- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.481
Ben normalde 38 beden giyiyorum cnm ama 40 aldım kenarları zaten lastikli ayarlanır vaziyette ondan rahat oldu defacto onlinedan aldım
Spor geçmişi olanlar ve karın bölgesi çok yağlı olanlar da hissetmezmiş benim karnım da artık baya belirginleşti tabi iç genişliğiyle de alakalıDefacto ve lcw dan alıyorsanız bir beden buyuk alin ama bu dediğim pantolon için gecerli ust giyimde nedense defacto bir beden kucuk bile alinabilir ama altta olmuyor tayti bilemem tabi ama bence ne olursa olsun bir büyük almakta fayda var daha çok şişecek karnımız sonuçta.
Su an ilk gebeliği olup 17. Haftada olup hareket hissetmeyen bir ben mi varim acaba çünkü benim karnim da çok çıkmadı. Kilo da çok almadım karnımda sanki adet öncesi benzeri bir şişkinlik var hareketleri için ise bilemiyorum ama henüz erken olduğunu düşünüyorum daha çok küçük ve ilk gebeliklerde rahim kaslari gevsek olmadığı için ve rahim büyük olmadığı icin 5. Ayda ancak hissedilirmis. Bu yüzden hissetmeyenler telaşa kapılmasın gayet normal bir durum.
Yok canim malesef kaldim ya gidemedim yasakta otobus acilmasini bekliyorumB Birumutbekleyen canim sen naptin evine geçebildin mi ?
Kızlar oksapar kullanan var mi aranızda ben doğuma kadar devam edeceğim ama artık göbekten yapmıyorum iki gündür kolumdan yapıyorum bir sıkıntı olmaz umarım doktorum yapabilirsin demişti
hadi gözün aydın canım çok şükür.darısı başımıza450 lira iyiymiş.en azından verilebilecek bi miktar.durumu olmayana gene çok tabi de 900 lerden 1000lerden sonra iyi bir rakam.yaa bugün hatta dünden beri bi gaz sansıcımı başka karın ağrısmı bi ağrı var karnımda benimde.ama gazda çıkarıyorum birde hemen hemen her gün baş ağrısı çekiyorum ilaç içmeyin diye direniyorum ama bende migren var.baştan içmedimdi parolu kutuylada içsem fayda etmez.
Kızlar ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş ben şu an 16+6 yım yarın 17. hafta bitecek 18 başlayacak kız bebek bekliyorum bebeğin hareketlerini filan hissetmiyorum sizce normal mi?
Ben hissetmiyoeum cnm ya. Halbuki cok hareketli dediler. Şişkoyum ondan herhalde
beni bugün tüp bebek tedavimi olduğum hastanenin tüp bebek servisinden aradılar gebeliğimin kaç haftalık olduğunu öğrenmek için.hiç sormak aklıma gelmedi ne için sorduklarını.belkide gebeliğimin devam edip etmediğini öğrenmek içindir
benimde ilk aklıma gelen oldu.yaptıkları tedavilerden hangileri başarılı gebelikler devam ediyormu onu araştırıyorlarBende kullanıyorum canım. Hala göbekten devam ediyorum, bi kez bacaktan yaptım çok acıdı.
Bendede baş ağrısı çoktu. Magnezyum verdi doktor, çok hafifledi.
Transfere göre 16+6 ultrasona göre 17+6yım ve hissetmiyorum. Bazen gece yatarken kalp atışı gibi belli belirsiz bişey hissediyorum o kadar.
Bende hissetmiyorum, bugün kayınvalidem sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun dedi hatta.
Hastaneler dosya oluşturuyor ya canım, başarı oranları için sanırım. Banada belli haftalarda ara dediler.
aman kayınvalidene bakma sen.benim ablam da 5 aylık olana kadar hissetmedim diyor üstelik kiloluda değildi.bende bazen içinde bir şey patlıyor gibi bi hareket hissediyorum sadece.ama bebeği hissettiğimi sanmıyorum.benim göbeğimde sertleşti bide mideyle birleşince baya göbüş olduKızlar bebeği hisseden kaç kişi var? Bende bazen seyirme oluyor çok çok nadir, birde gece yatarken kalp atışı gibi bişey hissediyorum ara sıra. Göbekliyim ben zaten, ama karnım sertleşti, hamile göbeğine benzemeye başladı. Bugünde kayınvalidem tuttu dediki ben 4 aylıkken hissediyordum, sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun. Normalde 20li haftalara doğru hissedilir diyorlar, merakla bekliyorum.
aman kayınvalidene bakma sen.benim ablam da 5 aylık olana kadar hissetmedim diyor üstelik kiloluda değildi.bende bazen içinde bir şey patlıyor gibi bi hareket hissediyorum sadece.ama bebeği hissettiğimi sanmıyorum.benim göbeğimde sertleşti bide mideyle birleşince baya göbüş oldu
aynısı bende de oldu canım.göğüs ucum da etrafı da koyulaştı.dediğin gibi beneklerde var.ablamdan biliyorum.o zaman bekardım.yiğenimi emzirirken göğüs ucunu görmüştüm.ay o niye öyle simsiyah duruyor demiştimKizlar gogsumun ucu baya buyudu. Ve ucu baya koyulasti. Bunun etrafinda nokta nokta koyu ben gibi benekler olustu. Varmi aranizda bunlarda olan
Benim siyah ben gibi olustu ama gogsumun ucunun icinde degil dışinda. Ilk gebeligimde olmamistiaynısı bende de oldu canım.göğüs ucum da etrafı da koyulaştı.dediğin gibi beneklerde var.ablamdan biliyorum.o zaman bekardım.yiğenimi emzirirken göğüs ucunu görmüştüm.ay o niye öyle simsiyah duruyor demiştimhamile kaldıktan sonra oldu demişti.o yüzden hiç yadırgamadım şimdi
benimde dışında canım.etrafında.ama normalmiş yani oluyormuş sonra eski hallerine dönerler heraldeBenim siyah ben gibi olustu ama gogsumun ucunun icinde degil dışinda. Ilk gebeligimde olmamisti
Ha tmm sagol cnm tuhafima gitmistibenimde dışında canım.etrafında.ama normalmiş yani oluyormuş sonra eski hallerine dönerler heralde
ben daha cinsiyeti öğrenmedim yaa.eğer belli olursa perşembe gününe randevu aldım o zaman öğrencem inşallahHa tmm sagol cnm tuhafima gitmistierkekmiydi senin bebis ???
Benim.kizimda olmamisti bu
Vallah bu gebeligimde kizimda olmayanlari gordum. Cok az kustum, karnimdaki cizgi, bide gogusteki beneklerben daha cinsiyeti öğrenmedim yaa.eğer belli olursa perşembe gününe randevu aldım o zaman öğrencem inşallahama ablamın da oğlu oldu belki erkek bebişlerde oluyordur
demekki kız bebekle erkek bebek belirtileri farklı oluyor canım.bende çok merak ediyorum cinsiyetini.kız olsun erkek olsun hiç önemli değil ama insan merak ediyorVallah bu gebeligimde kizimda olmayanlari gordum. Cok az kustum, karnimdaki cizgi, bide gogusteki benekler
Tabi onemli dgl ama insaniz iste merak ediliyor. Rabbim saglikla versindemekki kız bebekle erkek bebek belirtileri farklı oluyor canım.bende çok merak ediyorum cinsiyetini.kız olsun erkek olsun hiç önemli değil ama insan merak ediyor
aminn cümlemize inşallahTabi onemli dgl ama insaniz iste merak ediliyor. Rabbim saglikla versin
Aminaminn cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?