2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim miniğini sana bağışlasın

Kırk yaşında ve ikiz mi ne kadar güzel.. Ben geç kaldım diye üzülüyorum ikinci için çok zor. 39'da birinciyi yapsam 2'yi ne zaman yapacağım ki.. sağlam donmuş embriyom var. Sizinki tüp bebek mi?
Benim 8,5 yaşında bir oğlum var. Hiç çocuk düşünmedik, sonra yaş ilerleyince bir iki denedik, olmayınca doktor zaman kaybetmeyin dedi, tüp bebek yaptık oldu çok şükür, inanmak çok önemli, bir de çok kafaya takmamak lazım, bir kız, bir oğlan ikiziz şimdi, rabbim gerkesinkini tamamına erdirsin, sonra da benimkini, üzülmeyin, 43 ünde doğurdu arkadaşım geçen haziranda, yaşa takılmayın, doktorlar yaş konusunda hep karamsar zaten. Avrupa da insanlar 40 ında evleniyor, onu da artık bir çocuğum olsun diye yapıyorlar, inanırsanız olur, duacıyım olmayan herkese, selamlar sevgiler

Bir de youtu dan doktor kağan kocatepe nin videolarını izle, insanı çok rahatlatıyor, bir çok doktorun zahmet edip demediğini, o altı yedi dakika anlatıyor, plesanta previa ile ilgili videosu var 6 dk, izle istersen. Çok rahatlayacaksın.

Canim Rabbin kızıni size bagislasin inş. ...detaylı ultrason da bugün çok şükür bişey çıkmadı ...ama yarın amniyosentez yaptircam. Allaha emanetiz. İnş bi sıkıntı olmaz .çok korkuyom

Sağol canım izlicem

Canim Rabbin kızıni size bagislasin inş. ...detaylı ultrason da bugün çok şükür bişey çıkmadı ...ama yarın amniyosentez yaptircam. Allaha emanetiz. İnş bi sıkıntı olmaz .çok korkuyom
Amin canim Allah razi olsun.
Insaallah rabbim mubarek ayda duani kabul eder.
Ter temiz sonuc gelir

Merhaba kan pıhtılaşmasına dair hangi test yaptırdı doktorunuz acaba?

Ben de 10 gündür ara ara hissettim ama dün akşamdan beri dediğin gibi seyirme gibi oluyor ya sanki dönüyor gibi hissediyorum ama bebişimin olduğu belli hissettiren rabbime şükürler olsun

Ben de 10 gündür ara ara hissettim ama dün akşamdan beri dediğin gibi seyirme gibi oluyor ya sanki dönüyor gibi hissediyorum ama bebişimin olduğu belli hissettiren rabbime şükürler olsun
aynen yaa bu hissettiklerimiz bebişlerimizdir demi binlerce kez şükürler olsun hayalini bile kurmak o kadar zorken şimdi bu mucizeyi yaşadığımız için şükürler olsun.Allahım sağ salim kucağımızda görmeyide nasip etsin hepimize ve isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin Allahım

Canım erken değil ben de iki haftadır falan hissediyorum hatta dün resmen gördük tekme attığını

Canım erken değil ben de iki haftadır falan hissediyorum hatta dün resmen gördük tekme attığını
o zaman sen zayıfsın galiba ben ne zayıf ne kiloluyum orta şekerliyim çok değişik güzel bir his ama ya hareketli olduğum da işte çalışırken falan çok dikkat edemiyorum ama dün solumun üzerine uzanmış tv ye bakarken 1 saat boyunca aralıklarla pıtır pıtır oynadı minik kuş

Masaallah. Zayifmisin. Doktorlar gozle gorulmez daha diyordu o yuzden sordum.
Ben siskoyumda
Çok da zayıf değilim aslında böyle bi deri bi kemik falan Normalim yani ama sanırım ben iki sene önce doğum yaptığım için karın kasların gevşek hala o yüzden çok net hissediyorum ben de çok şaşırdım dün hatta değildir ya falan dedim ama bekledim tekrar gördüm, benimki biraz fazla hareketli sanırım

o zaman normal olabilir canım ikinci hamileliği olanlar daha erken hissedebiliyormuş.benim o tekmeleri görmeme biraz daha vakit var

Merhaba;öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi .amniyosentez yerine nifti testi yaptırsanız riski yok en azından nifti teste %99 kesin sonuç deselerde araştırırken onda bile negatif çıkıp bebek pozitif olan kişiler olmuş dua edin bebeğinize ve kendinize eziyet etmemeye çalışın bu testlerin doğruluğu tartışılır .nifti testi düşünürseniz genoks en uyguna yapıyor.Allah yardımcınız olsun

Ben de aynen hissediyorum dediğin gibi. Erken değil ama şimdilerde çok uyuyor. İki üç hafta sonra daha da çok hissederiz. pır pır çok hoş ben burdayım demeye başladı bile miniklerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…