- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.501
Ben hissediyorum canım ama kayınvaliden abartmış bende kiloluluyum ama hissediyorum genelde sol tarafıma uzandığım zaman ama bu herkezin farklı bazıları 3 aylıkken bile hissettiğini söylüyor bazıları 5. aydan sonra hissettiğini o yüzden hiç takılma tadını çıkar her anınKızlar bebeği hisseden kaç kişi var? Bende bazen seyirme oluyor çok çok nadir, birde gece yatarken kalp atışı gibi bişey hissediyorum ara sıra. Göbekliyim ben zaten, ama karnım sertleşti, hamile göbeğine benzemeye başladı. Bugünde kayınvalidem tuttu dediki ben 4 aylıkken hissediyordum, sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun. Normalde 20li haftalara doğru hissedilir diyorlar, merakla bekliyorum.
Benim ilk gebeligimde olmuştuKizlar gogsumun ucu baya buyudu. Ve ucu baya koyulasti. Bunun etrafinda nokta nokta koyu ben gibi benekler olustu. Varmi aranizda bunlarda olan
Evde giymelik rahat kaliteli eşofman altı arıyorum hamile için beli sıkmayacak bir şey. önerebileceğiniz bir marka var mı eşofman altı olarak?
Canım bana doktor erkek dedi. Aynı belirtiler bende de var . Ama bence yapıyla alakalı yaHa tmm sagol cnm tuhafima gitmistierkekmiydi senin bebis ???
Benim.kizimda olmamisti bu
Ben hissediyorum canım ama kayınvaliden abartmış bende kiloluluyum ama hissediyorum genelde sol tarafıma uzandığım zaman ama bu herkezin farklı bazıları 3 aylıkken bile hissettiğini söylüyor bazıları 5. aydan sonra hissettiğini o yüzden hiç takılma tadını çıkar her anın
Bel ağrısı onunla alakalı olabilir mi yoksa bi tesadüfmüydü o anlık bilmiyorum ama bir iki gün kabızlık çekmiştim o ara belim de çok ağrıdı şimdi kabızlık geçti o da geçti yani şu an bel ağrım yok ama genel de gebelikte bel ağrısı oluyormuş ama tabi bence doktora sorman da fayda olabilir farklı şeyler önerebilir en azındanAy çok soru soruyorum ama kızlar bel ağrısı çeken var mı benim yukarı doğru yanlardan sanki çekiliyormuş gibi ağrıyor ya yatsam dinlensem de ne yapsak korse filan mı lazım bunun için. Spor yürüyüş de hak getire valla.. Bu koşullarda düzenli spor çok zor zaten arada youtubetan bir şeyler bakıyorum o kadar.
İstersen HM nin hamilleik bölümüne bakabilirsin . Görmüştüm ben orda eşofman altı ama kalitesini bilmiyorum.
Evet baktım oraya da pek fazla model yoktu. Internetten alışverişi hiç sevmiyorum aslında doğru düzgün gidip alışveriş yapmayı özledim..
Bende 2 gün koldan yaptım gerçekten çok acıdı bıraktım göbekten devam ediyorum canımBende kullanıyorum canım. Hala göbekten devam ediyorum, bi kez bacaktan yaptım çok acıdı.
Bendede baş ağrısı çoktu. Magnezyum verdi doktor, çok hafifledi.
Transfere göre 16+6 ultrasona göre 17+6yım ve hissetmiyorum. Bazen gece yatarken kalp atışı gibi belli belirsiz bişey hissediyorum o kadar.
Bende hissetmiyorum, bugün kayınvalidem sen göbeklisinde ondan hissetmiyorsun dedi hatta.
Hastaneler dosya oluşturuyor ya canım, başarı oranları için sanırım. Banada belli haftalarda ara dediler.
Bel ağrısı bende 2 aydır vardı zaten şimdide dediğin gibi yanlarımdan kasılıyor hatta böbreklerimmi ağrıyor diye bazen ayırt etmeye çalışıyorum dün doktora gittim 4 tarama için sordum normal dedi bu ağrılarAy çok soru soruyorum ama kızlar bel ağrısı çeken var mı benim yukarı doğru yanlardan sanki çekiliyormuş gibi ağrıyor ya yatsam dinlensem de ne yapsak korse filan mı lazım bunun için. Spor yürüyüş de hak getire valla.. Bu koşullarda düzenli spor çok zor zaten arada youtubetan bir şeyler bakıyorum o kadar.
Yalnız değilsin cnm bence bir çoğumuz ister istemez yaşıyoruz bu duyguları bende her kontrol öncesi heyecan ve korkuyla karışık bi şekilde gidiyorumher kontrol öncesi içimi bi korku alıyor.psikolojikmidir nedir sanki bütün hamilelik belirtilerim bir anda kayboluyor.bebeğim iyi mi acaba bişey mi oldu diye kendi kendime korkuyorum.bir an önce yarın olsada o ekranda hareketlerini görüp içime sular serpilse
Ben ilk hamileliğimde de erken hissetmiştim bilemiyorum canım yapısal olabilir2nci gebelik gene hissetmiyorum
Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum benimki de erkek bende böyle şeyler çıkmadıVallah bu gebeligimde kizimda olmayanlari gordum. Cok az kustum, karnimdaki cizgi, bide gogusteki benekler
aynen yaa o masaya yatıp kontrolüm başlayana kadar heyecan ve korkudan kalbim ağzımdan fırlacak gibi oluyor.aminnnn inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahYalnız değilsin cnm bence bir çoğumuz ister istemez yaşıyoruz bu duyguları bende her kontrol öncesi heyecan ve korkuyla karışık bi şekilde gidiyorumAllah’ın izniyle korkma herşey yolundadır elbet sağ Salim bi kucaklarımıza alsaydık bu günlerimizi hemen unutucaz
nasıl bir his mesela canım.arada bir şeyler oluyor ama biz henüz bebek mı yoksa bağırsak hareketimi ayırt edip algıyamıyoruzBen ilk hamileliğimde de erken hissetmiştim bilemiyorum canım yapısal olabilir
Ben ilk hamileliğimde de erken hissetmiştim bilemiyorum canım yapısal olabilir
her kontrol öncesi içimi bi korku alıyor.psikolojikmidir nedir sanki bütün hamilelik belirtilerim bir anda kayboluyor.bebeğim iyi mi acaba bişey mi oldu diye kendi kendime korkuyorum.bir an önce yarın olsada o ekranda hareketlerini görüp içime sular serpilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?