- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.661
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim miniğini sana bağışlasınHepiniz çok sağolun çok şükür bebeğimi gördüm doktor iyi dedi ama be dün geceden bu yana bittim rabbim korusun bebeklerimiziDünden bu yana inanın bir saniye bile uyuyamadım ağlamaktan çok kötü bir geceydi rabbim kimseye yaşatmasın
12. Haftada yapıldı 2 li tarama.ama hastalıktan dolayi 1 ayda çıktı sonuç. 2 hafta önce doktor çağırdı söyledi .yarım detaylı tarama m var perinatologa yönlendirdi kendi doktorum. Ne yapıcam bilmiyorum yarın 9 da randevum.nolur dua edin.
Benim 8,5 yaşında bir oğlum var. Hiç çocuk düşünmedik, sonra yaş ilerleyince bir iki denedik, olmayınca doktor zaman kaybetmeyin dedi, tüp bebek yaptık oldu çok şükür, inanmak çok önemli, bir de çok kafaya takmamak lazım, bir kız, bir oğlan ikiziz şimdi, rabbim gerkesinkini tamamına erdirsin, sonra da benimkini, üzülmeyin, 43 ünde doğurdu arkadaşım geçen haziranda, yaşa takılmayın, doktorlar yaş konusunda hep karamsar zaten. Avrupa da insanlar 40 ında evleniyor, onu da artık bir çocuğum olsun diye yapıyorlar, inanırsanız olur, duacıyım olmayan herkese, selamlar sevgilerKırk yaşında ve ikiz mi ne kadar güzel.. Ben geç kaldım diye üzülüyorum ikinci için çok zor. 39'da birinciyi yapsam 2'yi ne zaman yapacağım ki.. sağlam donmuş embriyom var. Sizinki tüp bebek mi?
Bir de youtu dan doktor kağan kocatepe nin videolarını izle, insanı çok rahatlatıyor, bir çok doktorun zahmet edip demediğini, o altı yedi dakika anlatıyor, plesanta previa ile ilgili videosu var 6 dk, izle istersen. Çok rahatlayacaksın.Çok sağol canım içimi rahatlattın benimde 18. Haftada doktorda plesenta kaynaklı olabilr dedi çünkü vajinal de baktı açılma yok dedi kan uyuşmazlığımız yok.dediğin gibi ciğer gibi parça düştü ve resmen adet kanaması gibi geldi rabbim kimseye yaşatmasın hala gözümün önüden gitmiyor inşallah sende ikizlerine sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
Canim Rabbin kızıni size bagislasin inş. ...detaylı ultrason da bugün çok şükür bişey çıkmadı ...ama yarın amniyosentez yaptircam. Allaha emanetiz. İnş bi sıkıntı olmaz .çok korkuyomCanim bak benim downlu kizim var. Halbuki risklerde 1/10 000 cikti.. yani en dusuk ihtimal cikti. Risk yok demek yani...
O yuzden icini ferah tut dua et. Insaallah bebegin sagliklidir. Avrupada nifty cok guvenli. Eger turkiyedede yuzde 99 dogruluk payi ise. Nifty tercih et . hem hizli hem dusuk riski yok.
İnşallah canımohh çok şükür canım darısı başıma inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin yavrusunu korusun rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun canım. Rabbim miniğini sana bağışlasın
Sağol canım izlicemBir de youtu dan doktor kağan kocatepe nin videolarını izle, insanı çok rahatlatıyor, bir çok doktorun zahmet edip demediğini, o altı yedi dakika anlatıyor, plesanta previa ile ilgili videosu var 6 dk, izle istersen. Çok rahatlayacaksın.
Amin canim Allah razi olsun.Canim Rabbin kızıni size bagislasin inş. ...detaylı ultrason da bugün çok şükür bişey çıkmadı ...ama yarın amniyosentez yaptircam. Allaha emanetiz. İnş bi sıkıntı olmaz .çok korkuyom
Merhaba kan pıhtılaşmasına dair hangi test yaptırdı doktorunuz acaba?Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm çünkü biz çok emek veriyoruz bu yolda .
Bana transferden önce dr um genetik tarama testi yaptırdı . Kromozom ve kan pıhtılaşması yapıldı. Pıhtılaşma olduğuna dair sonuç geldi. Transferden önce zaten dr bana coraspirin kullandırmaya başladı. Transferden sonra da oksapar 6000 lik ve coraspirin kullanmaya devam ettim ama kanamam olunca dr
Aspirini kesti oksapar devam ettirdi . Inşallah doğuma kadar da kullanıcam oksapar . Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin arkadaşım bildiğim kadarı ile cevap veririm. Rabbim en kısa zaman da da yüzünü güldürsün inşallah
Ben de 10 gündür ara ara hissettim ama dün akşamdan beri dediğin gibi seyirme gibi oluyor ya sanki dönüyor gibi hissediyorum ama bebişimin olduğu belliya ben bebişi hissediyorum galiba1 saattir karnımın sağ tarafında 10 dk da bir devam eden bir seğirme pırpır eden bişey var.içim bi tuhaf oluyor bu benim miniğimin hareketleridir diye düşünüyorum ❤ daha hissetmek için erken mi acaba
aynen yaa bu hissettiklerimiz bebişlerimizdir demiBen de 10 gündür ara ara hissettim ama dün akşamdan beri dediğin gibi seyirme gibi oluyor ya sanki dönüyor gibi hissediyorum ama bebişimin olduğu bellihissettiren rabbime şükürler olsun
Canım erken değil ben de iki haftadır falan hissediyorum hatta dün resmen gördük tekme attığınıya ben bebişi hissediyorum galiba1 saattir karnımın sağ tarafında 10 dk da bir devam eden bir seğirme pırpır eden bişey var.içim bi tuhaf oluyor bu benim miniğimin hareketleridir diye düşünüyorum ❤ daha hissetmek için erken mi acaba
Masaallah. Zayifmisin. Doktorlar gozle gorulmez daha diyordu o yuzden sordum.Canım erken değil ben de iki haftadır falan hissediyorum hatta dün resmen gördük tekme attığını
o zaman sen zayıfsın galibaCanım erken değil ben de iki haftadır falan hissediyorum hatta dün resmen gördük tekme attığını
Masaallah. Zayifmisin. Doktorlar gozle gorulmez daha diyordu o yuzden sordum.
Ben siskoyumda
Çok da zayıf değilim aslında böyle bi deri bi kemik falano zaman sen zayıfsın galibaben ne zayıf ne kiloluyum orta şekerliyim çok değişik güzel bir his ama ya hareketli olduğum da işte çalışırken falan çok dikkat edemiyorum ama dün solumun üzerine uzanmış tv ye bakarken 1 saat boyunca aralıklarla pıtır pıtır oynadı minik kuş
o zaman normal olabilir canımÇok da zayıf değilim aslında böyle bi deri bi kemik falanNormalim yani ama sanırım ben iki sene önce doğum yaptığım için karın kasların gevşek hala o yüzden çok net hissediyorum ben de çok şaşırdım dün hatta değildir ya falan dedim ama bekledim tekrar gördüm, benimki biraz fazla hareketli sanırım
Merhaba;öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi .amniyosentez yerine nifti testi yaptırsanız riski yok en azından nifti teste %99 kesin sonuç deselerde araştırırken onda bile negatif çıkıp bebek pozitif olan kişiler olmuş dua edin bebeğinize ve kendinize eziyet etmemeye çalışın bu testlerin doğruluğu tartışılır .nifti testi düşünürseniz genoks en uyguna yapıyor.Allah yardımcınız olsunKızlar ben çok zor durumdayim. Kötü günler geciriyorum. İkili test sonucu yüksek riskli çıktı 182 de 1 çıktı. Perinatologa yonlendirdi. Detaylı ultrason ve belki amnjyosentez için. Çok korkuyorum. Tek risk bende mi var.bi de tüp bebek .sizlerin normal mi .bugün arayıp randevu alacagim. Ama başıma neler gelecek çok korkuyorum. Nolur dua edin
ya ben bebişi hissediyorum galiba1 saattir karnımın sağ tarafında 10 dk da bir devam eden bir seğirme pırpır eden bişey var.içim bi tuhaf oluyor bu benim miniğimin hareketleridir diye düşünüyorum ❤ daha hissetmek için erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?