- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.021
zaten zayıfmışsın kilon yokmuş kiBenimki de ne istesem yapıyor hatta et yemem için uğraşıyor ama ben çok yemek istemiyorum çok kilo almak da istemiyorum. Dün sağlık ocağında tarttılar az kilo almışsın dediler e ne güzel işte yani... 55'tim 56'yım ... almamak iyi bence.
Kızlar bu arada ben de bugün tetanoz aşısı oldum. Ve hemen acımaya ağrımaya başladı maşallah.... Ne zaman geçiyor bu?? Eve geldim ve su an soğuk uyguluyorum.
Merhaba vardın canım. Ben profil resmini falan değiştirdim, hatırlamamışsındır. Ben 7.hafta doğal gebeliğimde düşük yaptım, o yüzden bu kadar üzülüyorum. Yine doğal olmasını çok isterim
Valla seninki daha iyiymişbenim ki hiç karışmıyor ne yarar ne yaramaz anlamıyor zaten.canım bişey isteyince direk tamam alalım ye diyormisal kendisi çiğ sucuk yemeyi çok sever bana da soruyor istermisin diye canım bana zararlı ya hani az pişmişi bile zararlı diyorum.haaa tamam unuttum diyo
benim ki benden fazla aşeriyor vallaValla seninki daha iyiymişbenim ki içtiğim suyun pH seviyesine bakıyor düşün halimi
3 embriyo transfer edildi ama hiç dondurulmadı. Bir daha tüp bebek düşünmüyorum. Eğer düşünürsem kesinlikle başka bir yere gideceğimDoğal gebeliğin olup da embriyolarin oluşmaması çok garip ama.. tüp bebek merkezini değiştirmeyi düşündün mü?
Canım tetenoz aşını oldun muYan yatinca yan tarafim cok agriyor. Anca 1 saat yatabiliyorum. Her yanim tutuluyor
Avrupada hamilelikte tetanos asisi yok cnmCanım tetenoz aşını oldun mu
kızlar aranızda karnında ağrı olan var mı ya.benim bugün karnımın sanki her tarafı ağrıyorözellıkle rahimle göbeğin birleştiği yerde değişik ağrılar var.şiddetli değil ama huzursuz ediyor.belime doğru de devam ediyor ağrı
maşallah miniğeDün vardı bugün yok bende ama olabilir bu ... Sonuçta her gün farklı bir gelişme yaşanıyor bebekte.... Tüm gün temizlik yaptım hiç hareket etmedi hatta banyo da yaptım... Şimdi uzandım kımıl kımıl oynamaya başladı benim kızım.❣
Ben de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yokturmaşallah miniğebende bi tane doktor var ya Kağan Kocatepe onun bi videosunu seyrettim bugün.rahim bu dönemlerde yukarıya doğru büyüdüğü için rahimi tutan bağlarda rahimi aşağıdan tuttuğu için karında ve kasıklarda ağrı olması normalmiş.ben çok ufak arada hissediyorum kızımı.daha çok belirgin değil
Icini ferah tut insaallah yoktur. Olabiliyor boyle okuyorum ben. Hissetmeyende cokBen de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur
Canım Allah korusun kötü bişi varsa ağrım falan olurdu değil miIcini ferah tut insaallah yoktur. Olabiliyor boyle okuyorum ben. Hissetmeyende cok
korkma canım niye bişey olsun her şey yolundadırBen de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur
Bende oyle biliyorum canim. Muhakak bi belirti verirdi. Hersey yolundadir kendini korkutma.Canım Allah korusun kötü bişi varsa ağrım falan olurdu değil mi
Merhaba ben de ilk kez 20.hafta hissetmiştim ama sanki çok hafif bir pıt gibiydiBen de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur
Canım sen daha önce yaşadığın translokasyon sıkıntısını anlatmıştın. Bu sefer her şey yolundadır inşallahBende oyle biliyorum canim. Muhakak bi belirti verirdi. Hersey yolundadir kendini korkutma.
Ama strese giriyosan bi saglik ocaginda falan kalp dinle istersen
Merhaba canım nasılsın? Ben Samsun fakültede tedavi olmuştum, sohbet etmiştik, belki hatırlarsın. Medicalparkta kaç embriyo transfer ettiler sana ? Bir arkadaşıma dört embriyo transfer etmişlerdiHafta aydan önce gider ben hep iki hafta aydan önce gider diye hesaplıyorum bilmiyorum anlatabildim mi.biraz karışık oldu
Sukurler olsun hersey yolunda canim.Canım sen daha önce yaşadığın translokasyon sıkıntısını anlatmıştın. Bu sefer her şey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?