2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de ne istesem yapıyor hatta et yemem için uğraşıyor ama ben çok yemek istemiyorum çok kilo almak da istemiyorum. Dün sağlık ocağında tarttılar az kilo almışsın dediler e ne güzel işte yani... 55'tim 56'yım ... almamak iyi bence.

zaten zayıfmışsın kilon yokmuş ki bende şimdilik 2 kilo aldım ama ben transfer olduğumda 67,5 kiloydum.transferden sonra 66 ya düştüm.şimdi 68 oldum3 sene önce 53 kiloydum.5 aşılama,tüp bebek tedavisi ve ameliyat sonrası kullandığım horman ilacıyla kilo aldı başını gitti.normalde istediğim zaman kilo verebilen biriyim ama bu dönemlerde ne yaptıysam kilo vermedim.görünüşte çok kilolu durmuyorum ama tartı hiç öyle demiyor artık doğum sonrası bu işe el atacağım

Kızlar bu arada ben de bugün tetanoz aşısı oldum. Ve hemen acımaya ağrımaya başladı maşallah.... Ne zaman geçiyor bu?? Eve geldim ve su an soğuk uyguluyorum.

Benim 5 6 gün ağrıdı canım. İlk gün hiç ağrımamıştı desem yeridir.

Bende aşılamayla hamile kalmıştım 7.haftada düşük yaptım, sonra kimyasal gebeliğim oldu, sonra yine olmadı aylarca, ilk tüp bebekte tutmadı şaşırmışlardı hatta tutmamasına embriyo çok kaliteli gebelik oluşur bu embriyodan demişlerdi transfer sonrası, kısmet 2.transferimeymiş. Seninde en yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

Valla seninki daha iyiymiş benim ki içtiğim suyun pH seviyesine bakıyor düşün halimi

Valla seninki daha iyiymiş benim ki içtiğim suyun pH seviyesine bakıyor düşün halimi
benim ki benden fazla aşeriyor valla yeterki yiyelim hiç bişey umrunda değil.bide duygusal sorma gitsin.tv de bişey izlerken bi dönüp bakıyorum gözleri dolmuş ağlıyor sen değil ben hamileyim benim hormonlar sana da geçti galiba diyorum

kızlar aranızda karnında ağrı olan var mı ya.benim bugün karnımın sanki her tarafı ağrıyor özellıkle rahimle göbeğin birleştiği yerde değişik ağrılar var.şiddetli değil ama huzursuz ediyor.belime doğru de devam ediyor ağrı

Dün vardı bugün yok bende ama olabilir bu ... Sonuçta her gün farklı bir gelişme yaşanıyor bebekte.... Tüm gün temizlik yaptım hiç hareket etmedi hatta banyo da yaptım... Şimdi uzandım kımıl kımıl oynamaya başladı benim kızım.

maşallah miniğe bende bi tane doktor var ya Kağan Kocatepe onun bi videosunu seyrettim bugün.rahim bu dönemlerde yukarıya doğru büyüdüğü için rahimi tutan bağlarda rahimi aşağıdan tuttuğu için karında ve kasıklarda ağrı olması normalmiş.ben çok ufak arada hissediyorum kızımı.daha çok belirgin değil

Ben de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur

Ben de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur
korkma canım niye bişey olsun her şey yolundadır herkes hissedecek diye bişey yok ki.5.aya girdiğimizde çok net hissetmeye başlarız bizde.daha çok ufaklar zaten.güçleri daha yetmiyordur bize hissettirmeye

Merhaba ben de ilk kez 20.hafta hissetmiştim ama sanki çok hafif bir pıt gibiydi Sonra çoğalacak. Bu haftalarda evhamlı olman normal bir durum. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Hafta aydan önce gider ben hep iki hafta aydan önce gider diye hesaplıyorum bilmiyorum anlatabildim mi.biraz karışık oldu
Merhaba canım nasılsın? Ben Samsun fakültede tedavi olmuştum, sohbet etmiştik, belki hatırlarsın. Medicalparkta kaç embriyo transfer ettiler sana ? Bir arkadaşıma dört embriyo transfer etmişlerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…