2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür benim iki günün sonunda normale döndü bugün. Demir ilacı kabızlık yapıyor maalesef ve evet çok iştah açıyor. Ben dış gebelik yaşadım ameliyat oldum o ara antibiyotikle birlikte Demir ilacı da vermişti doktor küçük şişelerde sabah akşam içmiştim iştahımı çok açmıştı ama hiç kabızlık yapmadı bana hap kabızlığı daha mı çok tetikliyor acaba

Kızlar dün 2 li tarama testinin sonucunu söyledi doktor.
187 de 1 down riski varmış. Amniyosentez önerdi.ben yaptırmak istemiyorum dedim.NT 2 çıkmış. Bilgisi olan var mı kızlar. Çok mu yüksek bu değere. Çok korktum. Kızım olacakmış bu arada

Deger yuksek fakat bu test guvenilir degil. Yerinde olsam nifty test yapardim. 2 haftada cikiyor burada sonuc. Turkiyede ne zaman surede cikiyor bilmiyorum. Yaşin kac bu arada belki yasin icin bukadar cok cikti

Deger yuksek fakat bu test guvenilir degil. Yerinde olsam nifty test yapardim. 2 haftada cikiyor burada sonuc. Turkiyede ne zaman surede cikiyor bilmiyorum. Yaşin kac bu arada belki yasin icin bukadar cok cikti
Yaşım 33 cnm...çıksa da aldirmayi düşünmüyorum. Belki hiç anne olamicam. O yüzden korkum .zaten 1 kürtaj oldum bu da tüp bebek .ne bileyim ya

Yaşım 33 cnm...çıksa da aldirmayi düşünmüyorum. Belki hiç anne olamicam. O yüzden korkum .zaten 1 kürtaj oldum bu da tüp bebek .ne bileyim ya
en azından sağlıklı mı değil mi öğrenirsin neyle karşılaşıcağını bilirsin canım kendini üzme bu testler kesin sonuç vermiyo. Ayrıca amniyosentez riskli nifty test yaptır bence eğer durumun müsaitse.

kızlar sanki rahimdeki şişkinlik yavaş yavaş yukarı çıktı bende.tam göbek deliğimin altı yumruk gibi duruyor ve normal göbek gibi yumuşak değil daha sert sanki

Ne yaptin cnm progestani birakabildin mi ???

Ay cok sukurrr bende birakacam insaallah.
Peki birden mi biraktin mesela doktor bana azalt sonra birak dedi
inşallah canım sende bırakırsın.. ben sabah akşam kullanıyordum jeli.elindekileri bitirdikten sonra daha kullanma dedi.elimdekileri bitirdim ve bıraktım

Olabilir mesela oroferon yapmamıştı bana ama multivitamin içindeki yapti. Ben almak istemiyorum neden alıyorum bilmiyorum. iştahım yokken doktor vermedi. Şimdi de zaten her seyi yiyorum değerlerim de iyi. Neden içiyorum ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…