2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni Normale Tahmini Geçiş Takvimi

30 NİSAN + 65 yaş için hafta sonları sokağa çıkış izni

1-3 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

9-10 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

11 MAYIS AVM’lerin çocuk alanları ve restoranlar hariç açılması

16-19 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

20 MAYIS Küçük işletmelerin açılması

23-26 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

27 MAYIS Sokağa çıkma yasaklarının sonu – Yeni Normale geçiş

5 HAZİRAN Liglerin seyircisiz başlatılması

8 HAZİRAN Okulların açılması – 5 Temmuza kadar

12 HAZİRAN Yurtdışı uçuşların açılması – kısıtlı sayıda ülkeyle

Arkadaşlar tahmini olduğunun altını çizerim

Canım bu his dediğin benim göğsümün 4 parmak altında böyle ağırlık bir şey gelip gidiyor arada bir acab böyle bir şey mi

Yok canım öyle bir şey değil göbek deliğinin iki üç parmak altında gerçekleşen bir şey o..cunku rahim orda bitiyor su an. dün ben hissettim sanki hani nabız hissedersin tıktık bilekte ona benzer bir şey hissettim sol tarafta ....

tahmini de olsa umarım yavaş yavaş normalleşmeye başlarız.tabi bu virüste artık tehlike olmaktan çıkmış olsun

Ben de ne güzel uydurmuşum

nasıl bir his mesela canım.arada bir şeyler oluyor ama biz henüz bebek mı yoksa bağırsak hareketimi ayırt edip algıyamıyoruz
Evet canım muhtemelen onlardır bebiş biraz daha güçlenince iyice hissetmeye başlıcaksın Benim bazen içimde bişey kıpırdanıyp gibi oluyo sanki yer değiştiriyo, bazen de böyle pıt pıt hafif hareketleri oluyo
Canım bu his dediğin benim göğsümün 4 parmak altında böyle ağırlık bir şey gelip gidiyor arada bir acab böyle bir şey mi
Benimki daha çok göbek deliğimin altında gibi canım

benim de aynı dediğin gibi göbek deliğimin altında ama biraz sağında yada solunda oluyor.bazen elimi koyunca orda bişey atıyor gibi oluyor.heralde damar falan var elimi koyduğum yer de o atıyor diyorum.dediğin gibi bebiş biraz daha kuvvetlensin daha net anlarız

Bende 2 gün koldan yaptım gerçekten çok acıdı bıraktım göbekten devam ediyorum canım

Nasıl geçeceksek kola bacağa, Allah kolaylık versin.

Bendede o şekilde bi his oluyor, kalp atımı tarzı bişey, özellikle gece sol tarafa yatınca hissediyorum.

Nasıl geçeceksek kola bacağa, Allah kolaylık versin.

Bendede o şekilde bi his oluyor, kalp atımı tarzı bişey, özellikle gece sol tarafa yatınca hissediyorum.
Valla bilemedim nasıl geçeceğiz ama bacaktan yapmam herhalde nedense doktorum tercih etmiyorum dedi duydum ya tamam artık

Ben sıkarak yapıyorum, ama yinede mosmor göbeğim. Kol daha çok acır eminim. Bacak çok fenaydı benim. Ama olsun alışırız, yeterki sağlıkla büyüsünler, sağlıkla doğsunlar.

Ben sıkarak yapıyorum, ama yinede mosmor göbeğim. Kol daha çok acır eminim. Bacak çok fenaydı benim. Ama olsun alışırız, yeterki sağlıkla büyüsünler, sağlıkla doğsunlar.
Benimd e göbeğim mor baya hiç geçmedi ki :) bacak daha az acıyormuş o da biraz kaba et ya ama kol çok fena acıyor yani ben her gün progesteron haftada bir proluton vurulmama rağmen onun acısı kadar değildi o derece :)

selam kızlar.kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi ❤ ama cinsiyetini göstermedi bacaklarını çarpraz yapmış ne kadar uğraştıysada açmadı.haftaya bi daha bakalım hemde dörtlü taramanı yapalım dedi.üçlüyü hiç istemedi.istesede yaptırmayacaktım zaten suyu sınırda dedi.suyu çoğaltmamı istedi.eğer haftaya da böyle olursa kan sulandırıcıya başlarız dedi.

Çok şükür cnm çok sevindim. Suyu çoğaltmak için günde 3 litre su iç mutlaka zorla kendini mutlaka iç ben en az 3 litre içiyorum suyun çok iyi dedi doktor su içmeye devam et dedi

Yaa ne güzel . Hep böyle güzel haberler alalım inşaallah. Gebelik de su önemli ya bol bol içmemiz lazım.

Çok şükür cnm çok sevindim. Suyu çoğaltmak için günde 3 litre su iç mutlaka zorla kendini mutlaka iç ben en az 3 litre içiyorum suyun çok iyi dedi doktor su içmeye devam et dedi
Yaa ne güzel . Hep böyle güzel haberler alalım inşaallah. ❤❤❤Gebelik de su önemli ya bol bol içmemiz lazım.
çok sağolun kızlar.aminn inşallah sonuna kadar sağlıklı güzel haberlerini alalım aynen suyu çoğaltmam lazım.elimde olan bişey sonuçta.boştan yere ilaç kullanmayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…