2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de aynen hissediyorum dediğin gibi. Erken değil ama şimdilerde çok uyuyor. İki üç hafta sonra daha da çok hissederiz. pır pır çok hoş ben burdayım demeye başladı bile miniklerimiz
aynen biraz zaman geçsin daha belirgin hissedeceğiz o kadarcık bile hissetmek çok heyecanlıydı.alıp içime sokasım geldi diyecem ama zaten içimde

Çok üzüldüm canım keşke hemen baksaymış doktorun Benim doktorum hemen baktırdı canım düşük olmasın diye ve cidden varmış pıhtılaşma doğuma kadar kullanacağım coraspin ve oksapar

aynen biraz zaman geçsin daha belirgin hissedeceğiz o kadarcık bile hissetmek çok heyecanlıydı.alıp içime sokasım geldi diyecem ama zaten içimde
Yaaa ben de doğum günümdü 3 Mayıs o gün kelebek uçuomuş gbi pır pır bişiler hissettim bebeğim doğum günümü kutluyor dedim çok değişik bi duyguydu çok duygulandım ama daha sonda pek hissetmedim

Kontrol güzel geçti çok şükür. 20 cm olmuş bile. 283 gr ağırlığıda. Gelişimi iyi dedi doktor. Bi sonrakine ayrıntılı ultrasona gidicez.
Maşallah canım kocaman olmuş darısı bizimkilere ben 12. Haftadan bu yana gitmiyorum gelme dedi doktorum virüsten dolayı taaa 1 hazirana detaylıya randevu verdi meraktan çatlıyorum iyi mi kötü mü bilmiorum hiç 12 haftalıkken de arada kordon vardı göstermedi cinsiyetini bile öğrenemedik

Hatta çok hareketli dedi doktor, 24 25 haftayı bile bulabilirmiş hissetmek.

maşallah miniğe kocaman olmuş annesi

3 boyutlu fotoğraflarını verdi doktor, artık tam bi bebek olmuş. Şükürler olsun rabbime.

Maşallah iyi sabırlıymışsın canım valla.

Ya gelme deyince korktuk bi de doktorum Acıbadem’de orda çok vaka varmış yoksa sabredemezdim

yaa ne güzel benim gittiğim doktorun odasında 3 boyutlu yok galiba.gerçi bazen instagramdan paylaşıyor hastalarının 3boyutlu bebek resimlerini.belki detaylı ultrasonda verirler yada biraz daha gelişince 3 boyutluda bakar

Ben 15+2de gitmiştim ilk 3 boyutlu göstermişti, bugünde 19+1 olmuş miniğim 3 tane fotoğrafını verdi 3 boyutlu.

Ben transferden önce başlamıştım. Hala devam ediyorum. Gebelik sonuna kadar da devam edecekmişiz

Bu arada doktor kanın sınırda dedi kansızlık için hap verdi. Bebek için folidays içiyordum onuda değiştirdi. Regenesis max verdi. İkisinin içindede B12 var, folik asit var. Alıp kutulara bakınca farkettim. Siz neler içiyorsunuz?

ben de şu su durumumu çok merak ediyorum.suyunun az olması bebeğin gelişiminide etkiliyormuş.çok şükür şimdiye kadar gelişiminde sıkıntı yok.havuç yiyorum şu içiyorum bakalım yarına ne diyecek.

canım ben ilk folbiol 'le başlamıştım bu doktor onu değiştirmedi.sadece yanına ek olarak Ocean Mummy diye bir vitamin verdi.birgün birini birgün birini içiyorum

Canım ben regenesis folidays ve feramat Demir ilacı kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…