- 10 Şubat 2017
- 159
- 166
- 103
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.381
Aynen benimde öyle göbek deliğinin tam altına çıkarmış bu haftalarda sanırım ondankızlar sanki rahimdeki şişkinlik yavaş yavaş yukarı çıktı bende.tam göbek deliğimin altı yumruk gibi duruyor ve normal göbek gibi yumuşak değil daha sert sanki
Hayırlı ramazanlr canım ,Hayırlı ramazanlar kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz tutan var mı tutsak zararı olur mu doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi ?
Hayirli ramazanlar. Bugun doktorum aradi oruc tutuyomusun diye. Hayir dedim. Ha iyi bende tutma dicektm dedi.Hayırlı ramazanlar kızlar oruç konusunda ne düşünüyorsunuz tutan var mı tutsak zararı olur mu doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi ?
Evet kuzum senin zor 2 bebiş olunca zaten dinimizde de zorlama yok hamileler konusunda benim bi arkadaş tutmuştu imrenmiştim denesem mi dedim de cesaret edemedim kıyamadım bebeğime size bi sorayım dedimHayırlı ramazanlr canım ,
Ben tutmuyorum tutamam zaten çünkü kahvaltıyı azıcık geciktirsem midem bulanıyordoktorum birşey demedi ama tutamam iki çocuk bi de ben açımdan ölürüm
Aynen canım Bn de öyle biliyorum zorlama yok diye sonra kısa günlerde tutarız borcumuzu inşallah benim de her gün olmasa da sabah kusmalarım oluyor cesaret edemedim tutmadım bugünHayirli ramazanlar. Bugun doktorum aradi oruc tutuyomusun diye. Hayir dedim. Ha iyi bende tutma dicektm dedi.
Ben her sabah hala kusuyorum. Tutmam mumkun dgl.
internete okuyorum baya tutan hamileler var.
Bence kisi kendi karar vermeli doktoruna danisarak.
Kendinde o gucu buluyosa ve doktor onay veriyosa olabilir. Ztn dinimizde hamilelerin tutma zorunlugu yok
Rabbim borclarimizi odemeyi nasip etsin. Bebislerimiz iyi olsundaAynen canım Bn de öyle biliyorum zorlama yok diye sonra kısa günlerde tutarız borcumuzu inşallah benim de her gün olmasa da sabah kusmalarım oluyor cesaret edemedim tutmadım bugün
Tabi dinimizde müsade var bizlere borç olarak kalıyor ama günahımız yok en azından borçlarımızı öderiz nasip olursa önemli olan onların iyi olmasıEvet kuzum senin zor 2 bebiş olunca zaten dinimizde de zorlama yok hamileler konusunda benim bi arkadaş tutmuştu imrenmiştim denesem mi dedim de cesaret edemedim kıyamadım bebeğime size bi sorayım dedim
Ben vinalag ve troid ilaçlarım dışında bişi kullanmıyorum onlarda doğuma kadar devam zaten vinalag bi yan etki yapmıyor hem de iyi bir vitamin bi doktorunla bu konuyu bi görüş bence kabızlık da insana sinir stres yapıyor valla o da bebeğe zarar sonuçtaOlabilir mesela oroferon yapmamıştı bana ama multivitamin içindeki yapti. Ben almak istemiyorum neden alıyorum bilmiyorum. iştahım yokken doktor vermedi. Şimdi de zaten her seyi yiyorum değerlerim de iyi. Neden içiyorum ki...
Ben vinalag ve troid ilaçlarım dışında bişi kullanmıyorum onlarda doğuma kadar devam zaten vinalag bi yan etki yapmıyor hem de iyi bir vitamin bi doktorunla bu konuyu bi görüş bence kabızlık da insana sinir stres yapıyor valla o da bebeğe zarar sonuçta
Ilk gebeligimde cok feciydi vardi. Mide hapi vermisti doktor.Arkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
Hiç sorma ne yesem midem yanıyor sordum doktoruma geçen hafta hamilelikten oluyor dayanırım dersen ilaç yazmayayım hiç kullanma bence dedi bende dayanırım dedim öyle deyinceArkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
benim normaldede reflüm vardı hamilelikle birlikte iyice arttı.ne kadar yediklerime dikkat etsemde her yemek sonrası çok rahatsız oluyorum.dayanmaya çalışıyorumArkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
Arkadaşlar aranizda gastrit ya da hamilelik reflüsü olan var mi ben iki gecedir rahatsiz durumdayım bundan sebep cok berbat bisey
Bendede var ztn hamilelikten oncede vardim iyice beterlesti.Kızlar diş eti problemi yaşayan var mı? Ben dişimi fırçalarken çok acımaya başladı..
bugün aynı şeyi bende düşünüyordum.acaba hamilelektenmi diye.benimde aynı şekilde fırçalarken çok acıyor ve kanıyor.Kızlar diş eti problemi yaşayan var mı? Ben dişimi fırçalarken çok acımaya başladı..
Bendede var ztn hamilelikten oncede vardim iyice beterlesti.
bugün aynı şeyi bende düşünüyordum.acaba hamilelektenmi diye.benimde aynı şekilde fırçalarken çok acıyor ve kanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?