2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yalnız galiba bunun için sigortanın 5 yılı doldurması gerekiyormuş galiba canım diğil mi bir de sizin ne sorununuz vardı benim tüpüm tıkalı canım
aynen canım 5 yıl sigortalı olunması şartı ve iki kere iğneli aşılama denenmesi şartı vardı.bizim her hangi birşeyimiz yoktu.sebepsizdi.tedaviye başlamadan önce rahimde perde olduğu görüldü sadece onun için ufak bir ameliyat oldum.oda hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek başarısını düşüren,düşüğe sebep olan birşeymiş.

Cok fena degilse kalmaz. Gunese sakin cikma.

Kizlar dun pişik sucuk yedim. Daha oncesindede yemistim. Fakat dun avrupa sitelerine baktim pisikte olsa sucuk yemeyin diyorlar. Digerleri pisikse onemli degil diyo.

Listeria virusu icin sucuk yemeyin derlermis

Bir bilginiz varmi. Siz pismis sucuk yediniz mi ?

Fakultedeki tutmadı ve orasi beni cok yıprattı.Medikal park her anlamda cok iyiydi.Tayfun Bey cok iyi.Medikal park tuttu ikizlere hamileyim.

anladım canım bizim 3 yıl siğortamız var devlet karşılamayacak bakalım hayırlısı

Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor canım. Sadece et, balık yeniyor

Fakultedeki tutmadı ve orasi beni cok yıprattı.Medikal park her anlamda cok iyiydi.Tayfun Bey cok iyi.Medikal park tuttu ikizlere hamileyim.
Maşallah ne güzel Kızım tüp bebek ama ikinci doğal yolla oldu, 7.hafta kaybettim. Yine doğal olsun istiyorum. Eğer bir yıl olmazsa medicalparka giderim

ben çok sık olmasada yiyorum canım.ama iyice pişiriyorum. bazen tostların içinde de yiyorum.geçen gün de ben başka birşey için okumuştum bir yerde,zaten yediğimiz hiç bir ürün direk bebeğe geçmiyormuş.midemizden sindirildikten sonra bebeğe gidiyormuş.o yüzden yedikleirmiz direk bebeği etkilemiyormuş diye okudum.

anladım canım bizim 3 yıl siğortamız var devlet karşılamayacak bakalım hayırlısı
benim de eşimin sigortasına kalsaydık yetmezdi.benimki kendi sigortam üzerinden oldu.hayırlısı olsun.madem özel olacak iyice araştırın,laboratuvarları iyi olsun ve para göz bir merkez olmasın.hakkınızda hayırlısı

Kızlar sabahtan beri sağ bel boşluğum ağrıyor. Eğilip kalkarken uzanırken batıyor resmen. Başına gelen oldu mu hiç?

Vallah yakasiya kadar pisirdim o derece canim. Doktorun bunla ilgili bisey demismiydi

Evet canım ama bir türlü içime sinmiyor laboratuvarı nasıl öğrene bilirim hiç bilmiyorum Konya Novafertil nasıl canım benim biliyor musun

Evet canım ama bir türlü içime sinmiyor laboratuvarı nasıl öğrene bilirim hiç bilmiyorum Konya Novafertil nasıl canım benim biliyor musun
inan hiç bir fikrim yok.ben hep devlette yaptırmayı beklediğim için hiç özel hastane araştırmadım.belki diğer kızların bilgisi vardır tavsiyede bulunurlar sana

Vallah yakasiya kadar pisirdim o derece canim. Doktorun bunla ilgili bisey demismiydi
bana doktor yeme içme konusunda hiç bir şey demedi.yani şunu ye bunu yeme diye.ben hamile kaldığımdan beri salam hiç yemedim.asitli içecekleri azalttım.nescafe çok tüketiyordum onu hiç içmiyordum.şimdi iki haftada bir belki içiyorum.ama sucuk arada yiyorum dediğim gibi.sadece,iyice pişmesine dikkat ediyorum.bşde güvendiğin bir markaysa korkma canım.hem bi kere yemekle bişey olmazki.

Kızlar sabahtan beri sağ bel boşluğum ağrıyor. Eğilip kalkarken uzanırken batıyor resmen. Başına gelen oldu mu hiç?
canım bugün bende de değişik ağrılar var.belim hep ağrıyorda zaten.bugün üst taraf bacak içlerim,kalçam ağrıyor.sanki çok yorucu bir iş yapmışımda hamlamışım gibi

canım bugün bende de değişik ağrılar var.belim hep ağrıyorda zaten.bugün üst taraf bacak içlerim,kalçam ağrıyor.sanki çok yorucu bir iş yapmışımda hamlamışım gibi

Valla bende bugün ağrılıyım. Sol tarafımda çok ağrıdı ama 2 dk filan sürdü geçti. Sağ bel boşluğum hala aynı. Neden oldu anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…