- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #11.801
Ilacinizi gece yatarken almayi deneyin.Kızlar omega 3 kullanan var mı? Bana doktorum son kontrolde verdi diye yazmıştım. Kapsamlı bi takviye ama midemi çok bulandırıyor. 3.gün bugün ama mahvoldum..
Çok mantıklı yarından itibaren öyle yapayım. Zaten kokulara hassaslaştım, hem kokuyor hem sonrasındada midemi çok bulandırıyor..Ilacinizi gece yatarken almayi deneyin.
Ya bende korkuyorum 17 haftamdayim sadece bi kere oldu ama yine de korkuyorum sizlere sorayim dedimbize doktorlar hiç birşey dememişti bende soramamıştım.ilk 2 ay dikkat ettik biz genede .sonra devlet hastanesindeki doktora sordum bir süre daha ilişkiden uzak durmanız iyi olur dedi.1 ay daha dikkat ettik ve sonra iki kere olduoda 10 gün falan arayla oldu.çünkü hala korkuyoruz
Doktorum gayet iyi demisti bebek yerine kesesine ama iste tedirgin oluyoruz yine de internette de haftada iki yaziyorBen devlet hastanesindeki bayan doktoruma sormuştum, 12 haftadan sonra sakıncası yok demişti. Özele gidiyorum coronadan dolayı. Doktorum erkek bende soramadım. 12 haftadan sonra haftada 1-2 kez oluyor, ağrım lekelenmem filan olmadı. Bebekte iyi çok şükür. Ama tabi her hamilelik farklı, bebeğin kesesi nerede, plesenta nerede bunlar önemli.
korkmamak elde değil ki.ilişkiden sonra her hangi bir sıkıntı yaşamadım ama olursada uzun aralıklarla oluyor işte yapacak bişey yok.böyle böyle idare edeceğiz bi süreYa bende korkuyorum 17 haftamdayim sadece bi kere oldu ama yine de korkuyorum sizlere sorayim dedim
Aynen canim benim dogru soyluyorsun haftada ikiye karar verelim o zamankorkmamak elde değil ki.ilişkiden sonra her hangi bir sıkıntı yaşamadım ama olursada uzun aralıklarla oluyor işte yapacak bişey yok.böyle böyle idare edeceğiz bi süre
Doktorum gayet iyi demisti bebek yerine kesesine ama iste tedirgin oluyoruz yine de internette de haftada iki yaziyor
tamam benim içinde uygundurAynen canim benim dogru soyluyorsun haftada ikiye karar verelim o zaman
Seninde ve digerr anne adaylarinda, anneler gunu kutlu olsungüzel Anne adayları ❤ hepinizin anneler günü kutlu olsunseneye inşallah yavrularımızla kutlayacağımız bir anneler günü olacak
Senin de ve tüm anne adaylarımızın da anneler günü kutlu olsun canım ❤ Seneye miniklerimizle kutlarız inşallahgüzel Anne adayları ❤ hepinizin anneler günü kutlu olsunseneye inşallah yavrularımızla kutlayacağımız bir anneler günü olacak
kızlarrr kilo durumlarınız ne alemdeben transferden sonra 1,5 kilo vermiştim.şimdi üzerine yarım kilo koyup 2 kilo aldım.
çok sağol canımSenin de anneler günün kutlu olsun arkadaşım... Bir dahakine inşallah yavrularımız yanımızda kutlarız inşallahben 69 'la tedaviye başlamıştım şuan 74 geliyorum
güzel Anne adayları ❤ hepinizin anneler günü kutlu olsunseneye inşallah yavrularımızla kutlayacağımız bir anneler günü olacak
yaa maşallah minik erkeğeKızlar bugün ilk kez tekme attı miniğim.
yaa maşallah minik erkeğeben arada çok ufak hissediyorum ama çok nadir.daha tekme falan yok bizde
eğer normal doğum yapabilecek durumda olursam tabiiki normal doğum isterim ben.kesme olayı olsada o çok çabuk iyileşiyormuş.sezeryanda iyileşme süresi daha uzun.gönlüm normal doğumdan yana ama durum vaziyet ona uygun olmazsa mecbur sezeryan olacakKızlar doğum hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim iki gündür aklıma geliyor.. Sezeryanın sonrası zor deniyor, normal doğumda kesi olayı gözümü korkutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?