mı tutsak zararı olur mu doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi ?
Hayırlı ramazanlr canım ,
Ben tutmuyorum tutamam zaten çünkü kahvaltıyı azıcık geciktirsem midem bulanıyor doktorum birşey demedi ama tutamam iki çocuk bi de ben açımdan ölürüm

Hayirli ramazanlar. Bugun doktorum aradi oruc tutuyomusun diye. Hayir dedim. Ha iyi bende tutma dicektm dedi.
Ben her sabah hala kusuyorum. Tutmam mumkun dgl.
internete okuyorum baya tutan hamileler var.
Bence kisi kendi karar vermeli doktoruna danisarak.
Kendinde o gucu buluyosa ve doktor onay veriyosa olabilir. Ztn dinimizde hamilelerin tutma zorunlugu yok

Hayırlı ramazanlr canım ,
Ben tutmuyorum tutamam zaten çünkü kahvaltıyı azıcık geciktirsem midem bulanıyor doktorum birşey demedi ama tutamam iki çocuk bi de ben açımdan ölürüm
Evet kuzum senin zor 2 bebiş olunca zaten dinimizde de zorlama yok hamileler konusunda benim bi arkadaş tutmuştu imrenmiştim denesem mi dedim de cesaret edemedim kıyamadım bebeğime size bi sorayım dedim

Aynen canım Bn de öyle biliyorum zorlama yok diye sonra kısa günlerde tutarız borcumuzu inşallah benim de her gün olmasa da sabah kusmalarım oluyor cesaret edemedim tutmadım bugün

Evet kuzum senin zor 2 bebiş olunca zaten dinimizde de zorlama yok hamileler konusunda benim bi arkadaş tutmuştu imrenmiştim denesem mi dedim de cesaret edemedim kıyamadım bebeğime size bi sorayım dedim
Tabi dinimizde müsade var bizlere borç olarak kalıyor ama günahımız yok en azından borçlarımızı öderiz nasip olursa önemli olan onların iyi olması tutanlarınkini Allah kabul etsin büyük başarı

Ben vinalag ve troid ilaçlarım dışında bişi kullanmıyorum onlarda doğuma kadar devam zaten vinalag bi yan etki yapmıyor hem de iyi bir vitamin bi doktorunla bu konuyu bi görüş bence kabızlık da insana sinir stres yapıyor valla o da bebeğe zarar sonuçta

Ben Vinalac bilmez miyim hatta elimde var bile. Ama içindeki A vitamininden ötürü alamıyorum. Halbuki o probiyotikti ve kabızlık yapmıyordu tam tersi iyi bile geliyordu. Ama onu kullandığım dönem haşimato olduğumu bilmiyordum. Şimdi haşimato olduğum için A vitamini içeren multi vitamin alamıyorum ne yazık ki.. Yoksa vinalac çok iyi bence.

Kesinlikle sinir stres yapıyor. Konuşsam iyi olur gercekten iyi söyledin canım.

Arkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
Hiç sorma ne yesem midem yanıyor sordum doktoruma geçen hafta hamilelikten oluyor dayanırım dersen ilaç yazmayayım hiç kullanma bence dedi bende dayanırım dedim öyle deyince ama yattığım anda başlıyor yanmalar ne yapsak iyi gelir acaba

Arkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
benim normaldede reflüm vardı hamilelikle birlikte iyice arttı.ne kadar yediklerime dikkat etsemde her yemek sonrası çok rahatsız oluyorum.dayanmaya çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…