2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı ultrason için randevu aldım. Başka bi merkezden aldım videosunuda veriyormuş burası. 18 mayıs vardı çok erken geldi saati evime uzak diye. 19 mayısa aldım ama eşim niye 19 mayısa aldın o gün sokağa çıkma yasağı olabilir, olursa çıkmam evden diyor. Olur mu acaba ya..

19 mayısta 4 gün yasak olabilir diyorlar canım.16 sı ile 19 arası.yani 18 de olsa gene yasak olabilir.bence hastaneyle bi konuş böyle bir durum olursa nasıl gelebilirim diye.belki sana bi yazı falan yollarla maille .o şekilde gidip gelirsiniz

gitmeden önce doktoruna bi sor canım.ben öyle yapmayı düşünüyorum.eğer doktor yaptır derse yaptıracağım yoksa yaptırmayacağım
Ben bugün doktoruma sordum birkaç kişi yaptırmayı düşünmüyormuş dedim o aşı karşıtları bir kez tetanozdan kriz geçirerek ölen bir insan gorseler bakalım böyle konuşacaklar mi dedi sağlık bakanlığı bunu gebelere özellikle öneriyor aptal mi bu insanlar dedi sinirlendi hatta bende yaptircam yani

ben de bugün internette baya araştırdımda olumsuz bir şey okumadım ya.dediğin gibi mutlaka yapılması gereken bi aşıymış.düşüğe yol açıyor falan denilince korktum o yüzden sorarım diye düşünüyordum ama yaptırırım.arkadaşlarıma ablama falan sordum herkes yaptırmış.

Sordum randevu aldığım merkeze, biz izin belgesi gönderiyoruz dedi, msj atmışlardı o msj bile yeterli olur dedi. Eşimde polisler çatır çatır ceza yazıyor diyo. Bakalım kısmet.

Benimde 14 mayısta yaptırmam lazım. Sormadım doktoruma, eşimin bi arkadaşının eşiyle karşılaşmıştık sağlık ocağında aşı günü verdikleri gün. O da bana yapılmadı doğum sonrası doktor yapılmadığını duyunca çok şaşırdı nasıl yapmazlar dedi demişti. Gider yaptırırım, iğneler aşılar bizim işimiz.

Sordum randevu aldığım merkeze, biz izin belgesi gönderiyoruz dedi, msj atmışlardı o msj bile yeterli olur dedi. Eşimde polisler çatır çatır ceza yazıyor diyo. Bakalım kısmet.
bu eşler hep böyleler canım pinprikliler.izin belgesi gönderiyorlarmış işte niye problem olsunki.eğer sıkıntı olacaksa değiştir randevu tarihini olmazsa.eşin ben gitmem falan demesin sonra

demi o kadar iğne yaptırdık ki sen hala devam ediyorsun.bir eksik bir fazla ne fark eder.bunuda yaptırırız aynen doğum sırasında ne olup olmayacağı belli olmadığı için bu aşı önemliymiş.

Canım ben geçen hafta cumartesi kasık ağrısından gitmek zorunda kaldım doktora malum gene yasak vardı. 155 aradık söyledik 112 yi arayın dedi aradık TC istediler telefon numarası istediler hastane adı istediler hepsini verdik izin belgesi düzenledik dediler telefona hemen mesaj geldi TC kimlik numaralı kişi işte şu tarihte sağlık kuruluşuna gitmek için izin almıştır diye. Dönüşte de polis çevirdi nereye gidiyorsunuz dedi eşim hastaneden geliyoruz dedi görebilir miyim izin var mi dedi mesajı gösterdik okudu inceledi tamam dedi

bu eşler hep böyleler canım pinprikliler.izin belgesi gönderiyorlarmış işte niye problem olsunki.eğer sıkıntı olacaksa değiştir randevu tarihini olmazsa.eşin ben gitmem falan demesin sonra

Valla 2 kez değiştirdim, bi 18ine bi 19una aldım. Tekrar aramaya utandım. Ama sorun değil dedi kadın internettede okudum sağlık randevusuna gidenler yasaktan muafmış.

demi o kadar iğne yaptırdık ki sen hala devam ediyorsun.bir eksik bir fazla ne fark eder.bunuda yaptırırız aynen doğum sırasında ne olup olmayacağı belli olmadığı için bu aşı önemliymiş.

Aynen öyle valla, doğuma kadar devam.

Olmazsa bende 112yi arayıp izin belgesi alırım canım. İyi oldu bunu öğrendiğim.

Evet canım yardımcı oluyorlar eşim aradı benim , eşim rahatsızlandı ama gebe kendisi hastaneye gidicez doktorumuzun bilgisi var dedi tamam izin belgesi düzenleyelim dediler hemen düzenlediler 5 dk bile sürmedi sen garantiye al kendini çıkmadan al iznini eşin de hem birşey dememiş olur polis de mesajı görünce zaten tamam deyip ceza falan yazmıyor

Tıp merkezinden msj geldi randevuyla ilgili, yasak olursa belgede gönderiyoruz dediler ama 112den belge almak daha sağlam geldi. Yasak olursa öyle yapayım ben. Sağol canım.

bunu bizim de öğrendiğimiz iyi oldu ya.ne olur ne olmaz.en azından ne yapacağımızı öğrenmiş olduk

Tıp merkezinden msj geldi randevuyla ilgili, yasak olursa belgede gönderiyoruz dediler ama 112den belge almak daha sağlam geldi. Yasak olursa öyle yapayım ben. Sağol canım. ❤
Aynen bana da daha sağlam gelmişti direk mesaj geliyor çünkü polis durdursa bile iznin olmuş oluyor en azından rica ederim canım
bunu bizim de öğrendiğimiz iyi oldu ya.ne olur ne olmaz.en azından ne yapacağımızı öğrenmiş olduk
Evet en azından Allah korusun zor durumda kalırsak gidebiliriz bu şekilde

Kızlar doktorlariniz ilişkiyi hangi aralıkla soyledi size haftada acaba
bize doktorlar hiç birşey dememişti bende soramamıştım.ilk 2 ay dikkat ettik biz genede .sonra devlet hastanesindeki doktora sordum bir süre daha ilişkiden uzak durmanız iyi olur dedi.1 ay daha dikkat ettik ve sonra iki kere oldu oda 10 gün falan arayla oldu.çünkü hala korkuyoruz

Ankara'da di mi. Evet 3 büyük kentte daha çok ceza var ama izin olunca neden yazsınlar yasak olmayan bir gün olsa mesela 20 mayıs

Ankara'da di mi. Evet 3 büyük kentte daha çok ceza var ama izin olunca neden yazsınlar yasak olmayan bir gün olsa mesela 20 mayıs
Evet Ankarada, aldım artık 2 kez değiştirdim. Zaten aldığım merkezde yoğunluk vardı 18-19 mayısta müsait gün var demişlerdi. İzin alırım yasak olursada. Bakalım kısmet artık.

Kızlar doktorlariniz ilişkiyi hangi aralıkla soyledi size haftada acaba

Ben devlet hastanesindeki bayan doktoruma sormuştum, 12 haftadan sonra sakıncası yok demişti. Özele gidiyorum coronadan dolayı. Doktorum erkek bende soramadım. 12 haftadan sonra haftada 1-2 kez oluyor, ağrım lekelenmem filan olmadı. Bebekte iyi çok şükür. Ama tabi her hamilelik farklı, bebeğin kesesi nerede, plesenta nerede bunlar önemli.

Kızlar omega 3 kullanan var mı? Bana doktorum son kontrolde verdi diye yazmıştım. Kapsamlı bi takviye ama midemi çok bulandırıyor. 3.gün bugün ama mahvoldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…