2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün amnoyosentezi oldum kızlar. ..inş pazartesi ön sonuç çıkacak. Nolur dua edin .bi sorun çıkmaz inş. Ayrıntılı da hic birsey çıkmadi sadece sağ böbrek yokmuş göremedi doktor.tek böbrek de yeterli oluyormuş. Hayırlı si hakkımızda. İnş
grupta tek amnoyosentezi yaptıran benim galiba..

Kızlar 20. Hafta tetanoz alışı için sağlık ocağından çağrılan var mı beni arayıp gelin dediler

Kızlar 20. Hafta tetanoz alışı için sağlık ocağından çağrılan var mı beni arayıp gelin dediler

Evet canım 15 Mayıs da gel dediler. Okuduğum kadarıyla çok can yakan bi aşıymış. Aman biz neler den geçtik bi aşı zor gelmez artık

Evet canım 15 Mayıs da gel dediler. Okuduğum kadarıyla çok can yakan bi aşıymış. Aman biz neler den geçtik bi aşı zor gelmez artık
Ay aynen ben de bi an korktum ama iğne korkum küçüklükten gelio tedavi süresince vurduğum ve vurulduğum iğnelerin haddi hesabı yok oyüzden alıştım eşime de askerde vurmuşlar yakan bi aşı dedi

Ay aynen ben de bi an korktum ama iğne korkum küçüklükten gelio tedavi süresince vurduğum ve vurulduğum iğnelerin haddi hesabı yok oyüzden alıştım eşime de askerde vurmuşlar yakan bi aşı dedi
Aynen ya bi de özellikle en az kullandığınız kolunuza yapın diyorlar. İki üç gün ağrı olabilirmiş

Ben yaptırmayacağım doktorumla görüştüm zaten 2017 den tetenoz aşım vardı 5 sene süresi oluyor ya ama sağlık ocağı 7 Mayıs için yani bugüne gün vermişti doktorum düşüğü tetiklediği için istemediğini söyle dedi imza at yaptırmak istemiyorum diye dedi yaptırma dedi. Bende sağlık ocağıyla görüştüm zaten önceden de olduğu için çok gerek olmadığını yaptırmasam da olabileceğini söylediler

inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım.

Düşüğümü tetikliyormuş

Peki önceden yapılmış olmasa ve yine yaptırmak istemiyorum desek bir sıkıntı olur mu

Kızlar doktordan aradılar benim kan pıhtı sonucum çıkmış pıhtı varmış iğneyi 0.6 yapsın demiş doktor bu zamana kadar 0.4 kullandım hap yoktu korktum şimdi kendi kendime 0.4 yetersizmiydi diye bide yükseltsin deyince panik yaptım ya sizlerde kullanan varmıydı doğuma kadar

Canım ben 0.4 kullanıyordum benimki de yetersiz geldi 0.6 ya geçtim bi sorun yok panik yapılacak bişey yok canım corasprini her gün kullanıyordum onu 0.6 ya çıkarınca corasprini gün aşırı almaya başla dedi

kızlar bende bugün dörtlü tarama için kan vereceğimde ilaç içmem değerleri etkilermiki acaba.migrenim tuttu.dursam dahada çoğalacak o yüzden biraz önce parol içtim artık dayanamadım.birde işteyim burdan çıkıp doktora gitcem.bu ağrıyla gitmem bile zor olurdu

bu kan pıhtılaşması testinin adi ney acaba.geçen kontrolde doktor da sordu bana daha önce yapıldımı diye bilmiyorum dedim.yapılan bütün kan sonuçlarıma baktım ama emin olamadım

Çok sağol canım ya valla elim ayağıma dolaştı iğnede yok hiç bir yerde nerden bulmaz bilmiom coraspinde hiç kullanmadım hep 4lük iğne kullandım bu zamana kadar iyi bişey olmadı

Ben de internette düşüğe sebep oluyor diye okudum hatta aşılarla ilgili çok olumsuz şeyler okudum.ben de yaptırmayacağım.

Allah yardımcın olsun.imsallah sağlıklıdır.

Ben bu aşılarla ilgili çok olumsuz şeyler okudum yaptırmayacağım...
...
Keşke insanları etkilemeden önce güzel bi araştırma yapsaydınız. Zannettiğiniz gibi düşüğe neden olmuyor aksine düşük tehdidini azaltıyor. Yaptırmamanız tabi ki sizin tercihiniz ama yaptıracak olanların aklında soru işaretleri bırakmayın rica ediyorum.

Gebelikte tetanos aşısı yapılmasının başlıca nedenleri şöyle:

• Erken doğum riskini azaltmak,
  • Büyüme geriliği, nörolojik sorunlara yol açan enfeksiyonlar ve ölü doğum gibi riskli durumlara karşı hamilelik sırasında bebeği korumak,
  • Hamilelikte ortaya çıkan hastalıkların şiddetli bir şekilde ilerlemesini önlemek,
  • Yenidoğanda görülebilecek enfeksiyonları azaltmak,
  • Antikorların bebeğe geçmesini sağlayarak bebeğin doğumdan sonraki ilk 6 ay dirençli olmasına yardımcı olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…