2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sukur ay bende hc su icmiom

Yaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım

Yaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım
Sen normalsin. Benim jinekolog taaaa 28ne verdi deliriorum vallah. Ozamana 22 haftalik olacam. En son 16 nisanda gitmistim.
Bgn aradim yakina verin dedim. Olmaz dedi.

Benim doktor iki hafta da bir çağırıyor cnm ama şimdi üç hafta sonra gidicem detaylıya git sonra görüşelim dedim ona da üç hafta sonraya randevu aldım

Sen normalsin. Benim jinekolog taaaa 28ne verdi deliriorum vallah. Ozamana 22 haftalik olacam. En son 16 nisanda gitmistim.
Bgn aradim yakina verin dedim. Olmaz dedi.
Ya bende dayanamıyorum ama bilemedim beklesem mi gitsem mi çok merak ediyorum ve özlüyorum ya
Benim doktor iki hafta da bir çağırıyor cnm ama şimdi üç hafta sonra gidicem detaylıya git sonra görüşelim dedim ona da üç hafta sonraya randevu aldım
Devlet hastanesinde ki doktorum iki hafta da bi gel dedi ama orada da detaylı göremiyorum bebeği en fazla 10 sn. O yüzde özelde ki doktora gitmek istiyorum eşim de aceleci olduğumu söylüyor.

Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım ikili test yaptırmış mıydın

Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım ikili test yaptırmış mıydın
amin canım hepimiz için inşallah evet yaptırmışım.herşey normal bir sıkıntı yok demişti.sadece yaş riskin var onada müdahele edemiyoruz maalesef dedi.üçlüyüde zaten düşünmüyordum.dörtlü taramayı söyledi direk.bunu yaptırcam heralde

beklemek çok zor gerçekten.bende bundan önce en son 1 ay önce gitmiştim kontrole. şimdi haftaya tekrar gitcem dörtlü tarama için.hemde cinsiyetine tekrar bakacak.

Suyu etkili diye biliyorum ama a vitamini de havucta fazla vitamin kullaniyorsaniz ve icerisinde A vitamni varsa fazla gelebilir.
vitamin kullanıyorum Ocean Mummy diye bir ilaç.içeriğini okudum şimdi a vitamini yazmiyor.havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım olduğu için o yüzden direk yesem mi dedim.olmadı günde 1 -2 tane yerim hemde suyumu içerim

Şu an kaç haftalıksın? Yani eğer detaylı iki hafta sonra falana denk geliyorsa o zaman gitmen daha iyi olur bence şu durumda riske girmeye gerek yok beklemek en iyisi

Şu an kaç haftalıksın? Yani eğer detaylı iki hafta sonra falana denk geliyorsa o zaman gitmen daha iyi olur bence şu durumda riske girmeye gerek yok beklemek en iyisi
17+2 canım . 2.5 hafta sonra detaylı ultrason zamanı geliyor . Tabi ben dayanamadım arayıp randevu aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…