2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haber et canım.

Ben 21 mayıs da gideceğim canım

Banada doktor zamanın gelmiş dedi dün. Haftaya gidicem galiba.

Kızlar 20. Hafta tetanoz alışı için sağlık ocağından çağrılan var mı beni arayıp gelin dediler

Benim hamileliğim başladığında mayısta aşı yapıcaz demişlerdi zaten. Geldi benimde zamanım. Haftaya gidicem.

30 Mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum canım 21+3 oluyor .

Bana doktorum 20 21 hafta gibi git dedi. 19+2yim haftaya gidicem.

Ben hiç sormadım doktora yaptırayım mı diye..

bu kan pıhtılaşması testinin adi ney acaba.geçen kontrolde doktor da sordu bana daha önce yapıldımı diye bilmiyorum dedim.yapılan bütün kan sonuçlarıma baktım ama emin olamadım

Canım adını hatırlamıyorumda kan pıhtılaşma süresi filan yazıyor, ben düşük yaptıktan sonra yaptırmıştım.

hilallll canım bu arada ben ayrıntılı ultrason için keçiören hastanesiyle görüştüm, 295 lira dediler uygun geldi bana fiyatı. Radyoloji uzmanı yapıyormuş.

hilallll canım bu arada ben ayrıntılı ultrason için keçiören hastanesiyle görüştüm, 295 lira dediler uygun geldi bana fiyatı. Radyoloji uzmanı yapıyormuş.
baktım testlere içinde var öyle bir şeyler. gerçekten çok uygunmuş ayrıntılı ultrason fiyatı.muhtemelen benim gittiğim yer daha fazla isteyecek.ben bu hastaneyle devam ederim galiba yüksekte olsa.zaten gittiğim yerde değil etlikteki hastanelerine gönderiyorlar ayrıntılı için

Benim gittiğim yerde yoktu ayrıntılı ultrason. Mecbur başka yer arayıp bulacaktım. Gittiğim hoca isim verdi bi kaç tane. Araştırın uygun bi yere gidin, detaylı bakılsın yeter dedi. Bakalım nasıl geçecek.

Maşallah canım. Sen kız istiyordun, öyle hissediyordun diye hatırlıyorum zaten.

Peki önceden yapılmış olmasa ve yine yaptırmak istemiyorum desek bir sıkıntı olur mu
Olmuyormuş canım doktorum bana dedi ki artık aşı reddi yapabiliyorsunuz hem bebeğiniz hem kendiniz için bende ertelemiştim hayır hiç yaptırma dedi
Ben de internette düşüğe sebep oluyor diye okudum hatta aşılarla ilgili çok olumsuz şeyler okudum.ben de yaptırmayacağım.
İnternete hiç bakmadım Allah biliyor ya. Ama sordum doktoruma bana kalsa yaptıracaktım doktorum yaptırma düşüğü tetikliyor dedi bunu duyduktan sonra asla yaptırmam
Evet artık hemen hemen zamanı ayrıntılının bende önce buradaki tıp fakültesinden almıştım randevu profesör için 400 TL demişti vazgeçtim fakülte de daha çok covid var diye başka bir özel hastanede buldum o da ikize 450 TL istedi gideceğim bakalım iki hafta sonra

benimde bu gittiğim tıp merkezinde yokta işte diğer hastanesine gönderiyor.8-30 haziran arası istediğin bir güne alabilirsin randevuyu dedi.hayırlısı bakalım.inşallah bunuda güzel bir şekilde atlatırız
Maşallah canım. Sen kız istiyordun, öyle hissediyordun diye hatırlıyorum zaten.
kız erkek farketmiyordu benim için canım.sağlıklı olsun yeter.ama doğru hatırlıyorsun ben kız hissediyordum hissiyatim doğru çıktı

bu kan pıhtılaşması testinin adi ney acaba.geçen kontrolde doktor da sordu bana daha önce yapıldımı diye bilmiyorum dedim.yapılan bütün kan sonuçlarıma baktım ama emin olamadım
Genetikte yaptırmıştım canım heterozigot homozigot falan gbi şeyler çıkıo sonuçta

Valla dün baktı inceledi iyice. Herşeyi normal duruyor, sağlıklı gözüküyor ama tabiki bu ayrıntılı ultrason gibi olmaz dedi. Banada üniversite hastanelerinden de fiyat al oradada proflar oluyor dedi. Aradım iki yeri kabul etmediler, virüs olayından dolayı sanırım. Bu konuştuğum yerde bize yakın özel bi hastane. Benim gittiğim doktorunda eski çalıştığı hastane. İnşallah güzel geçer ayrıntılılarda.

İnşallah detaylı ultrasonlarda güzel geçtikten sonra sakince doğumu beklemek kalıyor artık.

İnsan hissediyor canım. Bende ilk başta nötrdüm, eşim çok emindi erkek diye, sonra bende ultrason fotoğrafına bakarken erkek diye hissettim. Çok minikti daha cinsiyet belli değildi. Kayınvalidem hiç kontrole filan gitmemiş mesela eski zaman, doğumda oğlun oldu demişler hiç şaşırmadım zaten biliyordum diyo.

Canım bana da belli verir coraspirinde ozaman ne zamana kadar kullanacaksın hapla iğneyi belli mi

inşallah benim bi dörtlü sonucum var işte onla ayrıntılıyıda atlatırsak artık tek derdimiz bebeklerimizi özlemek olur ablamda dedi anne ne hissederse o çıkıyor diye.yiğenim 5 aya kadar göstermemişti cinsiyetini çok emin olmayarak kız olabilir dediklerinde bozuluyordum çünkü ben erkek hissediyordum diyo.sonra belli olunca dediği gibi erkek çıktı benimde içimde ufacık bile erkek hissi yoktu banada erkek dese çok şaşırırdım heralde

Bizde eşimle öyle emin konuşuyorduk ki, kız dese cidden çok şaşırırdık. Eşimde kız bebek delisiydi garibim.
İnşallah sonuç güzel çıkar canım, iyi düşünelim iyi olsun.

Bizde eşimle öyle emin konuşuyorduk ki, kız dese cidden çok şaşırırdık. Eşimde kız bebek delisiydi garibim.
İnşallah sonuç güzel çıkar canım, iyi düşünelim iyi olsun.
amin canım inşallah.evet korku var ama içimde hiç kötü bir his yok.iyi düşünüyorum dediğin gibi...olsun oğluşunu bi kucağına alsın onunda delisi olacak.yeterki sağlıkla gelsinler

amin canım inşallah.evet korku var ama içimde hiç kötü bir his yok.iyi düşünüyorum dediğin gibi...olsun oğluşunu bi kucağına alsın onunda delisi olacak.yeterki sağlıkla gelsinler
Tabiki canım. Evladın kızı erkeği olmaz. Kurban olurum veren rabbime. Çok şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…