2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar stetesopla bebegimin kalp atıslarını duydum bugun benim gobi dinleyen var mi
çok iyi yaa bunu okumuştum bir yerde belli bir haftadan sonra bebeğinizin kalp atışını steteskopla duyabilirsiniz yazıyordu.hatta bende deneyim diyordum

çok iyi yaa bunu okumuştum bir yerde belli bir haftadan sonra bebeğinizin kalp atışını steteskopla duyabilirsiniz yazıyordu.hatta bende deneyim diyordum
Bende okumustum hatta gebe bi arladasimin bebeginin kalp atis seslerini dinliyorduk bende surekli duymak icin deniyordum ne zaman duyacam acaba diye bugun duydum

Evet canım 15 Mayıs da gel dediler. Okuduğum kadarıyla çok can yakan bi aşıymış. Aman biz neler den geçtik bi aşı zor gelmez artık
Canım hiç acıtan bir şey değil okadar ince bir iğne ki ağrısı birkaç gün sonra kol ağrımaya başlıyor kaldiramiyorsun falan ama o Progestan lardan falan sonra sinek ısırığı gibi gelir

Kızlar dörtlü test diyorsunuz ya bana ikili yapıldı temiz çıktı doktor üçlüyü de yapalım dedi haftaya ucluye gideceğim şu an 16 +3 um ama bana hiç dörtlü diyen olmadı benim haftamdakiler hep dortluden bahsediyor kizimdada sadece ikili test yapılmıştı sizden doktor mu istedi kendiniz mi istediniz

Benim doktorum 2 li yaptı sonrada dörtlüyü yaptı üçlü istemedi

benim doktor da ikiliden sonra dörtlü yaparız dedi.bugün yaptırdım bende.benimde ikilide sıkıntı çıkmadı ama doktor yapalım deyince yaptırdım

insallah sağlıklı sonuçlar alirsin. ben de geçen hafta aminiyosentez oldum. hic bisey hissetmedim. kan sulandırıcı iğne daha cok acitiyor. sonucu bekliyorum. ama cok korkuyorum.

O da kandan bakılıyor değil mi canım
aynen canım gene ultrason kontrolünden geçtim ve kan verdim.başka birşey yok.ikiliden farkı ne dedim bunda sadece down riskine bakmiyoruz başka hastalıklarada bakıyoruz bu daha detaylı falan dedi

İnşallah canım

Ay hadi canım ikimizin kaderi aynı :) Kız annesi olacağız. yaşasın kızlar kulübüüü :) çok sevindim canım. takipte kalalım.

aynen canım gene ultrason kontrolünden geçtim ve kan verdim.başka birşey yok.ikiliden farkı ne dedim bunda sadece down riskine bakmiyoruz başka hastalıklarada bakıyoruz bu daha detaylı falan dedi
Anladım canım teşekkür ederim .seninde kızın olacakmis çok sevindim kız bambaşka benim ikinci kız geliyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Ay hadi canım ikimizin kaderi aynı :) Kız annesi olacağız. yaşasın kızlar kulübüüü :) çok sevindim canım. takipte kalalım.
Aynen canım inşallah kız annesi olacağız zaten kız olduğunu hissediyordum.şimdi onu kızım diye sevmek çok ap ayrı bir mutluluk
Anladım canım teşekkür ederim .seninde kızın olacakmis çok sevindim kız bambaşka benim ikinci kız geliyor sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.çocukları hep çok sevmişimdir ama erkek çocuklarını daha çok seviyordum.benim miniğimin kız olduğunu hissetmeye başladığımda çok mutlu oldum.evlat olunca kızı erkeği olmuyormuş

Kızlar beni de az önce sağlık ocağından hemşirem aradı. Ve haftaya çarşamba tetanos aşısı için bekliyoruz dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…