- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.761
çok iyi yaaMerhaba kızlar stetesopla bebegimin kalp atıslarını duydum bugun benim gobi dinleyen var mi
Bende okumustum hatta gebe bi arladasimin bebeginin kalp atis seslerini dinliyorduk bende surekli duymak icin deniyordum ne zaman duyacam acaba diye bugun duydumçok iyi yaabunu okumuştum bir yerde belli bir haftadan sonra bebeğinizin kalp atışını steteskopla duyabilirsiniz yazıyordu.hatta bende deneyim diyordum
ben unutmuştum bunu iyi hatırlatmış oldunBende okumustum hatta gebe bi arladasimin bebeginin kalp atis seslerini dinliyorduk bende surekli duymak icin deniyordum ne zaman duyacam acaba diye bugun duydum
Canım hiç acıtan bir şey değil okadar ince bir iğne ki ağrısı birkaç gün sonra kol ağrımaya başlıyor kaldiramiyorsun falan ama o Progestan lardan falan sonra sinek ısırığı gibi gelirEvet canım 15 Mayıs da gel dediler. Okuduğum kadarıyla çok can yakan bi aşıymış. Aman biz neler den geçtik bi aşı zor gelmez artık
Benim doktorum 2 li yaptı sonrada dörtlüyü yaptı üçlü istemediKızlar dörtlü test diyorsunuz ya bana ikili yapıldı temiz çıktı doktor üçlüyü de yapalım dedi haftaya ucluye gideceğim şu an 16 +3 um ama bana hiç dörtlü diyen olmadı benim haftamdakiler hep dortluden bahsediyor kizimdada sadece ikili test yapılmıştı sizden doktor mu istedi kendiniz mi istediniz
benim doktor da ikiliden sonra dörtlü yaparız dedi.bugün yaptırdım bende.benimde ikilide sıkıntı çıkmadı ama doktor yapalım deyince yaptırdımKızlar dörtlü test diyorsunuz ya bana ikili yapıldı temiz çıktı doktor üçlüyü de yapalım dedi haftaya ucluye gideceğim şu an 16 +3 um ama bana hiç dörtlü diyen olmadı benim haftamdakiler hep dortluden bahsediyor kizimdada sadece ikili test yapılmıştı sizden doktor mu istedi kendiniz mi istediniz
insallah sağlıklı sonuçlar alirsin. ben de geçen hafta aminiyosentez oldum. hic bisey hissetmedim. kan sulandırıcı iğne daha cok acitiyor. sonucu bekliyorum. ama cok korkuyorum.Dün amnoyosentezi oldum kızlar. ..inş pazartesi ön sonuç çıkacak. Nolur dua edin .bi sorun çıkmaz inş. Ayrıntılı da hic birsey çıkmadi sadece sağ böbrek yokmuş göremedi doktor.tek böbrek de yeterli oluyormuş. Hayırlı si hakkımızda. İnş
grupta tek amnoyosentezi yaptıran benim galiba..
Anladım canım demekki doktor söylüyor benimki demedi vardır bir bildiğiBenim doktorum 2 li yaptı sonrada dörtlüyü yaptı üçlü istemedi
O da kandan bakılıyor değil mi canımbenim doktor da ikiliden sonra dörtlü yaparız dedi.bugün yaptırdım bende.benimde ikilide sıkıntı çıkmadı ama doktor yapalım deyince yaptırdım
aynen canım gene ultrason kontrolünden geçtim ve kan verdim.başka birşey yok.ikiliden farkı ne dedim bunda sadece down riskine bakmiyoruz başka hastalıklarada bakıyoruz bu daha detaylı falan dediO da kandan bakılıyor değil mi canım
Yaa bende almayi dusunuyorum kacinci haftanda duydun pekiiMerhaba kızlar stetesopla bebegimin kalp atıslarını duydum bugun benim gobi dinleyen var mi
İnşallah canımValla dün baktı inceledi iyice. Herşeyi normal duruyor, sağlıklı gözüküyor ama tabiki bu ayrıntılı ultrason gibi olmaz dedi. Banada üniversite hastanelerinden de fiyat al oradada proflar oluyor dedi. Aradım iki yeri kabul etmediler, virüs olayından dolayı sanırım. Bu konuştuğum yerde bize yakın özel bi hastane. Benim gittiğim doktorunda eski çalıştığı hastane. İnşallah güzel geçer ayrıntılılarda.
kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükürgeçen hafta suyu sınırda demişti bu hafta çok beğendi şu an suyun çok iyi dedi.bebeğimde iyiydi vee bu arada kızımız olacakmış ❤ çok net bir şekilde gösterdi bu sefer dedi doktor
Anladım canım teşekkür ederim .seninde kızın olacakmis çok sevindim kız bambaşka benim ikinci kız geliyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbimaynen canım gene ultrason kontrolünden geçtim ve kan verdim.başka birşey yok.ikiliden farkı ne dedim bunda sadece down riskine bakmiyoruz başka hastalıklarada bakıyoruz bu daha detaylı falan dedi
Aynen canım inşallah kız annesi olacağızAy hadi canım ikimizin kaderi aynı :) Kız annesi olacağız. yaşasın kızlar kulübüüü :) çok sevindim canım. takipte kalalım.
aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.çocukları hep çok sevmişimdir ama erkek çocuklarını daha çok seviyordum.benim miniğimin kız olduğunu hissetmeye başladığımda çok mutlu oldum.evlat olunca kızı erkeği olmuyormuşAnladım canım teşekkür ederim .seninde kızın olacakmis çok sevindim kız bambaşka benim ikinci kız geliyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Şuan 18. Haftamdayım ve çok net duydum ama bunun bebeğin pozisyonuyla alakası oldugunu düşünüyorum daha kücük olduğu için kendim 2 kere dinledim eşime akşam dinletemedim hareket ediyorduYaa bende almayi dusunuyorum kacinci haftanda duydun pekii
gitmeden önce doktoruna bi sor canım.ben öyle yapmayı düşünüyorum.eğer doktor yaptır derse yaptıracağım yoksa yaptırmayacağımKızlar beni de az önce sağlık ocağından hemşirem aradı. Ve haftaya çarşamba tetanos aşısı için bekliyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?