2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya inanırmısın benim de her gün mutlak başım ağrıyor ve dediğin gibi gaz mı kaşık ağrısımı ne bu ben anlayamadım valla ya. Baş ağrısı için de içiyorum valla cnm ben ya yoksa dayanamıyorum bi parol üstüne bi Fincan Türk kahvesi şıp diye kesiyor ben günde bir fincan kahve içiyorum valla bırakamadım onu

Kızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
16/22. Hafta arası hissedilmeye başlanırmış. Benim karnım acıktığında eğer o an oturuosam böyle minik minik kıpırtılar hissediyorum kelebek havalanır gibi sanki. Ben bağırsak hareketi falandır diye düşünmüştüm ama doktor bugün bebeğin hareketleri olduğunu söyledi. Acıkınca hareketlenmeye başlarmış

bende içiyorum canım.içmesem şiddetimi artırarak devam ediyor.sonra hiç birşey fayda etmiyor.günde 3 taneye kadar parol içilebilirmiş zaten.yaa ben deli gibi nescafe içerdim tedaviye başladığımda bıraktım.nir kere yumurtalarım toplandıktan sonra içtim.bir kerede geçen haftalarda içtim.türk kahveside hamile kaldığımdan beri 3-4 kere içmişimdir.

Benim de karnım çıktı canım biraz hatta koyu bir çizgi oluşmaya başladı. Bende pijama siparişi vermeyi düşünüyorum çünkü yazlıklarım olmayacak gibi .

Benim de karnım çıktı canım biraz hatta koyu bir çizgi oluşmaya başladı. Bende pijama siparişi vermeyi düşünüyorum çünkü yazlıklarım olmayacak gibi .
Bende çizgi yok ama kıyafetlerim olmuyor bugün bir tane taytla tişört sipariş ettim bende lcw online baya uygun bakın isterseniz kızlar

Kizlar bu arada bazen benim göğsüm kaşınıyor sizde de oluyor mu ?
Göğüs kaşıntısı büyüyor ya ondan oluyor canım çatlak kremi aldım ben göbeğime sürerken göğüslerimede sürüyorum kaşıntıyı alıyor biraz çatlamasın bari onlarda bu ara da ben iki tane hamile pantolonu aldım bile pijamalarım şimdilik oluyor geniş ve ince benimkilerin çoğu malum İzmir pek soğuk olmadığı için yaz kış giyilebilir cinsten bende iç çamaşırı siparişi vericem bi onlardan yana müzdaribim

Bende çizgi yok ama kıyafetlerim olmuyor bugün bir tane taytla tişört sipariş ettim bende lcw online baya uygun bakın isterseniz kızlar
bende lcw dan bi hamile kotu aldım.çok beğendim.bir tanede gene internetten tayt aldım.oda çok iyi.kendi bedenimi aldım tam oldu ikiside.sonra üzerine bi kaç erkek tşörtü oldu bitti

Yağmur kotta bedenini neye göre sipariş verdin ? Ben kaç beden alacağımı bir türlü anlamadım.

Yağmur kotta bedenini neye göre sipariş verdin ? Ben kaç beden alacağımı bir türlü anlamadım.
Ben normalde 38 beden giyiyorum cnm ama 40 aldım kenarları zaten lastikli ayarlanır vaziyette ondan rahat oldu defacto onlinedan aldım

Kızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
Ben hissetmiyoeum cnm ya. Halbuki cok hareketli dediler. Şişkoyum ondan herhalde

Çok normal canım ilk gebeliklerde 20. Haftada civarında hissediliyo genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…