- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.561
selam kızlar.kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi❤ ama cinsiyetini göstermedi bacaklarını çarpraz yapmış ne kadar uğraştıysada açmadı.haftaya bi daha bakalım hemde dörtlü taramanı yapalım dedi.üçlüyü hiç istemedi.istesede yaptırmayacaktım zaten suyu sınırda dedi.suyu çoğaltmamı istedi.eğer haftaya da böyle olursa kan sulandırıcıya başlarız dedi.
amin canım hepimiz için inşallahevet yaptırmışım.herşey normal bir sıkıntı yok demişti.sadece yaş riskin var onada müdahele edemiyoruz maalesef dedi.üçlüyüde zaten düşünmüyordum.dörtlü taramayı söyledi direk.bunu yaptırcam heralde
kızlar aranızda dörtlü taramayı yaptıran oldumu.niyeyse çok korkuyorum bu testten
demek ki su içince onunda suyu çoğalıyor canım.ne kadar şu içtiğimi sordu.az dedi suyunu fazlalaştır çünkü sınırda bebeğin suyu dedi.Suyu nasıl çoğaltacakmışsın nasıl sınırda yani biz su içince orda su mu çoğalırmış?
benim yaşım yıl olarak 37 ama ekimde tam 37 olacağım.sistemlerde o yüzden 36 görünüyorSenin yaşın kaçtı ki ?
Trisomi 21 (Down sendromu), Trisomi 18 ve nöral tüp defekti (NTD, bebekte omurgada açıklık)) varolma olasılığı belirlenir...dörtlü taramada bunlara bakılıyormuş.ikilide sıkıntı yok ama bakalım bu nasıl çıkacak.4'lü tarama ne için yapılıyor. Ben hiç bir şey yapmıyorum multi vitamin bile almıyorum sadece probiyotik ve demir hapı içiyorum bir de troid içiyorum. Başka bişey yok. karnım öne doğru çıktı. Az da yesem şişiyor hemen. Ben 10 nisanda gitmiştim bana da 10 mayısta gel dedi. Endişeleniyorum ama yapacak bir şey yok. Ben 7-8 mayısta giderim artık kontrole. Bilemiyorum sabredebilirsem.
Kizlar aranizda ic camasiri islanan varmi. Renksiz berrak yani. Endiselenmeye basladim.
Gerci ayin 25inde bakmislar
selam kızlar.kontrolden çıktım çok şükür bebek iyi❤ ama cinsiyetini göstermedi bacaklarını çarpraz yapmış ne kadar uğraştıysada açmadı.haftaya bi daha bakalım hemde dörtlü taramanı yapalım dedi.üçlüyü hiç istemedi.istesede yaptırmayacaktım zaten suyu sınırda dedi.suyu çoğaltmamı istedi.eğer haftaya da böyle olursa kan sulandırıcıya başlarız dedi.
Yaa kızlar bu arada kaç hafta da bir muayeneye gidiyorsunuz?? Benim iki hafta oldu gidip görmek istiyorum ama eşim iki hafta daha bekle detaylı ultrasona gideriz diyor. Acaba ben mi çok sabırsızım
vitamin kullanıyorum Ocean Mummy diye bir ilaç.içeriğini okudum şimdi a vitamini yazmiyor.havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım olduğu için o yüzden direk yesem mi dedim.olmadı günde 1 -2 tane yerim hemde suyumu içerim
Suyu nasıl çoğaltacakmışsın nasıl sınırda yani biz su içince orda su mu çoğalırmış?
yok canım detaylı ultrason değil.onuda sordum detaylı ultrasona daha var dedi.bundada gene down sendromu riskine omirilikle ilgili bi sorun varmı o gibi şeylere bakılıyormuş.bende de katı meyve sıkacağı yok dediğin gibi alıp yiyeceğim.suyu içmeyede bugünden başladım.2,5 litre içtim bugün.çok tuvalete gittim ama olsun evdeyim 3 gün daha ne de olsa.işyerinde de bir şekilde içeceğim artıkBendede oluyor, pedlerde ıslak kalıyor diye pamuklu atlet kestim kızlardan duymuştum. Onu koyup değiştiriyorum ıslandıkça.
Dörtlü tarama dediği kanla mı bakılıyor yine? Bana ikili güzel çıkınca üçlü dörtlü bişey demediler. Özeldeki doktorumda ikili test sonucuna baktı, çok iyi çıkmış dedi. Ayrıntılı ultrason önemli dedi, sadece onu yaptırıcam. 4lü test dediği ayrıntılı ultrason olabilir mi?
Benim doktorum ayda 1 gel dedi. 9 nisanda gitmiştim, 7 mayısta tam 4 hafta olacak, randevu alıp gidicem. Eşler daha rahat oluyor.
Ben İbrahim Saraçoğlunu izlemiştim, transfer sonrası için ve gebelikte suyun az olduğu durumlarda havuç suyu için diyor, bendede katı meyve sıkacağı yok hep havuç yedim. Günde 2 havuç ye bence. Suyunuda ihmal etme.
İçtiğimiz su miktarıyla alakalı oluyormuş anladığım kadarıyla. Ben karın ağrısı için gittiğimde doktorum detaylı inceledi, hem servikse hem suyuma hem plesentanın yerine baktı. Suyu bol içiyorsun dimi suyun iyi dedi.
yok canım detaylı ultrason değil.onuda sordum detaylı ultrasona daha var dedi.bundada gene down sendromu riskine omirilikle ilgili bi sorun varmı o gibi şeylere bakılıyormuş.bende de katı meyve sıkacağı yok dediğin gibi alıp yiyeceğim.suyu içmeyede bugünden başladım.2,5 litre içtim bugün.çok tuvalete gittim ama olsun evdeyim 3 gün daha ne de olsa.işyerinde de bir şekilde içeceğim artık
ben yaptırcam galiba dörtlü taramayı.çok korkuyorum ama yaptırmasam aklımda kalacak gibi.aynen detaylı için banada 21.haftada yapılıyor dedi doktor.Ben suyu severim zaten. Sevmeyene zor gelir tabi ama neler neler yaptık onlar için. Dörtlü test yaptırmıycam ben, 18+1 olduk son ultrasona göre, 21.haftada detaylı ultrasona gidicem.
ben yaptırcam galiba dörtlü taramayı.çok korkuyorum ama yaptırmasam aklımda kalacak gibi.aynen detaylı için banada 21.haftada yapılıyor dedi doktor.
aynen ikilide bende strese girmiştim.10 gün sonra çıkar demişlerdi ertesi gün çıkmıştı.doktora ulaşıp konuşana kadar korkudan heyecandan ne yapacağımı şaşırdıydım. aminnn inşallah canımStrese sokma kendini canım. En önemlisi ayrıntılı ultrason. Bütün organlarına bakılacak. Testler sadece oran belirliyor.. İkili tarama sonucumu ertesi gün aldım. 1 günlük süreçte kendimi öyle strese soktum ki gereksiz yere. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere.
Dayanamadım sabah gittim ya muayeneye. Doktor herşeu yolunda dedi kesin erkekmiş 210 gr dedi . Bi dahakine detaylı ultrason dedi. Eşime söz verdim sabredeceğimBendede oluyor, pedlerde ıslak kalıyor diye pamuklu atlet kestim kızlardan duymuştum. Onu koyup değiştiriyorum ıslandıkça.
Dörtlü tarama dediği kanla mı bakılıyor yine? Bana ikili güzel çıkınca üçlü dörtlü bişey demediler. Özeldeki doktorumda ikili test sonucuna baktı, çok iyi çıkmış dedi. Ayrıntılı ultrason önemli dedi, sadece onu yaptırıcam. 4lü test dediği ayrıntılı ultrason olabilir mi?
Benim doktorum ayda 1 gel dedi. 9 nisanda gitmiştim, 7 mayısta tam 4 hafta olacak, randevu alıp gidicem. Eşler daha rahat oluyor.
Ben İbrahim Saraçoğlunu izlemiştim, transfer sonrası için ve gebelikte suyun az olduğu durumlarda havuç suyu için diyor, bendede katı meyve sıkacağı yok hep havuç yedim. Günde 2 havuç ye bence. Suyunuda ihmal etme.
İçtiğimiz su miktarıyla alakalı oluyormuş anladığım kadarıyla. Ben karın ağrısı için gittiğimde doktorum detaylı inceledi, hem servikse hem suyuma hem plesentanın yerine baktı. Suyu bol içiyorsun dimi suyun iyi dedi.
ohhh iyi yapmışsınDayanamadım sabah gittim ya muayeneye. Doktor herşeu yolunda dedi kesin erkekmiş 210 gr dedi . Bi dahakine detaylı ultrason dedi. Eşime söz verdim sabredeceğim
Benim çok ağrıo belim fıtık var kaç gündür yatıyorum yürüyemiyorum bacağıma da vurdu tuvalete bile zor gidiyorumAy çok soru soruyorum ama kızlar bel ağrısı çeken var mı benim yukarı doğru yanlardan sanki çekiliyormuş gibi ağrıyor ya yatsam dinlensem de ne yapsak korse filan mı lazım bunun için. Spor yürüyüş de hak getire valla.. Bu koşullarda düzenli spor çok zor zaten arada youtubetan bir şeyler bakıyorum o kadar.
Bende salı günü yaptırdım 4 lü tarama önümüzdeki çarşamba gidicem tekrar hem sonuç için hemde tekrar bebeğe bakarız dedi benimde erkek netleştiohhh iyi yapmışsınhadi gözün aydın canım için rahatlamıştır en azından.benim sıpa niye göstermediyse ne olduğunu senden de dörtlü tarama istemediler mi. heralde bi benden istendi bu tarama
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canımBende salı günü yaptırdım 4 lü tarama önümüzdeki çarşamba gidicem tekrar hem sonuç için hemde tekrar bebeğe bakarız dedi benimde erkek netleşti
Allah razı olsun canımohhh iyi yapmışsınhadi gözün aydın canım için rahatlamıştır en azından.benim sıpa niye göstermediyse ne olduğunu senden de dörtlü tarama istemediler mi. heralde bi benden istendi bu tarama
benim bu konuda kafam çok karıştı.bi taraftan yaptırmayım diyorum bir taraftan yaptırmam dahamı doğru olur diyorum.sizlerden mesela doktor hiç istememiş.bendende istemese hiç kafa karışıklığım olmazdı.yani bunun kararını verebilmek çok zor geliyor şu an banaAllah razı olsun canımya benim de baya uğraştı göremedi bu sefer göbekten göremedi alttan bakarsam görebilirim dedi. Alttan bakınca netleştirdi cinsiyeti . Bana ikili den sonra detaylı ultrason sadece dedi canım sonrasında da şeker yüklemesi.
demek ki su içince onunda suyu çoğalıyor canım.ne kadar şu içtiğimi sordu.az dedi suyunu fazlalaştır çünkü sınırda bebeğin suyu dedi.
benim yaşım yıl olarak 37 ama ekimde tam 37 olacağım.sistemlerde o yüzden 36 görünüyor
Dayanamadım sabah gittim ya muayeneye. Doktor herşeu yolunda dedi kesin erkekmiş 210 gr dedi . Bi dahakine detaylı ultrason dedi. Eşime söz verdim sabredeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?