2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size yaptırdınız mı ? Ben 10 gün sonra gideceğim inşallah
Belcikada 12 haftalikken ayrintili var. Bide 20 haftalikken. Bayramdan sonra gidecem 20 haftalik ultrasona.
12 haftalikken bile ellerini parmaklarini tum saydi. Midesine bakti. Kalbine bakti. Mesaneye baktilar.
Enseye. Kemiklerini gosterdi.

Sağol canım amin inşallah ❤
Ayrıntılı ultrason için 21 Mayıs da gideceğim bende fakülteye gideceğim Prof bakacak 400 TL istedi ikiz olduğundan değişwbilirmiş de bakalım bizi neler bekliyor

Bana doktorum hiçbir ücretten bahsetmedi canım inşallah istemez de Bu arada bazı dr lar ikizlerde çocuk başı para alıyor .

Bana doktorum hiçbir ücretten bahsetmedi canım inşallah istemez de Bu arada bazı dr lar ikizlerde çocuk başı para alıyor .
Evet aynen öyle mesela burada sadece iki doktor var bakan bir tanesi fakülte de Prof diğeri de muaynanesi var 1000 TL istedi ikize bizde gidemeyiz tabi ona mecbur profdan aldık randevumuzu bu arada belki devlet hastanesine gitseydim doktora orada ücretsiz olurdu ama sıra gelir mi bu karışıklıkta o beklenir mi
Durum böyle olunca gideceğiz mecbur ne paralar verdik bunu da verelim dedik

Kızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti

Canım devlet hastanesi de şuan riskli ya o yüzden gitmemekle en iyisini yapmışsın. Evet mecbur veriyoruz

Canım devlet hastanesi de şuan riskli ya o yüzden gitmemekle en iyisini yapmışsın. Evet mecbur veriyoruz
Hem de çok riskli gideceğim yerde fakülte orası da karantina hastanesi ama mecburummdoktor gitmen lazım önemli dedi. Siperlik falan aldım oraya giderken takmak için.

Kızlar normalde adet haftam bu hafta belim ağrıyor ve gazla karışık bir kasık ağrısı adet öncesi gibi normal mi acaba sizce yarın kontrolüm var hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır

Göbekten korkmaya başladım ben ne biliyim onlara gelecekmiş gibi sanki saçma belki ama kaçıncı haftadasın sen canım

Canım indirdiğim takvime göre 17hafta 5 günlük yazıyor. Ama buranın takvimine göre 1 hafta öndeyim galiba. Yok canım eğer göbekte sıkıntı yoksa bence devam et . Zaten ilerde başka taraflara vurmaya başlarız. Bu arada karnın çıktı mı ?

Maşallah evet mecbur geçeceğiz kola çünkü doğuma kadar göbek olmaz kol çok acıtıyor bu arada göbek mis gibi girdiğini bile anlamıyorsun
Evet biraz çıktı bi de ben acıkıyorum devamlı yemediğimin acısını çıkarmaya başladım senin ne durumda Karnın

Kızlar normalde adet haftam bu hafta belim ağrıyor ve gazla karışık bir kasık ağrısı adet öncesi gibi normal mi acaba sizce yarın kontrolüm var hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır
Korkma canım inşallah yolundadır tabi bazen adet dönemlerinde bu tür ağrılar olabiliyormuş ben okumuştum vücut alıştı tamam ama sonuçta bir adet döngüsü vardı ondandır bir de çok ayakta kalma bu hafta en azından geçsin korkma diye söylüyorum

Kızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti
Bende doguma kadar devam canim 2 hafta koldan vurdum sonra tekrar gobege gectim ama morariyor bazen kaniyor idare ediyorum simdilik bende

Çok şükür bebiş iyiymiş şimdi çıktık doktordan. Gaz sancısı gibi bide bu ya bi değişik anlamadım valla

Çok şükür bebiş iyiymiş şimdi çıktık doktordan. Gaz sancısı gibi bide bu ya bi değişik anlamadım valla
Bu arada kızlar 20 gün sonraya detaylı için randevu aldım. 20+2 olmuş olucaz , 450 lira da fiyat verildi bana da
hadi gözün aydın canım çok şükür.darısı başımıza 450 lira iyiymiş.en azından verilebilecek bi miktar.durumu olmayana gene çok tabi de 900 lerden 1000lerden sonra iyi bir rakam.yaa bugün hatta dünden beri bi gaz sansıcımı başka karın ağrısmı bi ağrı var karnımda benimde.ama gazda çıkarıyorum birde hemen hemen her gün baş ağrısı çekiyorum ilaç içmeyin diye direniyorum ama bende migren var.baştan içmedimdi parolu kutuylada içsem fayda etmez.

Kızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?

Bende doguma kadar devam canim 2 hafta koldan vurdum sonra tekrar gobege gectim ama morariyor bazen kaniyor idare ediyorum simdilik bende
Bende bugün akşam tekrar geçeyim göbeğe diyorum bebeğe gelmesi imkansız zaten kollar morarırsa daha sıkıntı ya yaz geliyor tişört giyemeyiz
Çok şükür canım onlar iyi olsunda biz hep iyi oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…