- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.441
Belcikada 12 haftalikken ayrintili var. Bide 20 haftalikken. Bayramdan sonra gidecem 20 haftalik ultrasona.Size yaptırdınız mı ? Ben 10 gün sonra gideceğim inşallah
Sağol canım amin inşallah ❤
Ayrıntılı ultrason için 21 Mayıs da gideceğim bende fakülteye gideceğim Prof bakacak 400 TL istediikiz olduğundan değişwbilirmiş de bakalım bizi neler bekliyor
Evet aynen öyle mesela burada sadece iki doktor var bakan bir tanesi fakülte de Prof diğeri de muaynanesi var 1000 TL istedi ikize bizde gidemeyiz tabi onaBana doktorum hiçbir ücretten bahsetmedi canım inşallah istemez deBu arada bazı dr lar ikizlerde çocuk başı para alıyor .
Kızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti
Evet aynen öyle mesela burada sadece iki doktor var bakan bir tanesi fakülte de Prof diğeri de muaynanesi var 1000 TL istedi ikize bizde gidemeyiz tabi onamecbur profdan aldık randevumuzu bu arada belki devlet hastanesine gitseydim doktora orada ücretsiz olurdu ama sıra gelir mi bu karışıklıkta o beklenir mi
Durum böyle olunca gideceğiz mecbur ne paralar verdik bunu da verelim dedik
Göbekten korkmaya başladım ben ne biliyim onlara gelecekmiş gibi sankiBen de kullanıyorum canım ama hâlâ göbekten yapıyorum
Hem de çok riskli gideceğim yerde fakülte orası da karantina hastanesi ama mecburummCanım devlet hastanesi de şuan riskli yao yüzden gitmemekle en iyisini yapmışsın. Evet mecbur veriyoruz
Göbekten korkmaya başladım ben ne biliyim onlara gelecekmiş gibi sankisaçma belki ama kaçıncı haftadasın sen canım
Kızlar normalde adet haftam bu hafta belim ağrıyor ve gazla karışık bir kasık ağrısı adet öncesi gibi normal mi acaba sizce yarın kontrolüm var hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır
İnşallh canım benim aminCanım bence bir sıkıntı yoktur kalbini ferah tut.
MaşallahCanım indirdiğim takvime göre 17hafta 5 günlük yazıyor. Ama buranın takvimine göre 1 hafta öndeyim galiba. Yok canım eğer göbekte sıkıntı yoksa bence devam et . Zaten ilerde başka taraflara vurmaya başlarız. Bu arada karnın çıktı mı ?
Korkma canım inşallah yolundadır tabiKızlar normalde adet haftam bu hafta belim ağrıyor ve gazla karışık bir kasık ağrısı adet öncesi gibi normal mi acaba sizce yarın kontrolüm var hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır
Bende doguma kadar devam canim 2 hafta koldan vurdum sonra tekrar gobege gectim ama morariyor bazen kaniyor idare ediyorum simdilik bendeKızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti
Çok şükür bebiş iyiymiş şimdi çıktık doktordan. Gaz sancısı gibi bide bu ya bi değişik anlamadım vallaKorkma canım inşallah yolundadır tabibazen adet dönemlerinde bu tür ağrılar olabiliyormuş ben okumuştum vücut alıştı tamam ama sonuçta bir adet döngüsü vardı ondandır bir de çok ayakta kalma bu hafta en azından geçsin korkma diye söylüyorum
Çok şükür bebiş iyiymiş şimdi çıktık doktordan. Gaz sancısı gibi bide bu ya bi değişik anlamadım valla
hadi gözün aydın canım çok şükür.darısı başımızaBu arada kızlar 20 gün sonraya detaylı için randevu aldım. 20+2 olmuş olucaz , 450 lira da fiyat verildi bana da
Bende bugün akşam tekrar geçeyim göbeğe diyorum bebeğe gelmesi imkansız zaten kollar morarırsa daha sıkıntı ya yaz geliyor tişört giyemeyizBende doguma kadar devam canim 2 hafta koldan vurdum sonra tekrar gobege gectim ama morariyor bazen kaniyor idare ediyorum simdilik bende
Çok şükür canımÇok şükür bebiş iyiymiş şimdi çıktık doktordan. Gaz sancısı gibi bide bu ya bi değişik anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?