2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bende korkuyorum 17 haftamdayim sadece bi kere oldu ama yine de korkuyorum sizlere sorayim dedim

Doktorum gayet iyi demisti bebek yerine kesesine ama iste tedirgin oluyoruz yine de internette de haftada iki yaziyor

Ya bende korkuyorum 17 haftamdayim sadece bi kere oldu ama yine de korkuyorum sizlere sorayim dedim
korkmamak elde değil ki.ilişkiden sonra her hangi bir sıkıntı yaşamadım ama olursada uzun aralıklarla oluyor işte yapacak bişey yok.böyle böyle idare edeceğiz bi süre

Doktorum gayet iyi demisti bebek yerine kesesine ama iste tedirgin oluyoruz yine de internette de haftada iki yaziyor

İlişkiye girmek salgılanan hormonlardan dolayı gebelik içinde yararlıymış aslında. Eskisi gibi sık olmuyor ama oluyor. Bebek olunca yine mecburi ara vericez zaten. Doğuma kadar böyle idare edicez.

güzel Anne adayları ❤ hepinizin anneler günü kutlu olsun seneye inşallah yavrularımızla kutlayacağımız bir anneler günü olacak
Senin de ve tüm anne adaylarımızın da anneler günü kutlu olsun canım ❤ Seneye miniklerimizle kutlarız inşallah

kızlarrr kilo durumlarınız ne alemde ben transferden sonra 1,5 kilo vermiştim.şimdi üzerine yarım kilo koyup 2 kilo aldım.

kızlarrr kilo durumlarınız ne alemde ben transferden sonra 1,5 kilo vermiştim.şimdi üzerine yarım kilo koyup 2 kilo aldım.

Senin de anneler günün kutlu olsun arkadaşım... Bir dahakine inşallah yavrularımız yanımızda kutlarız inşallah ben 69 'la tedaviye başlamıştım şuan 74 geliyorum

Senin de anneler günün kutlu olsun arkadaşım... Bir dahakine inşallah yavrularımız yanımızda kutlarız inşallah ben 69 'la tedaviye başlamıştım şuan 74 geliyorum
çok sağol canım inşallah fazla kilolar almadan sonlandırırız hamileliğimizi.gerçi çoğu doğumla gidiyor.kalanıda artık dikkat edip veririz

yaa maşallah minik erkeğe ben arada çok ufak hissediyorum ama çok nadir.daha tekme falan yok bizde

Bende çok ufak bişeyler hissediyordum. Çarşamba günü söyledim doktoruma ne taraf dedi gösterdim, yok o bebek değildir dedi. Ama bugün emindim bebekti tekme attı ben tabi şok.

Zamanımız çok bol bol hissedicez hepimiz Allahın izniyle.

Kızlar doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim iki gündür aklıma geliyor.. Sezeryanın sonrası zor deniyor, normal doğumda kesi olayı gözümü korkutuyor..

Kızlar doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim iki gündür aklıma geliyor.. Sezeryanın sonrası zor deniyor, normal doğumda kesi olayı gözümü korkutuyor..
eğer normal doğum yapabilecek durumda olursam tabiiki normal doğum isterim ben.kesme olayı olsada o çok çabuk iyileşiyormuş.sezeryanda iyileşme süresi daha uzun.gönlüm normal doğumdan yana ama durum vaziyet ona uygun olmazsa mecbur sezeryan olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…