- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.461
Ya inanırmısın benim de her gün mutlak başım ağrıyor ve dediğin gibi gaz mı kaşık ağrısımı ne bu ben anlayamadım valla ya. Baş ağrısı için de içiyorum valla cnm ben ya yoksa dayanamıyorum bi parol üstüne bi Fincan Türk kahvesi şıp diye kesiyorhadi gözün aydın canım çok şükür.darısı başımıza450 lira iyiymiş.en azından verilebilecek bi miktar.durumu olmayana gene çok tabi de 900 lerden 1000lerden sonra iyi bir rakam.yaa bugün hatta dünden beri bi gaz sansıcımı başka karın ağrısmı bi ağrı var karnımda benimde.ama gazda çıkarıyorum birde hemen hemen her gün baş ağrısı çekiyorum ilaç içmeyin diye direniyorum ama bende migren var.baştan içmedimdi parolu kutuylada içsem fayda etmez.
16/22. Hafta arası hissedilmeye başlanırmış. Benim karnım acıktığında eğer o an oturuosam böyle minik minik kıpırtılar hissediyorum kelebek havalanır gibi sanki. Ben bağırsak hareketi falandır diye düşünmüştüm ama doktor bugün bebeğin hareketleri olduğunu söyledi. Acıkınca hareketlenmeye başlarmışKızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
bende içiyorum canım.içmesem şiddetimi artırarak devam ediyor.sonra hiç birşey fayda etmiyor.günde 3 taneye kadar parol içilebilirmiş zaten.yaa ben deli gibi nescafe içerdim tedaviye başladığımda bıraktım.nir kere yumurtalarım toplandıktan sonra içtim.bir kerede geçen haftalarda içtim.türk kahveside hamile kaldığımdan beri 3-4 kere içmişimdir.Ya inanırmısın benim de her gün mutlak başım ağrıyor ve dediğin gibi gaz mı kaşık ağrısımı ne bu ben anlayamadım valla ya. Baş ağrısı için de içiyorum valla cnm ben ya yoksa dayanamıyorum bi parol üstüne bi Fincan Türk kahvesi şıp diye kesiyorben günde bir fincan kahve içiyorum valla bırakamadım onu
Maşallahevet mecbur geçeceğiz kola çünkü doğuma kadar göbek olmaz kol çok acıtıyor bu arada göbek mis gibi girdiğini bile anlamıyorsun
Evet biraz çıktı bi de ben acıkıyorum devamlı yemediğimin acısını çıkarmaya başladımsenin ne durumda Karnın
evetttt benimde kaşınıyorKizlar bu arada bazen benim göğsüm kaşınıyor sizde de oluyor mu ?
evetttt benimde kaşınıyorbüyüyorlar çünkü.benimkiler baya büyüdü maşallah
aminn inşallahSüt olsun inşallah içleri bol bol
Bende çizgi yok ama kıyafetlerim olmuyor bugün bir tane taytla tişört sipariş ettim bende lcw online baya uygun bakın isterseniz kızlarBenim de karnım çıktı canım birazhatta koyu bir çizgi oluşmaya başladı. Bende pijama siparişi vermeyi düşünüyorum çünkü yazlıklarım olmayacak gibi .
Göğüs kaşıntısı büyüyor ya ondan oluyor canım çatlak kremi aldım ben göbeğime sürerken göğüslerimede sürüyorum kaşıntıyı alıyor biraz çatlamasın bari onlardaKizlar bu arada bazen benim göğsüm kaşınıyor sizde de oluyor mu ?
bende lcw dan bi hamile kotu aldım.çok beğendim.bir tanede gene internetten tayt aldım.oda çok iyi.kendi bedenimi aldım tam oldu ikiside.sonra üzerine bi kaç erkek tşörtü oldu bittiBende çizgi yok ama kıyafetlerim olmuyor bugün bir tane taytla tişört sipariş ettim bende lcw online baya uygun bakın isterseniz kızlar
Göğüs kaşıntısı büyüyor ya ondan oluyor canım çatlak kremi aldım ben göbeğime sürerken göğüslerimede sürüyorum kaşıntıyı alıyor biraz çatlamasın bari onlardabu ara da ben iki tane hamile pantolonu aldım bile pijamalarım şimdilik oluyor geniş ve ince benimkilerin çoğu malum İzmir pek soğuk olmadığı için yaz kış giyilebilir cinsten bende iç çamaşırı siparişi vericem bi onlardan yana müzdaribim
canım ben normalde giydiğim kot bedenimi sipariş verdim istediğim gibi oldu.Yağmur kotta bedenini neye göre sipariş verdin ? Ben kaç beden alacağımı bir türlü anlamadım.
canım ben normalde giydiğim kot bedenimi sipariş verdim istediğim gibi oldu.
Ben normalde 38 beden giyiyorum cnm ama 40 aldım kenarları zaten lastikli ayarlanır vaziyette ondan rahat oldu defacto onlinedan aldımYağmur kotta bedenini neye göre sipariş verdin ? Ben kaç beden alacağımı bir türlü anlamadım.
Ben hissetmiyoeum cnm ya. Halbuki cok hareketli dediler. Şişkoyum ondan herhaldeKızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
Çok normal canım ilk gebeliklerde 20. Haftada civarında hissediliyo geneldeKızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
2nci gebelik gene hissetmiyorumÇok normal canım ilk gebeliklerde 20. Haftada civarında hissediliyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?