2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım korkma içini ferah tut.bu testler net bir tanı koymak için değil sadece risk oranı belirliyor.ama endişeni korkunu anlıyorum.insanın elinde olmuyor.sen ikili tarama testinin sonucunu yenimi öğrendin bu arada.21.haftadasın biraz geç kalınmış gibi geldide.detaylı ultrasonda her şey daha net anlaşılıyormuş.inşallah amniyosenteze gerek kalmaz

Ben 18+6yım ultrasona göre. Bi kaç kez minik minik bişeyler hissettim. 19 bitmiş oluyor yarın daha yeni hissettim denebilir.

Canım kaçıncı haftada yapıldı ikili testin? 182 gebelikte 1 bebekte çıkma ihtimali var demek. Lütfen kendini ve bebeğini üzme. Sadece bi ihtimal, zaten bu testlerde sonuç riskli çıkan ama sağlıklı doğan bebek o kadar fazla ki. Ayrıntılı ultrasona girince netleşir herşey. Ferah tut içini.

Ben 18+6yım ultrasona göre. Bi kaç kez minik minik bişeyler hissettim. 19 bitmiş oluyor yarın daha yeni hissettim denebilir.
ya bende emin değilim ama şimdi gene oldu.böyle sanki karnımın içinde minik bi baloncuk şişip pıt diye patlıyormuş gibi oluyor çok anlık bişey.

ya bende emin değilim ama şimdi gene oldu.böyle sanki karnımın içinde minik bi baloncuk şişip pıt diye patlıyormuş gibi oluyor çok anlık bişey.

Bende ilk olduğunda sanki kelebek kanat çırpmış gibiydi, dün iki üç kez baloncuk gibi hissettim bende.

12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.

Merhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah.. bende ocagin 8 inde transfer oldum iki embryo koyuldu sonuç pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Doktorum tarnsferden sonra estrofem hap progestan igne cronial vajinal jel ve coraspin ile folik asit kullandirdi. Kürtajdan sonra kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Doktor tedaviden önce yapıp oksapar iğne verseydi belki şu an benimde bebeğin yaşıyor olacakti. Benim sorum şu sizlerin nasıl oldu transferden önce doktorlariniz kan pıhtılaşmasi testi yaptırdi mi ve size coraspin mi kullandirdi sadece yoksa oksapar ya da clexane iğne mi kuklandirdi. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..

Canim içini ferah tut dua et.inşallah iyidir bebeğin...

Allah yardımcın olsun canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hiç bir sorun çıkmaz

Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim arada karnimda sancı oluyor kasıgima ağrı giriyor dedim.plasentan aşağıda ilişkiyi minimuma indir dedi.biraz gerildim.

Canım amniyosentez yerine nifty test yaptır ikisi de aynı şey nifty için sadece kan alınıyo. Moralini bozma ikili test kesin sonuç vermez bebeğini üzme boşu boşuna Ben ikili yapmadam direk nifty yaptırdım ilk bebeğimde ikili test riskli çıktığı için. Ama Allaha şükür sağlıklı doğdu senin bebeğin de sağlıklı doğcak Allahın izniyle

Canım ne desem bilemedim çok üzüldüm benim ilk gebeliğimde doktorum test yapmamıştı kan sulandırıcı da kullanmmıştım. İkincisinde başka doktora gittim o da test yapmadı direk oksapar ve coraspin başlattı

Çok teşekkür ederim çok zor gerçekten çok zor günler geçirdim. Hala atanadim üzerimden. Ne güzel yeni doktorunuz hem oksapar hemde coraspin vermiş çok çok iyi yapmış. Şu an durumunuz nedir hamileliğiniz devam ediyor dimi

İlkinden bi kızım var ikinci gebeliğimde de 17. Haftadayım şimdi. bebişinizi kucağınıza aldığınızda bugünleri unutucaksınız sabır Yeni transfere kadar dinlenin bol bol kafanızı boşaltıcak şeylerle uğraşın

Son düzenleme:
Sen içini ferah tut canim Allahın izniyle hiç birşey olmaz ezanlar okunuyor şuan bak inşallah yarın vok güzel haberler alırsın kendini ve bebeğini üzme

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm çünkü biz çok emek veriyoruz bu yolda .
Bana transferden önce dr um genetik tarama testi yaptırdı . Kromozom ve kan pıhtılaşması yapıldı. Pıhtılaşma olduğuna dair sonuç geldi. Transferden önce zaten dr bana coraspirin kullandırmaya başladı. Transferden sonra da oksapar 6000 lik ve coraspirin kullanmaya devam ettim ama kanamam olunca dr
Aspirini kesti oksapar devam ettirdi . Inşallah doğuma kadar da kullanıcam oksapar . Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin arkadaşım bildiğim kadarı ile cevap veririm. Rabbim en kısa zaman da da yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah güzel haberler alırsın canım.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde 1 düşüğüm var, sonrasında birde kimyasal gebelik geçirdim. Tüp bebek öncesi kendim istedim pıhtılaşma testi yaptırmayı. Pıhtılaşma çıkmadı bende, ama doktorum tedbir amaçlı transfer sonrası için hem oksapar iğne hem coraspirin verdi. Hala kullanıyorum, Allah izin verirse doğuma kadar kullanıcam. Benim gittiğim doktor tüp bebek tedavisi gören herkese veriyordu iğneyi, hatta ben pıhtılaşmam yok kullanmasam olmaz mı dedim, başka yararlarıda var hamilelik için dedi.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısıyla evladına en kısa zamanda kavuştursun inşallah hepimiz aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyoruz benim 3. Denemem de tuttu ikincisi kimyasal olmuştu. Herhangi pıhtılaşma testi yapılmadı ama transferden itibaren kalp atımına kadar corasprin ve oksapar kullandım kanamam olunca corasprin kesti doktor doğuma kadar oksapar kullanmaya devam edeceğim. Zaten progesteron kullandığımız için progesteron hormonu kan pıhtısına sebep oluyormus yani pıhtılaşma olmasa bile kullanmakta fayda var bundan sonra herşey senin için çok güzel olsun inşallah

Çok saolun çok teşekkür ediyorum. Çok zor günler geçirdim tam sevinmisken bu kadar yaklaşmışken bebeğime ellerimin arasindan kayıp gitti. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durum. Benim doktorum kromozom testi yaptırmıştı ama kan pıhtılaşmasi testi yaptırmadi maalesef. Oksapar verseydi sizin doktorunuz gibi şu an bebeğim yaşıyor olacaktı belkide. Ne diyelim olan oldu insAllah bir sonraki tedavim olumlu olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…