- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.641
Hepiniz çok sağolun çok şükür bebeğimi gördüm doktor iyi dedi ama be dün geceden bu yana bittim rabbim korusun bebeklerimiziDünden bu yana inanın bir saniye bile uyuyamadım ağlamaktan çok kötü bir geceydi rabbim kimseye yaşatmasın
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar bende yarına randevu aldım. 9 nisanda bakmıştı doktor bebeğe 4 hafta olacak. İnşallah güzel geçer. Dua edin bana.
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımbende perşembe gitcem.hem tekrar cinsiyetine bakacak doktor hemde dörtlü tarama olacak.karar verdim yaptırıyorum dörtlü taramayıda.çok korkuyorum ama yapacak bişey yok
Ağlama, metin ol ve bol bol dua et. Bende de oldu. 13 buçuk Haftamda, 15 buçukta da ara ara iki üç gün leke, ama ilki kırmızıydı ve büyük bir parça düştü çiğer gibi, üç parmağımın yarısı kadar. Malüm iğne ve ilaç verdi doktor, üç haftadır kullanıyorum, benim bebekler ikiz, dediki kanamalı bir bölge yok, rahim açık değil, çoğul gebelik de olabilir, sonra ben günlerce düşündüm, eşimle kan uyuşmazlığımız var, hemen yine doktora gittik, uyuşmazlık iğnesi yaptı, gözünden kaçmış uyuşmazlığımız, sende de var mı yok mu düşün bir, birde ilk zamanlar plesanta aşağıda olunca da olurmuş kanama, ilerleyen haftalarda yeri değişirmiş, yüzde 90 da değişim olurmuş, iş yapma, bol bol uzan, dinlen, ayağının altına yastık koy. Çoğu kadında olurmuş, telaş yapma, bebeğin de hissetmesin, inşallah sağ salim doğacaklar, sağlıcakla kal.Hepiniz çok sağolun çok şükür bebeğimi gördüm doktor iyi dedi ama be dün geceden bu yana bittim rabbim korusun bebeklerimiziDünden bu yana inanın bir saniye bile uyuyamadım ağlamaktan çok kötü bir geceydi rabbim kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın tekrarınıHepiniz çok sağolun çok şükür bebeğimi gördüm doktor iyi dedi ama be dün geceden bu yana bittim rabbim korusun bebeklerimiziDünden bu yana inanın bir saniye bile uyuyamadım ağlamaktan çok kötü bir geceydi rabbim kimseye yaşatmasın
amin inşallah canım.hepimiz her zaman güzel haberlerle gelelimİnşallah sende güzel haberler alırsın canım. Bende cinsiyete tekrar baktırır iyice emin olurum diyorum. İçin rahat edecekse yaptır canım tabiki.
Çok sağol canım Allah razı olsun ah bir uyuyabilsemçok şükür canım Allahım bir daha yaşatmasınuyumaya çalış biraz sende bebeğinde yorulmuşsunuzdur.sen de rahatla ki bebeğinde rahatlasın çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın tekrarını
Doktorlar abartıyor, o testler var ya o testler insanı allak bullak ediyor, benim ablam 43 yaşında doğum yaptı, ikili testi biraz yüksekti diye doktor ısrarla nifty test istemişti, yaptı ablamda ama pahalıydı, 2015 yılında 2000 liraydı. Çocuk sapa sağlam, turp gibi, şimdi 5 ine girdi bitirim, zeka küpü. O testde ki değer tek ölçüt değil ki, kafa büyük mü, ense kalın mı, iç organlarda parlaklık var mı, parmak sayısı, burun kemiği, el içi çizgileri, aslında hepsini ultrasonda görüyorlar da, doktorlar işte güya riske atmıyorlar, ben ikiz hamileyim yaşımda 40 hiç takılmıyorum bu şeylere, sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsan, bu kendini belli eder zaten, inşallah iyi olur, sağlıklı haberler alırsın, detaylı ultrason da sorun çıkmazsa, amniyosentez yapma bence, sağlıklıkla alırız inşallah kucağımıza.12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Ağlama, metin ol ve bol bol dua et. Bende de oldu. 13 buçuk Haftamda, 15 buçukta da ara ara iki üç gün leke, ama ilki kırmızıydı ve büyük bir parça düştü çiğer gibi, üç parmağımın yarısı kadar. Malüm iğne ve ilaç verdi doktor, üç haftadır kullanıyorum, benim bebekler ikiz, dediki kanamalı bir bölge yok, rahim açık değil, çoğul gebelik de olabilir, sonra ben günlerce düşündüm, eşimle kan uyuşmazlığımız var, hemen yine doktora gittik, uyuşmazlık iğnesi yaptı, gözünden kaçmış uyuşmazlığımız, sende de var mı yok mu düşün bir, birde ilk zamanlar plesanta aşağıda olunca da olurmuş kanama, ilerleyen haftalarda yeri değişirmiş, yüzde 90 da değişim olurmuş, iş yapma, bol bol uzan, dinlen, ayağının altına yastık koy. Çoğu kadında olurmuş, telaş yapma, bebeğin de hissetmesin, inşallah sağ salim doğacaklar, sağlıcakla kal.
sende haklısın canım çok korktunÇok sağol canım Allah razı olsun ah bir uyuyabilsem
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Evet düşük risk çıktı iyi dedi doktorumsende haklısın canım çok korktuninşallah tekrarı olmaz bu arada dörtlü tarama sonucun belli oldumu canım
İnşallah güzel haberlerle dönersinKızlar bende yarına randevu aldım. 9 nisanda bakmıştı doktor bebeğe 4 hafta olacak. İnşallah güzel geçer. Dua edin bana.
ohh çok şükür canım darısı başıma inşallahEvet düşük risk çıktı iyi dedi doktorum
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımbende perşembe gitcem.hem tekrar cinsiyetine bakacak doktor hemde dörtlü tarama olacak.karar verdim yaptırıyorum dörtlü taramayıda.çok korkuyorum ama yapacak bişey yok
Doktorlar abartıyor, o testler var ya o testler insanı allak bullak ediyor, benim ablam 43 yaşında doğum yaptı, ikili testi biraz yüksekti diye doktor ısrarla nifty test istemişti, yaptı ablamda ama pahalıydı, 2015 yılında 2000 liraydı. Çocuk sapa sağlam, turp gibi, şimdi 5 ine girdi bitirim, zeka küpü. O testde ki değer tek ölçüt değil ki, kafa büyük mü, ense kalın mı, iç organlarda parlaklık var mı, parmak sayısı, burun kemiği, el içi çizgileri, aslında hepsini ultrasonda görüyorlar da, doktorlar işte güya riske atmıyorlar, ben ikiz hamileyim yaşımda 40 hiç takılmıyorum bu şeylere, sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsan, bu kendini belli eder zaten, inşallah iyi olur, sağlıklı haberler alırsın, detaylı ultrason da sorun çıkmazsa, amniyosentez yapma bence, sağlıklıkla alırız inşallah kucağımıza.
inşallah canım umarım güzel haberlerle gelirizBen de perşembe gidiyorum 7 mayısta randevum inşallah güzel haberlerle geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?