- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.361
Erkek bebek belirtisi mi bu? Yoksa kiz bebektede cikiyor muAynen çok hafif ama koyulukta bi çizgi. Hamilelik vücudu iyice değiştirmeye başladı
14 haftalıkken doktor erkek dedi bana da neyin belirtisi onu bilmiyorumErkek bebek belirtisi mi bu? Yoksa kiz bebektede cikiyor mu
Evet bu siyah cizgi genelde erkek bebekte cikiyor oyle derler14 haftalıkken doktor erkek dedi bana da neyin belirtisi onu bilmiyorum☺
Olabilir tabi ya. Vucüt da farklılıklar hemen dikkatimi çekiyor. Seviniyorum da bunları yaşamak için çok uğraştık istedikEvet bu siyah cizgi genelde erkek bebekte cikiyor oyle derler
Amin insaallah canimOlabilir tabi ya. Vucüt da farklılıklar hemen dikkatimi çekiyor. Seviniyorum da bunları yaşamak için çok uğraştık istedikhayırla sağlıkla gelsin kuzular inşaallah
Çok şükür benim iki günün sonunda normale döndü bugün. Demir ilacı kabızlık yapıyor maalesef ve evet çok iştah açıyor. Ben dış gebelik yaşadım ameliyat oldum o ara antibiyotikle birlikte Demir ilacı da vermişti doktor küçük şişelerde sabah akşam içmiştim iştahımı çok açmıştı ama hiç kabızlık yapmadı bana hap kabızlığı daha mı çok tetikliyor acabaCanım aşırı şekilde var. Regenesis başladığımdan beridir sanki arttı. İçinde demir hapı var ya... Benim anlamadığım şimdi benim iştahım da açıldı her şeyi yiyorum madem yine de neden multi vitamin alıyorum kilo almak için mi?? Üstelik bence kabızlığımı artırdı. Sabahları zeytinyağı için kuru incir yiyorum çekirdek yiyorum ama nafile.. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uğraşıyorum semiz otu yemeği yedim mesela... Bugün haftalardır kullanmadığım duphalac şuruptan içtim son çare olarak...
Bekunis gibi ilaçlara düşmek istemiyorum artık gidişat o ki oraya kadar düşeceğim çaresiz...
Deger yuksek fakat bu test guvenilir degil. Yerinde olsam nifty test yapardim. 2 haftada cikiyor burada sonuc. Turkiyede ne zaman surede cikiyor bilmiyorum. Yaşin kac bu arada belki yasin icin bukadar cok ciktiKızlar dün 2 li tarama testinin sonucunu söyledi doktor.
187 de 1 down riski varmış. Amniyosentez önerdi.ben yaptırmak istemiyorum dedim.NT 2 çıkmış. Bilgisi olan var mı kızlar. Çok mu yüksek bu değere. Çok korktum. Kızım olacakmış bu arada
Yaşım 33 cnm...çıksa da aldirmayi düşünmüyorum. Belki hiç anne olamicam. O yüzden korkum .zaten 1 kürtaj oldum bu da tüp bebek .ne bileyim yaDeger yuksek fakat bu test guvenilir degil. Yerinde olsam nifty test yapardim. 2 haftada cikiyor burada sonuc. Turkiyede ne zaman surede cikiyor bilmiyorum. Yaşin kac bu arada belki yasin icin bukadar cok cikti
Neden kurtaj oldun canimmYaşım 33 cnm...çıksa da aldirmayi düşünmüyorum. Belki hiç anne olamicam. O yüzden korkum .zaten 1 kürtaj oldum bu da tüp bebek .ne bileyim ya
en azından sağlıklı mı değil mi öğrenirsin neyle karşılaşıcağını bilirsin canım kendini üzme bu testler kesin sonuç vermiyo. Ayrıca amniyosentez riskli nifty test yaptır bence eğer durumun müsaitse.Yaşım 33 cnm...çıksa da aldirmayi düşünmüyorum. Belki hiç anne olamicam. O yüzden korkum .zaten 1 kürtaj oldum bu da tüp bebek .ne bileyim ya
Asilamaydi o içimde kalbi durduğu için olmustumNeden kurtaj oldun canimm
Bu süreçte insan hastaneye gitmek istemiyorumen azından sağlıklı mı değil mi öğrenirsin neyle karşılaşıcağını bilirsin canım kendini üzme bu testler kesin sonuç vermiyo. Ayrıca amniyosentez riskli nifty test yaptır bence eğer durumun müsaitse.
Hangi şehirdesin hangi hastaneyr gidiyosun normaldeBu süreçte insan hastaneye gitmek istemiyorum
Ne yaptin cnm progestani birakabildin mi ???kızlar biraz önce peçete sildikçe tam kırmızı olmasada kırmızı yakın bir leke oldu peçetede ama çok az bişey.tabirim için özür dilerim direk kan olarak değilde sümüksü parlak bişey olarak geldi.bu arada 2 gün oldu crinone jeli bırakalı.elimdeki bitiyordu doktoru aradım alayım mı diye.elindekileri bitir yeter.artık kullanmana gerek yok dedi
evet bıraktım canım.o günden sonra bir daha lekelenme olmadı çok şükür.Ne yaptin cnm progestani birakabildin mi ???
Ay cok sukurrrevet bıraktım canım.o günden sonra bir daha lekelenme olmadı çok şükür.
inşallah canım sende bırakırsın.. ben sabah akşam kullanıyordum jeli.elindekileri bitirdikten sonra daha kullanma dedi.elimdekileri bitirdim ve bıraktımAy cok sukurrrbende birakacam insaallah.
Peki birden mi biraktin mesela doktor bana azalt sonra birak dedi
Çok şükür benim iki günün sonunda normale döndü bugün. Demir ilacı kabızlık yapıyor maalesef ve evet çok iştah açıyor. Ben dış gebelik yaşadım ameliyat oldum o ara antibiyotikle birlikte Demir ilacı da vermişti doktor küçük şişelerde sabah akşam içmiştim iştahımı çok açmıştı ama hiç kabızlık yapmadı bana hap kabızlığı daha mı çok tetikliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?