2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben normalde 38 beden giyiyorum cnm ama 40 aldım kenarları zaten lastikli ayarlanır vaziyette ondan rahat oldu defacto onlinedan aldım

Defacto ve lcw dan alıyorsanız bir beden buyuk alin ama bu dediğim pantolon için gecerli ust giyimde nedense defacto bir beden kucuk bile alinabilir ama altta olmuyor tayti bilemem tabi ama bence ne olursa olsun bir büyük almakta fayda var daha çok şişecek karnımız sonuçta.

Su an ilk gebeliği olup 17. Haftada olup hareket hissetmeyen bir ben mi varim acaba çünkü benim karnim da çok çıkmadı. Kilo da çok almadım karnımda sanki adet öncesi benzeri bir şişkinlik var hareketleri için ise bilemiyorum ama henüz erken olduğunu düşünüyorum daha çok küçük ve ilk gebeliklerde rahim kaslari gevsek olmadığı için ve rahim büyük olmadığı icin 5. Ayda ancak hissedilirmis. Bu yüzden hissetmeyenler telaşa kapılmasın gayet normal bir durum.

Spor geçmişi olanlar ve karın bölgesi çok yağlı olanlar da hissetmezmiş benim karnım da artık baya belirginleşti tabi iç genişliğiyle de alakalı

beni bugün tüp bebek tedavimi olduğum hastanenin tüp bebek servisinden aradılar gebeliğimin kaç haftalık olduğunu öğrenmek için.hiç sormak aklıma gelmedi ne için sorduklarını.belkide gebeliğimin devam edip etmediğini öğrenmek içindir

Kızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti

Bende kullanıyorum canım. Hala göbekten devam ediyorum, bi kez bacaktan yaptım çok acıdı.

Bendede baş ağrısı çoktu. Magnezyum verdi doktor, çok hafifledi.

Kızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?

Transfere göre 16+6 ultrasona göre 17+6yım ve hissetmiyorum. Bazen gece yatarken kalp atışı gibi belli belirsiz bişey hissediyorum o kadar.

Ben hissetmiyoeum cnm ya. Halbuki cok hareketli dediler. Şişkoyum ondan herhalde

Bende hissetmiyorum, bugün kayınvalidem sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun dedi hatta.

Hastaneler dosya oluşturuyor ya canım, başarı oranları için sanırım. Banada belli haftalarda ara dediler.

Kızlar bebeği hisseden kaç kişi var? Bende bazen seyirme oluyor çok çok nadir, birde gece yatarken kalp atışı gibi bişey hissediyorum ara sıra. Göbekliyim ben zaten, ama karnım sertleşti, hamile göbeğine benzemeye başladı. Bugünde kayınvalidem tuttu dediki ben 4 aylıkken hissediyordum, sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun. Normalde 20li haftalara doğru hissedilir diyorlar, merakla bekliyorum.

benimde ilk aklıma gelen oldu.yaptıkları tedavilerden hangileri başarılı gebelikler devam ediyormu onu araştırıyorlar

aman kayınvalidene bakma sen.benim ablam da 5 aylık olana kadar hissetmedim diyor üstelik kiloluda değildi.bende bazen içinde bir şey patlıyor gibi bi hareket hissediyorum sadece.ama bebeği hissettiğimi sanmıyorum.benim göbeğimde sertleşti bide mideyle birleşince baya göbüş oldu

Benimki malum zaten, her durumda sinir bozucu.

Benimde karnım çok sertleşti, özellikle akşamları. Sabah kalkıyorum hiç bişeyim yok akşam olunca bi hamile yürüyüşü oluyor resmen.

Kizlar gogsumun ucu baya buyudu. Ve ucu baya koyulasti. Bunun etrafinda nokta nokta koyu ben gibi benekler olustu. Varmi aranizda bunlarda olan
aynısı bende de oldu canım.göğüs ucum da etrafı da koyulaştı.dediğin gibi beneklerde var.ablamdan biliyorum.o zaman bekardım.yiğenimi emzirirken göğüs ucunu görmüştüm.ay o niye öyle simsiyah duruyor demiştim hamile kaldıktan sonra oldu demişti.o yüzden hiç yadırgamadım şimdi

Benim siyah ben gibi olustu ama gogsumun ucunun icinde degil dışinda. Ilk gebeligimde olmamisti

ben daha cinsiyeti öğrenmedim yaa.eğer belli olursa perşembe gününe randevu aldım o zaman öğrencem inşallah ama ablamın da oğlu oldu belki erkek bebişlerde oluyordur
Vallah bu gebeligimde kizimda olmayanlari gordum. Cok az kustum, karnimdaki cizgi, bide gogusteki benekler

Vallah bu gebeligimde kizimda olmayanlari gordum. Cok az kustum, karnimdaki cizgi, bide gogusteki benekler
demekki kız bebekle erkek bebek belirtileri farklı oluyor canım.bende çok merak ediyorum cinsiyetini.kız olsun erkek olsun hiç önemli değil ama insan merak ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…