- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.601
canım korkma içini ferah tut.bu testler net bir tanı koymak için değil sadece risk oranı belirliyor.ama endişeni korkunu anlıyorum.insanın elinde olmuyor.sen ikili tarama testinin sonucunu yenimi öğrendin bu arada.21.haftadasın biraz geç kalınmış gibi geldide.detaylı ultrasonda her şey daha net anlaşılıyormuş.inşallah amniyosenteze gerek kalmazKızlar ben çok zor durumdayim. Kötü günler geciriyorum. İkili test sonucu yüksek riskli çıktı 182 de 1 çıktı. Perinatologa yonlendirdi. Detaylı ultrason ve belki amnjyosentez için. Çok korkuyorum. Tek risk bende mi var.bi de tüp bebek .sizlerin normal mi .bugün arayıp randevu alacagim. Ama başıma neler gelecek çok korkuyorum. Nolur dua edin
Ben 18+6yım ultrasona göre. Bi kaç kez minik minik bişeyler hissettim. 19 bitmiş oluyor yarın daha yeni hissettim denebilir.Kızlar hissetme konusunu doktoruma sordum ikinci gebelikte daha erken hissedilirmis ben hissetmiyorum dedim çok normal daha çok küçük onun hareketleri karnında bir etki yaratmaz daha dedi 20 .hafta gibi başlarsın hisettmeye dedi
Canım kaçıncı haftada yapıldı ikili testin? 182 gebelikte 1 bebekte çıkma ihtimali var demek. Lütfen kendini ve bebeğini üzme. Sadece bi ihtimal, zaten bu testlerde sonuç riskli çıkan ama sağlıklı doğan bebek o kadar fazla ki. Ayrıntılı ultrasona girince netleşir herşey. Ferah tut içini.Kızlar ben çok zor durumdayim. Kötü günler geciriyorum. İkili test sonucu yüksek riskli çıktı 182 de 1 çıktı. Perinatologa yonlendirdi. Detaylı ultrason ve belki amnjyosentez için. Çok korkuyorum. Tek risk bende mi var.bi de tüp bebek .sizlerin normal mi .bugün arayıp randevu alacagim. Ama başıma neler gelecek çok korkuyorum. Nolur dua edin
ya bende emin değilim ama şimdi gene oldu.böyle sanki karnımın içinde minik bi baloncuk şişip pıt diye patlıyormuş gibi oluyor çok anlık bişey.Ben 18+6yım ultrasona göre. Bi kaç kez minik minik bişeyler hissettim. 19 bitmiş oluyor yarın daha yeni hissettim denebilir.
ya bende emin değilim ama şimdi gene oldu.böyle sanki karnımın içinde minik bi baloncuk şişip pıt diye patlıyormuş gibi oluyor çok anlık bişey.
Canim içini ferah tut dua et.inşallah iyidir bebeğin...12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Allah yardımcın olsun canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hiç bir sorun çıkmaz12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Canım amniyosentez yerine nifty test yaptır ikisi de aynı şey nifty için sadece kan alınıyo. Moralini bozma ikili test kesin sonuç vermez bebeğini üzme boşu boşunacanım allah razı olsun ama yemin ederim çok korkuyorum. Geceleri uyku haram oldu düşünmek ve agalamktan. Sanırım tek bana amnjyosentez önerildi .tek ben riskliyim. Yaşım 33 ..inş detaylı da bişey çıkmaz. Amnjyosentez nasıl oluyormuş onu okuyorum günlerdir .nolur dua edin .bu geri kalan aylar nasıl geçecek boyle
Canım ne desem bilemedim çok üzüldümMerhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah.. bende ocagin 8 inde transfer oldum iki embryo koyuldu sonuç pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Doktorum tarnsferden sonra estrofem hap progestan igne cronial vajinal jel ve coraspin ile folik asit kullandirdi. Kürtajdan sonra kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Doktor tedaviden önce yapıp oksapar iğne verseydi belki şu an benimde bebeğin yaşıyor olacakti. Benim sorum şu sizlerin nasıl oldu transferden önce doktorlariniz kan pıhtılaşmasi testi yaptırdi mi ve size coraspin mi kullandirdi sadece yoksa oksapar ya da clexane iğne mi kuklandirdi. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Çok teşekkür ederim çok zor gerçekten çok zor günler geçirdim. Hala atanadim üzerimden. Ne güzel yeni doktorunuz hem oksapar hemde coraspin vermiş çok çok iyi yapmış. Şu an durumunuz nedir hamileliğiniz devam ediyor dimiCanım ne desem bilemedim çok üzüldümbenim ilk gebeliğimde doktorum test yapmamıştı kan sulandırıcı da kullanmmıştım. İkincisinde başka doktora gittim o da test yapmadı direk oksapar ve coraspin başlattı
İlkinden bi kızım var ikinci gebeliğimde de 17. Haftadayım şimdi. bebişinizi kucağınıza aldığınızda bugünleri unutucaksınız sabırÇok teşekkür ederim çok zor gerçekten çok zor günler geçirdim. Hala atanadim üzerimden. Ne güzel yeni doktorunuz hem oksapar hemde coraspin vermiş çok çok iyi yapmış. Şu an durumunuz nedir hamileliğiniz devam ediyor dimi
Sen içini ferah tut canim Allahın izniyle hiç birşey olmaz ezanlar okunuyor şuan bak inşallah yarın vok güzel haberler alırsın12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Merhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah.. bende ocagin 8 inde transfer oldum iki embryo koyuldu sonuç pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Doktorum tarnsferden sonra estrofem hap progestan igne cronial vajinal jel ve coraspin ile folik asit kullandirdi. Kürtajdan sonra kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Doktor tedaviden önce yapıp oksapar iğne verseydi belki şu an benimde bebeğin yaşıyor olacakti. Benim sorum şu sizlerin nasıl oldu transferden önce doktorlariniz kan pıhtılaşmasi testi yaptırdi mi ve size coraspin mi kullandirdi sadece yoksa oksapar ya da clexane iğne mi kuklandirdi. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
İnşallah güzel haberler alırsın canım.12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Merhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah.. bende ocagin 8 inde transfer oldum iki embryo koyuldu sonuç pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Doktorum tarnsferden sonra estrofem hap progestan igne cronial vajinal jel ve coraspin ile folik asit kullandirdi. Kürtajdan sonra kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Doktor tedaviden önce yapıp oksapar iğne verseydi belki şu an benimde bebeğin yaşıyor olacakti. Benim sorum şu sizlerin nasıl oldu transferden önce doktorlariniz kan pıhtılaşmasi testi yaptırdi mi ve size coraspin mi kullandirdi sadece yoksa oksapar ya da clexane iğne mi kuklandirdi. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısıyla evladına en kısa zamanda kavuştursun inşallah hepimiz aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyoruz benim 3. Denemem de tuttu ikincisi kimyasal olmuştu. Herhangi pıhtılaşma testi yapılmadı ama transferden itibaren kalp atımına kadar corasprin ve oksapar kullandım kanamam olunca corasprin kesti doktor doğuma kadar oksapar kullanmaya devam edeceğim. Zaten progesteron kullandığımız için progesteron hormonu kan pıhtısına sebep oluyormus yani pıhtılaşma olmasa bile kullanmakta fayda var bundan sonra herşey senin için çok güzel olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah.. bende ocagin 8 inde transfer oldum iki embryo koyuldu sonuç pozitif oldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Doktorum tarnsferden sonra estrofem hap progestan igne cronial vajinal jel ve coraspin ile folik asit kullandirdi. Kürtajdan sonra kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Doktor tedaviden önce yapıp oksapar iğne verseydi belki şu an benimde bebeğin yaşıyor olacakti. Benim sorum şu sizlerin nasıl oldu transferden önce doktorlariniz kan pıhtılaşmasi testi yaptırdi mi ve size coraspin mi kullandirdi sadece yoksa oksapar ya da clexane iğne mi kuklandirdi. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum..
Çok saolun çok teşekkür ediyorum. Çok zor günler geçirdim tam sevinmisken bu kadar yaklaşmışken bebeğime ellerimin arasindan kayıp gitti. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durum. Benim doktorum kromozom testi yaptırmıştı ama kan pıhtılaşmasi testi yaptırmadi maalesef. Oksapar verseydi sizin doktorunuz gibi şu an bebeğim yaşıyor olacaktı belkide. Ne diyelim olan oldu insAllah bir sonraki tedavim olumlu olur.Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm çünkü biz çok emek veriyoruz bu yolda .
Bana transferden önce dr um genetik tarama testi yaptırdı . Kromozom ve kan pıhtılaşması yapıldı. Pıhtılaşma olduğuna dair sonuç geldi. Transferden önce zaten dr bana coraspirin kullandırmaya başladı. Transferden sonra da oksapar 6000 lik ve coraspirin kullanmaya devam ettim ama kanamam olunca dr
Aspirini kesti oksapar devam ettirdi . Inşallah doğuma kadar da kullanıcam oksapar . Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin arkadaşım bildiğim kadarı ile cevap veririm. Rabbim en kısa zaman da da yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?