2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşım benim için kendi yaptırdığı doktordan arayıp fiyat aldı 900 lira nakit istiyormuş.bende birde kendi gittiğim tıp merkezine soracağım muhtemelen orası daha uygun bir fiyat verecektir

Yok ben fiyat almadım salı gidicem o zaman sorarım hatta doğum ücretinide sorucam olmazsa başka yer araştırmayı düşünüyorum bu kadar tahmin etmemiştim hayırlısı olsun

12/13bin mi ayyy çok pahalıymış cidden ben kendi doktorumla devam edicem anlaşmalı olduğu bi kaç hastane var onlardan birini seçicem en fazla 7 bindir diye tahmin ediyorum kuzenim iki yıl önce 4 bine yaptırmıştı doğumunu doktorlarımız aynı tabi tahmin yürütüyorum fiyatı daha sormadım ama 12 13 de yoktur sanırım olsa da geçti yapacak bişi yok bu saatten sonra doktor hastane stresine giremicem hiç şu durumda. Sağlıklı sihatli bir şekilde hepimiz kucağımıza alıp evimize bi gelelim de gerisi hiç önemli değil

Valla bende tüp bebek yaptırdığım hastanede devam ediyorum riskli olduğundan en basından beri ve doğum ücreti 9000-10000 arasında olcak bizim de bu özel indirim almış halimiz genede ne diyelim tek sağlıklı olsunlar da ben herşeye razıyım doktorum iyi olsun da bu karışıklıkta dediğin gibi artık hastane doktor seçemicem

arkadaşım benim için kendi yaptırdığı doktordan arayıp fiyat aldı 900 lira nakit istiyormuş.bende birde kendi gittiğim tıp merkezine soracağım muhtemelen orası daha uygun bir fiyat verecektir
Bende burada tıp merkezine sordum da 475 tl dedi. Bu bile çok geldi bana
Yok ben fiyat almadım salı gidicem o zaman sorarım hatta doğum ücretinide sorucam olmazsa başka yer araştırmayı düşünüyorum bu kadar tahmin etmemiştim hayırlısı olsun
Aynen ya acıyı çekip doğuran biz olurken neden bu kadar pahalı anlamadım bize vermeleri lazım o paraları

Tabi yeniden doktor arayışına girmek şu zamanda gerçekten çok sitresli eşime söyledim nette fiyatlar böyle yazıyor diye oda sizin gibi düşündü yapıcak bir şey yok biraz indirim yaparlar sonuçta 2 kez tüp bebek tedavisi orada yapıldı bakalım hayırlısı aslında benim özel sigortam var ama malesef şans yenilenirken günü poliçeye doğum yazdırmamışız o yüzden doğumu karşılamıyor

Ben tedavimi devlette oldum zaten. Şu an başka bi merkezde devam ediyorum virüsten dolayı. Doğuma kadar virüs olayı biterse devlette yaparım diye düşünüyorum. Çünkü zaten şu virüsten dolayı eşimin işleri çok sekteye uğradı, bi doğum için öyle bi rakamı ödetmek istemem.

Ben gittiğim tıp merkezindeki doktordan bi kaç isim aldım. En az 500 liradır bu isimler giden hastalar memnun olduğu için tavsiye ediyorum benim bi bağlantım yok dedi. 20. Haftada gidicem araştırıcam önümüzdeki hafta isimleri, fiyat bilgisi alıcam. 900 çok yüksek geldi bana.

900 lira benim içinde yüksek canım.tunalıda bir doktormuş.senin bu gittiğin yerde detaylı ultrason yokmuymuş ?

900 lira benim içinde yüksek canım.tunalıda bir doktormuş.senin bu gittiğin yerde detaylı ultrason yokmuymuş ?

Yokmuş canım, doktorun verdiği isimleri bi araştırıcam bakalım. Aynı işlemleri yapıp iki katı fiyat alıyorlar. O kadar pahalı bi ücrete hiç gerek yok bence.

Yokmuş canım, doktorun verdiği isimleri bi araştırıcam bakalım. Aynı işlemleri yapıp iki katı fiyat alıyorlar. O kadar pahalı bi ücrete hiç gerek yok bence.
ya işte iyi bakılsın doktorun tecrübesi olsun yeter.benim gittiğim yerde var diye biliyorum ama bakalım gidince öğreneceğim.

Herkese merhaba. Detayli ultrason icin bana da gun verdiler ama bu kadar pahalı olduğundan bahsetmediler. Detayli ultrason bebeğin ellerine bböbreklerine vs. Falan bakacaklar demi ?

Kizlar bu arada ben özel muayenehaneye gidiyorum. Gecen sene bir hastaya doğum ücretinin 3500 olduğunu duymuştum. Ama sizin bahsettiğiniz fiyatlar cok fazla Sanki bize yeniden tüp bebek yapacakmış gibi 12 bin 13 bin ne ya Rabbim vicdan merhamet versin insalara

Herkese merhaba. Detayli ultrason icin bana da gun verdiler ama bu kadar pahalı olduğundan bahsetmediler. Detayli ultrason bebeğin ellerine bböbreklerine vs. Falan bakacaklar demi ?
Aslında her yerde aynı şeylere bakıyolar ama hastaneden hastaneye değişiyo aynı doğum fiyatları gibi. Bi de gidiceğiniz doktor perinatoloji uzmanı onların fiyatları genelde yüksek oluyo. Kaçıncı haftadasınız

Benim indirdiğim takvime göre şuan 17 hafta 5 günlük olduk cok şükür

Elleri neki, kalp odalarina bile bakiyorlar Mideye ve tum organlarina. Burda boyle illaki trdede oyledir.
Tek tek inceliyorlar

kelebekmkelebek canimm masallah çok sevindim. Hayirli olsun . Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Sağol canım amin inşallah
Ayrıntılı ultrason için 21 Mayıs da gideceğim bende fakülteye gideceğim Prof bakacak 400 TL istedi ikiz olduğundan değişwbilirmiş de bakalım bizi neler bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…