- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.541
Cok sukurselam kızlar.kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi❤ ama cinsiyetini göstermedi bacaklarını çarpraz yapmış ne kadar uğraştıysada açmadı.haftaya bi daha bakalım hemde dörtlü taramanı yapalım dedi.üçlüyü hiç istemedi.istesede yaptırmayacaktım zaten suyu sınırda dedi.suyu çoğaltmamı istedi.eğer haftaya da böyle olursa kan sulandırıcıya başlarız dedi.
sağol canım çok şükürCok sukuray bende hc su icmiom
Insaallah ya . Hep icicem diom icemiom.sağol canım çok şükürsende çoğalt canım suyu.sınırda dedi. en kötü 2 lt içmen lazım dedi
Sen normalsin. Benim jinekolog taaaa 28ne verdi deliriorum vallah. Ozamana 22 haftalik olacam. En son 16 nisanda gitmistim.Yaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım
Benim doktor iki hafta da bir çağırıyor cnm ama şimdi üç hafta sonra gidicem detaylıya git sonra görüşelim dedim ona da üç hafta sonraya randevu aldımYaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım
Bende de oluyor.Kizlar aranizda ic camasiri islanan varmi. Renksiz berrak yani. Endiselenmeye basladim.
Gerci ayin 25inde bakmislar
Ya bende dayanamıyorum ama bilemedim beklesem mi gitsem miSen normalsin. Benim jinekolog taaaa 28ne verdi deliriorum vallah. Ozamana 22 haftalik olacam. En son 16 nisanda gitmistim.
Bgn aradim yakina verin dedim. Olmaz dedi.
Devlet hastanesinde ki doktorum iki hafta da bi gel dedi ama orada da detaylı göremiyorum bebeği en fazla 10 sn. O yüzde özelde ki doktora gitmek istiyorum eşim de aceleci olduğumu söylüyor.Benim doktor iki hafta da bir çağırıyor cnm ama şimdi üç hafta sonra gidicem detaylıya git sonra görüşelim dedim ona da üç hafta sonraya randevu aldım
Yaa keşke korkmasak ama elimizde değilSagol cnm. Doktor banada korkmaa dedi ama korkuoz iste
Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canımselam kızlar.kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi❤ ama cinsiyetini göstermedi bacaklarını çarpraz yapmış ne kadar uğraştıysada açmadı.haftaya bi daha bakalım hemde dörtlü taramanı yapalım dedi.üçlüyü hiç istemedi.istesede yaptırmayacaktım zaten suyu sınırda dedi.suyu çoğaltmamı istedi.eğer haftaya da böyle olursa kan sulandırıcıya başlarız dedi.
amin canım hepimiz için inşallahHayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canımikili test yaptırmış mıydın
ben de aynıyım.oldum olası suyla hiç aram olmadı.ama artık bebeğim için suyla aramı iyi tutacağım.ilaç kullanmak istemiyorum.Insaallah ya . Hep icicem diom icemiom.
beklemek çok zor gerçekten.bende bundan önce en son 1 ay önce gitmiştim kontrole. şimdi haftaya tekrar gitcem dörtlü tarama için.hemde cinsiyetine tekrar bakacak.Yaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım
Havuc suyu arttiriyor suyu bilginiz olsunçok sağolun kızlar.aminn inşallah sonuna kadar sağlıklı güzel haberlerini alalımaynen suyu çoğaltmam lazım.elimde olan bişey sonuçta.boştan yere ilaç kullanmayım
bilmiyordum sağol canım.havucun direk kendisini yemekte aynı etkiyi gösteriyormu acaba?Havuc suyu arttiriyor suyu bilginiz olsun
Suyu etkili diye biliyorum ama a vitamini de havucta fazla vitamin kullaniyorsaniz ve icerisinde A vitamni varsa fazla gelebilir.bilmiyordum sağol canım.havucun direk kendisini yemekte aynı etkiyi gösteriyormu acaba?
vitamin kullanıyorum Ocean Mummy diye bir ilaç.içeriğini okudum şimdi a vitamini yazmiyor.havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım olduğu için o yüzden direk yesem mi dedim.olmadı günde 1 -2 tane yerim hemde suyumu içerimSuyu etkili diye biliyorum ama a vitamini de havucta fazla vitamin kullaniyorsaniz ve icerisinde A vitamni varsa fazla gelebilir.
Şu an kaç haftalıksın? Yani eğer detaylı iki hafta sonra falana denk geliyorsa o zaman gitmen daha iyi olur bence şu durumda riske girmeye gerek yok beklemek en iyisiYa bende dayanamıyorum ama bilemedim beklesem mi gitsem miçok merak ediyorum ve özlüyorum ya
Devlet hastanesinde ki doktorum iki hafta da bi gel dedi ama orada da detaylı göremiyorum bebeği en fazla 10 sn. O yüzde özelde ki doktora gitmek istiyorum eşim de aceleci olduğumu söylüyor.
17+2 canım . 2.5 hafta sonra detaylı ultrason zamanı geliyor . Tabi ben dayanamadım arayıp randevu aldımŞu an kaç haftalıksın? Yani eğer detaylı iki hafta sonra falana denk geliyorsa o zaman gitmen daha iyi olur bence şu durumda riske girmeye gerek yok beklemek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?