2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim gatadaki doktorum değiştirmişti folbiolu hemen.

Sen havuç ye, su iç çoğalır suyun endişe etme.

Benim gatadaki doktorum değiştirmişti folbiolu hemen.

Sen havuç ye, su iç çoğalır suyun endişe etme.
inşallah canım.yarın ola hayrola
Hepsi yakın birbirine zaten canım. Her doktor farklı bi ilaç yazıyor işte.
aynen.içerik aynı firmaları farklı.ama içlerinde ihtiyacımız olan çoğu vitamin var.ben balık yağıda kullanmayı düşünüyordum mesela gerek kalmadı içinde varmış bunun.

Omega olarak geçiyor banada doktorun bugün yazdığı. Eskiden insanlar hamile kalırmış, 9 ay sonra doğum yaparmış. Şimdi biz ne teferruatlarla uğraşıyoruz.

Bu arada oksapar kullanan arkadaşlar bugün doktora sordum doğuma kadar göbekten devam edebilirsin kol bacak kaslı doku çok daha fazla canın yanar, küçücük iğnenin bebeğe gitmesi zarar vermesi söz konusu değil dedi hoca.

Süper bunu öğrendiğimiz iyi oldu gerçekten kolumdan denediğimde neredeyse ağlayacaktım ki ben aylarca progesteron iğne vuruldum ama kol fena yakıyor göbek çok rahat evet bence de gitmez o kadar yakında değildir herhalde bebişler

Bende hepimizin işine yarar bu bilgi diye yazdım burayada. Kol bacak çok can yakıcı olacak göbek yağ dokusu en az acıyan bölge dedi. Bacaktan denedim ben 1 kez ağlamaklı oldum acıdan. Sezeryanda keserken bile kaç kat kesiliyor canım, gitmez dedi hoca içim rahatladı. Ben hep göbekten devam.

Aynen bende öyle yapacağım teşekkür ederim bilgi için canım bende yarın gideceğim soracaktım da aslında bana demişti doktorum iğne 4 cm mümkün değil denk gelmez demişti ama bir doktordan daha duymak iyice içimi rahatlattı

Ne demek canım. Zaten birbirimize destek olmak bişeyler öğrenmek için kullanıyoruz burayı. Seninde güzel geçer inşallah kontrolün.

Şu sonuçlara bakar mısınız? Bende pkos var. Sizce normal mi her şey.

Eklentiler

• 15887142894382668746079410704789.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 15887142530894834994314854715267.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 15887142187523744454224294929111.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 15887141787941727915139522019664.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 23
Ben hiç bişey kullanmıyorum Multi vitamin olarak. regenesis vermişti ama çok kabızlık yaptığı için bıraktık....oroferon alıyorum bir de probiyotik hap... bilmiyorum ne olacak...

Benim de doktorum öyle demişti ben korkuyorum bişi olur mu demiştim yok hep karnından vur zaten eti sıkıştırıp vuruyorsun hiç bi sorun olmaz demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…