- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.701
ben de şu su durumumu çok merak ediyorum.suyunun az olması bebeğin gelişiminide etkiliyormuş.çok şükür şimdiye kadar gelişiminde sıkıntı yok.havuç yiyorum şu içiyorum bakalım yarına ne diyecek.
canım ben ilk folbiol 'le başlamıştım bu doktor onu değiştirmedi.sadece yanına ek olarak Ocean Mummy diye bir vitamin verdi.birgün birini birgün birini içiyorum
Canım ben regenesis folidays ve feramat Demir ilacı kullanıyorum
Hepsi yakın birbirine zaten canım. Her doktor farklı bi ilaç yazıyor işte.@canimmkendimm şimdi baktımda benim kullandığım ilaçla senin kullandığının içerikleri hemen hemen aynıymış
inşallah canım.yarın ola hayrolaBenim gatadaki doktorum değiştirmişti folbiolu hemen.
Sen havuç ye, su iç çoğalır suyun endişe etme.
aynen.içerik aynı firmaları farklı.ama içlerinde ihtiyacımız olan çoğu vitamin var.ben balık yağıda kullanmayı düşünüyordum mesela gerek kalmadı içinde varmış bunun.Hepsi yakın birbirine zaten canım. Her doktor farklı bi ilaç yazıyor işte.
Omega olarak geçiyor banada doktorun bugün yazdığı. Eskiden insanlar hamile kalırmış, 9 ay sonra doğum yaparmış. Şimdi biz ne teferruatlarla uğraşıyoruz.inşallah canım.yarın ola hayrola
aynen.içerik aynı firmaları farklı.ama içlerinde ihtiyacımız olan çoğu vitamin var.ben balık yağıda kullanmayı düşünüyordum mesela gerek kalmadı içinde varmış bunun.
SüperBu arada oksapar kullanan arkadaşlar bugün doktora sordum doğuma kadar göbekten devam edebilirsin kol bacak kaslı doku çok daha fazla canın yanar, küçücük iğnenin bebeğe gitmesi zarar vermesi söz konusu değil dedi hoca.
Süperbunu öğrendiğimiz iyi oldu gerçekten kolumdan denediğimde neredeyse ağlayacaktım ki ben aylarca progesteron iğne vuruldum ama kol fena yakıyor göbek çok rahat evet bence de gitmez o kadar yakında değildir herhalde bebişler ❤
Aynen bende öyle yapacağım teşekkür ederim bilgi için canım bende yarın gideceğim soracaktım da aslında bana demişti doktorum iğne 4 cm mümkün değil denk gelmez demişti ama bir doktordan daha duymak iyice içimi rahatlattıBende hepimizin işine yarar bu bilgi diye yazdım burayada. Kol bacak çok can yakıcı olacak göbek yağ dokusu en az acıyan bölge dedi. Bacaktan denedim ben 1 kez ağlamaklı oldum acıdan. Sezeryanda keserken bile kaç kat kesiliyor canım, gitmez dedi hoca içim rahatladı. Ben hep göbekten devam.
Canım evet arada seyirme gibi hissediyorum çok şükür
Ne demek canım. Zaten birbirimize destek olmak bişeyler öğrenmek için kullanıyoruz burayı. Seninde güzel geçer inşallah kontrolün.Aynen bende öyle yapacağım teşekkür ederim bilgi için canım bende yarın gideceğim soracaktım da aslında bana demişti doktorum iğne 4 cm mümkün değil denk gelmez demişti ama bir doktordan daha duymak iyice içimi rahatlattı
İnşallah canım çok sabırsızm her zaman ki gibiNe demek canım. Zaten birbirimize destek olmak bişeyler öğrenmek için kullanıyoruz burayı. Seninde güzel geçer inşallah kontrolün.
Bende gece kaç kez uyandım. Ultrasonda kalp atışını duyana kadar insan sabırsız ve endişeli oluyor.İnşallah canım çok sabırsızm her zaman ki gibi
Benim de doktorum öyle demişti ben korkuyorum bişi olur mu demiştim yok hep karnından vur zaten eti sıkıştırıp vuruyorsun hiç bi sorun olmaz demiştiBu arada oksapar kullanan arkadaşlar bugün doktora sordum doğuma kadar göbekten devam edebilirsin kol bacak kaslı doku çok daha fazla canın yanar, küçücük iğnenin bebeğe gitmesi zarar vermesi söz konusu değil dedi hoca.
Benim de doktorum öyle demişti ben korkuyorum bişi olur mu demiştim yok hep karnından vur zaten eti sıkıştırıp vuruyorsun hiç bi sorun olmaz demişti
Benim 15+6 bugün çok nadir bende seyirme gibi hissediyorum ama Gün de bir kez falanCanım evet arada seyirme gibi hissediyorum çok şükür ❤ Sen ne durumdasın
Ben 21 mayıs da gideceğim canımAyrıntılı ultrason zamanımız geldi kızlar, giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?