- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.061
aynen canım 5 yıl sigortalı olunması şartı ve iki kere iğneli aşılama denenmesi şartı vardı.bizim her hangi birşeyimiz yoktu.sebepsizdi.tedaviye başlamadan önce rahimde perde olduğu görüldü sadece onun için ufak bir ameliyat oldum.oda hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek başarısını düşüren,düşüğe sebep olan birşeymiş.yalnız galiba bunun için sigortanın 5 yılı doldurması gerekiyormuş galiba canım diğil mi bir de sizin ne sorununuz vardı benim tüpüm tıkalı canım
Cok fena degilse kalmaz. Gunese sakin cikma.Ya kızlar ben bugün bir şey yaptım çok pişmanım ve korkuyorum. Artık kaşlarım olacak gibi değildi ben de her zaman gittiğim tanıdığım kuaföre gidip aldırdım. Sonra çarşıda işim vardı hemen eve de gelemedim. Malum sokağa çıkma yasağı var yarından sonra... Geldim bu sefer dudak üstüm tahriş olmuş gibiydi krem sürdüm hala kırmızı yanmış galiba :// off ya kaşımı aldırayım derken başıma bunlar geldi. Yıkadım krem sürdüm ama umarım izi kalmaz. Aslında esas virüsten tedirgin oldum yani maskemi çıkarmadım hiç ve ellerimi de sürekli dezenfektanladım ama yine de insan şüpheleniyor. Üzerine bir de dudak üstüm yandığı için iyice paniğim... anlamadım kadınla sohbet ederken ağda yapıştırmış onu da farketmedim bir an ağda ile girdi yani dudak üstüne normalde hep ip yapardı bana ama unutmuş galiba sormadı da... off ya garip bir his içindeyim. Hemen bepanthol sürdüm şimdi de iz mi kalacak diye düşünüyorum....
Fakultedeki tutmadı ve orasi beni cok yıprattı.Medikal park her anlamda cok iyiydi.Tayfun Bey cok iyi.Medikal park tuttu ikizlere hamileyim.İkisi de tuttu mu? Arkadaşıma dört tane transfer etmişler. Ben de o yüzden çekindim medicalparktan. Yani sırf tutsun diye çoğul gebelik riskine girmeleri beni soğuttu oradan. O yüzden ikincide de fakülteye gittim ama 14 embriyomu heba ettiler. Bir daha tedavi düşünürsem medicalparka gideceğim. Bu arada kimse beni hatırlamıyor. Grupta kısa kaldığım için heralde
anladım canım bizim 3 yıl siğortamız var devlet karşılamayacak bakalım hayırlısıaynen canım 5 yıl sigortalı olunması şartı ve iki kere iğneli aşılama denenmesi şartı vardı.bizim her hangi birşeyimiz yoktu.sebepsizdi.tedaviye başlamadan önce rahimde perde olduğu görüldü sadece onun için ufak bir ameliyat oldum.oda hamile kalmaya engel değilmiş ama tüp bebek başarısını düşüren,düşüğe sebep olan birşeymiş.
Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor canım. Sadece et, balık yeniyorKizlar dun pişik sucuk yedim. Daha oncesindede yemistim. Fakat dun avrupa sitelerine baktim pisikte olsa sucuk yemeyin diyorlar. Digerleri pisikse onemli degil diyo.
Listeria virusu icin sucuk yemeyin derlermis
Bir bilginiz varmi. Siz pismis sucuk yediniz mi ?
Maşallah ne güzelFakultedeki tutmadı ve orasi beni cok yıprattı.Medikal park her anlamda cok iyiydi.Tayfun Bey cok iyi.Medikal park tuttu ikizlere hamileyim.
Ben toksoplazma bagisikligim var. Ona ragmen pisirip yedim. Listeria virusu icin. Umarim bsy olmaz . SagolŞarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor canım. Sadece et, balık yeniyor
ben çok sık olmasada yiyorum canım.ama iyice pişiriyorum. bazen tostların içinde de yiyorum.geçen gün de ben başka birşey için okumuştum bir yerde,zaten yediğimiz hiç bir ürün direk bebeğe geçmiyormuş.midemizden sindirildikten sonra bebeğe gidiyormuş.o yüzden yedikleirmiz direk bebeği etkilemiyormuş diye okudum.Kizlar dun pişik sucuk yedim. Daha oncesindede yemistim. Fakat dun avrupa sitelerine baktim pisikte olsa sucuk yemeyin diyorlar. Digerleri pisikse onemli degil diyo.
Listeria virusu icin sucuk yemeyin derlermis
Bir bilginiz varmi. Siz pismis sucuk yediniz mi ?
benim de eşimin sigortasına kalsaydık yetmezdi.benimki kendi sigortam üzerinden oldu.hayırlısı olsun.madem özel olacak iyice araştırın,laboratuvarları iyi olsun ve para göz bir merkez olmasın.hakkınızda hayırlısıanladım canım bizim 3 yıl siğortamız var devlet karşılamayacak bakalım hayırlısı
İnşallah bir şey olmaz canım Allah korusun. Deli dana, salmonella risklerine karşı da şarküteri yenmiyorBen toksoplazma bagisikligim var. Ona ragmen pisirip yedim. Listeria virusu icin. Umarim bsy olmaz . Sagol
Vallah yakasiya kadar pisirdim o derece canim. Doktorun bunla ilgili bisey demismiydiben çok sık olmasada yiyorum canım.ama iyice pişiriyorum. bazen tostların içinde de yiyorum.geçen gün de ben başka birşey için okumuştum bir yerde,zaten yediğimiz hiç bir ürün direk bebeğe geçmiyormuş.midemizden sindirildikten sonra bebeğe gidiyormuş.o yüzden yedikleirmiz direk bebeği etkilemiyormuş diye okudum.
Amin insaallah canim sagolİnşallah bir şey olmaz canım Allah korusun. Deli dana, salmonella risklerine karşı da şarküteri yenmiyor
Evet canım ama bir türlü içime sinmiyor laboratuvarı nasıl öğrene bilirim hiç bilmiyorum Konya Novafertil nasıl canım benim biliyor musunbenim de eşimin sigortasına kalsaydık yetmezdi.benimki kendi sigortam üzerinden oldu.hayırlısı olsun.madem özel olacak iyice araştırın,laboratuvarları iyi olsun ve para göz bir merkez olmasın.hakkınızda hayırlısı
inan hiç bir fikrim yok.ben hep devlette yaptırmayı beklediğim için hiç özel hastane araştırmadım.belki diğer kızların bilgisi vardır tavsiyede bulunurlar sanaEvet canım ama bir türlü içime sinmiyor laboratuvarı nasıl öğrene bilirim hiç bilmiyorum Konya Novafertil nasıl canım benim biliyor musun
bana doktor yeme içme konusunda hiç bir şey demedi.yani şunu ye bunu yeme diye.ben hamile kaldığımdan beri salam hiç yemedim.asitli içecekleri azalttım.nescafe çok tüketiyordum onu hiç içmiyordum.şimdi iki haftada bir belki içiyorum.ama sucuk arada yiyorum dediğim gibi.sadece,iyice pişmesine dikkat ediyorum.bşde güvendiğin bir markaysa korkma canım.hem bi kere yemekle bişey olmazki.Vallah yakasiya kadar pisirdim o derece canim. Doktorun bunla ilgili bisey demismiydi
canım bugün bende de değişik ağrılar var.belim hep ağrıyorda zaten.bugün üst taraf bacak içlerim,kalçam ağrıyor.sanki çok yorucu bir iş yapmışımda hamlamışım gibiKızlar sabahtan beri sağ bel boşluğum ağrıyor. Eğilip kalkarken uzanırken batıyor resmen. Başına gelen oldu mu hiç?
Cok fena degilse kalmaz. Gunese sakin cikma.
canım bugün bende de değişik ağrılar var.belim hep ağrıyorda zaten.bugün üst taraf bacak içlerim,kalçam ağrıyor.sanki çok yorucu bir iş yapmışımda hamlamışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?