2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım sen ikili test yaptırmışmıydın onda herhangi bir sorun varmıydı peki
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım sen ikili test yaptırmışmıydın onda herhangi bir sorun varmıydı peki
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaİkili test yaptırdım hiç bir sıkıntı yoktu dörtlü yaparız sonrada ayrıntılı bakarız dedi inşallah iyi çıkar dörtlüde

Kızlar erkekler çoğunlukta mı biz şanslı azınlık olarak kız bekliyoruz dermişim valla siz gelinle ugrasacaksiniz damatlar bizi el üstünde tutar hahhahahaha çok hainim. Şaka hepsi ,
benim birde ikinci oğlan bugün eşime bende aynı şeyi söyledim iki gelinle uğraşıcam vay benim halime diye ama dediğin gibi işin şakası rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaİkili test yaptırdım hiç bir sıkıntı yoktu dörtlü yaparız sonrada ayrıntılı bakarız dedi inşallah iyi çıkar dörtlüde
inşallah ondada herşey iyi çıkar canım benim de ikilide problem yok ama genede korkuyorum.bir çok arkadaşımda yaptırmamış.kime sorsam sen bilirsin dedi.yani bu konuda bana yaptır yada yaptırma diyemez sonuçta ne desinler

Bu da iyi çıkar merak etme.. Benim embriyo pgt'li olduğu için bunlar olmaz diye varsayıyor olmalı doktor.

ben yaptırcam galiba dörtlü taramayı.çok korkuyorum ama yaptırmasam aklımda kalacak gibi.aynen detaylı için banada 21.haftada yapılıyor dedi doktor.

Ben suyu severim zaten. Sevmeyene zor gelir tabi ama neler neler yaptık onlar için. Dörtlü test yaptırmıycam ben, 18+1 olduk son ultrasona göre, 21.haftada detaylı ultrasona gidicem.

Ben de 21. hafta detaylı ultrason yaptırırım ama 4'lü yaptırmayacağım.

Aslına bakarsan ben direk doktora başka test yapmak istemediğini söyledim . Bu yüzden bana bi daha üçlü ya da dörtlü demedi. Bence bebişler Allah’a emanet . Benim kardeşim down sendromlu ama annem gene iken bütün testleri yapmamıza rağmen hiç bir şey çıkmamıştı. Doğunca öğrendik yani. Bence bu testler anne adayını strese sokmaktan başka bir şey değil. Çünkü ben ikili testti kafama çok taktım boş yere. Aynı şekilde eşimde.

Bu da iyi çıkar merak etme.. Benim embriyo pgt'li olduğu için bunlar olmaz diye varsayıyor olmalı doktor.
inşallah iyi çıkar.ikili iyi çıkış dörtlüde sonuçları iyi olmayanlarda varmış.o yüzden biraz korkum.henüz tam karar veremedim.1 haftaya kadar karar verebilirim umarım

Kızlar erkekler çoğunlukta mı biz şanslı azınlık olarak kız bekliyoruz dermişim valla siz gelinle ugrasacaksiniz damatlar bizi el üstünde tutar hahhahahaha çok hainim. Şaka hepsi ,
Şimdiden kaynana psikolojisine girdim aynen erkekler çoğunlukta galiba

Dayanamadım sabah gittim ya muayeneye. Doktor herşeu yolunda dedi kesin erkekmiş 210 gr dedi . Bi dahakine detaylı ultrason dedi. Eşime söz verdim sabredeceğim

Benimkide perşembe günü netleşir kısmetse. Gerçi çok net görmüştük ama olsun. Bizimkide iyidir inşallah.

aynen öyle strese sokmaktan başka bir şeye yaramıyor gerçekten.insan bi taraftan yaptırıp içini rahatlatmak istiyor bir taraftanda hiç yaptırmayıp rahat bir gebelik dönemi geçirmek istiyor.biraz daha düşüneceğim umarım net bir karar verebilirim.eşime soruyorum oda tamamen bana bırakıyor.

Benimkide perşembe günü netleşir kısmetse. Gerçi çok net görmüştük ama olsun. Bizimkide iyidir inşallah.
İyidir inşaallah canım. Artık kafam rahat olacak inşaallah. Kendi kendime kuruntu yapmayacağım artık. Hamileliğimin tadını çıkaracağım hayalini kurduğum zamanları yaşıyorum . Kendime artık zehir etmeyeceğim

Tabi canım yine de sen bilirsin . Kendini ve bebeğini nasıl güvende hissedeceksen öyle yap. Ama gönlünü ferah tut ve hep güzel düşün. Öyle ki her şey güzel olsun

Tabi canım yine de sen bilirsin . Kendini ve bebeğini nasıl güvende hissedeceksen öyle yap. Ama gönlünü ferah tut ve hep güzel düşün. Öyle ki her şey güzel olsun
ya içimde zaten hiç bir kötü his yok.eminim hiç bir hamile kadın bebeği için kötü bir hisse kapılmaz.bende onun iyi ve sağlıklı olduğuna inanıyorum sadece etrafımda arkadaşlarımda ikilisi iyi olup dörtlüde sıkıntı yaşayanlar var.sonrasında stresli dönemler tekrar testler falan ve sağlıkla doğan bebişler.hepimiz için her şey çok güzel olur inşallah

Bende ayrıntılı ultrason yaptırdıktan sonra iyice rahatlarım inşallah. Dediğin gibi hayal ettiğimiz zamanları yaşıyoruz, kuruntuyla zehir etmeyelim.

Kızlar hissetme konusunu doktoruma sordum ikinci gebelikte daha erken hissedilirmis ben hissetmiyorum dedim çok normal daha çok küçük onun hareketleri karnında bir etki yaratmaz daha dedi 20 .hafta gibi başlarsın hisettmeye dedi

Kızlar ben çok zor durumdayim. Kötü günler geciriyorum. İkili test sonucu yüksek riskli çıktı 182 de 1 çıktı. Perinatologa yonlendirdi. Detaylı ultrason ve belki amnjyosentez için. Çok korkuyorum. Tek risk bende mi var.bi de tüp bebek .sizlerin normal mi .bugün arayıp randevu alacagim. Ama başıma neler gelecek çok korkuyorum. Nolur dua edin

Canım korkma bu test sadece ihtimal yani doğruluk payı çok az Yani bu testi bu şekilde çıkan 187 kişiden 1 kişi de down çıkmış demek ama gene doğruluğu çok az bilemiyorlar çünkü detaylı da belli olur hiç korkma testleri böyle olup sağlıklı doğan bir sürü bebek var

canım allah razı olsun ama yemin ederim çok korkuyorum. Geceleri uyku haram oldu düşünmek ve agalamktan. Sanırım tek bana amnjyosentez önerildi .tek ben riskliyim. Yaşım 33 ..inş detaylı da bişey çıkmaz. Amnjyosentez nasıl oluyormuş onu okuyorum günlerdir .nolur dua edin .bu geri kalan aylar nasıl geçecek boyle

Senden de Allah razı olsun canım. Ama böyle yaparak bebeğine de etki ediyor stresin yapma onu da üzüyorsun. Amniyosentezden önce ayrıntılıya gir istersen orada da belli olur diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyisini bilir. Sonucu böyle olup sağlıklı olan bir sürü örnek var bak onları da oku moral bozma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…