2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nerede yaptırdınız acaba tüp bebek yaptırmışsınız galiba öğrene bilir miyim

çok teşekkür ederim biz de tüp bebek yerini kararlaştırmaya çalışıyoruz canım ama bir türlü karar veremiyoruz Konya, izmir en büyük ihtimaller arasında ne kadar ödemiştiniz tedavi için canım
devlet hastanesi olduğu için çok bişey ödemedik biz.ilaçlar için raporda çıkmıştı.hepsi 2bin lira civarında birşey tuttu.hastanenin tüp bebek servisinden de çok memmundum. transferden sonra bir gecede hastanede yatırıyorlar.şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.inşallah pozitifle sonuçlanır

Ben de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur

Korkma daha erken bir de ben çok az kilo aldım normalde de zayıfım belki de ondan hissediyorumdur. Hatta sağlık ocağında daha erken dediler. Genelde bu tip şeyler kişiden kişiye değişiyor.

Canım sana bir diyetisyenle görüşmeni önerebilirim. Hatta Ankara'da önerebilirim de uzaktan da destek veriyorlar gayet iyi bir merkez. Ben esasen kabızlık sorunumdan ötürü yulaf yiye yiye galiba mecburi diyet yaptım dikkat ettim sebze yemeye meyveye vs o yüzde de almamış olabilirim. Ama 53 benim de yıllar önceki kilomdu (5 sene önce filan) evlendikten sonra direk 55'te sabitledim ve inemedim. Bir ara 57 olmuştum çok korkup spor yapmıştım. Boyum da 1.60 aslında ufak tefek bir insanım. Ama yapım çok hareketli.. enerji fazlası gibi bir şey var bende yerimde duramıyorum pek

Ya kızlar ben bugün bir şey yaptım çok pişmanım ve korkuyorum. Artık kaşlarım olacak gibi değildi ben de her zaman gittiğim tanıdığım kuaföre gidip aldırdım. Sonra çarşıda işim vardı hemen eve de gelemedim. Malum sokağa çıkma yasağı var yarından sonra... Geldim bu sefer dudak üstüm tahriş olmuş gibiydi krem sürdüm hala kırmızı yanmış galiba :// off ya kaşımı aldırayım derken başıma bunlar geldi. Yıkadım krem sürdüm ama umarım izi kalmaz. Aslında esas virüsten tedirgin oldum yani maskemi çıkarmadım hiç ve ellerimi de sürekli dezenfektanladım ama yine de insan şüpheleniyor. Üzerine bir de dudak üstüm yandığı için iyice paniğim... anlamadım kadınla sohbet ederken ağda yapıştırmış onu da farketmedim bir an ağda ile girdi yani dudak üstüne normalde hep ip yapardı bana ama unutmuş galiba sormadı da... off ya garip bir his içindeyim. Hemen bepanthol sürdüm şimdi de iz mi kalacak diye düşünüyorum....

canım çok teşekkür ederim.benim 2 tane diyetisyen arkadaşım var aslında ama onlar benim isteyince kilo verdiğimi biliyorlar ne yapmam gerektiğini bildiğimi bildikleri içinde beni hep başlarından savıyorlar sen gene çok iyi korumuşsun kilonu.53 olmak gibi bir hayalim yok artık 55 olsam göbek atarım dediğim gibi uzun süre iğne ve ilaç kullanmam ve 3 yıl sadece bebek odaklı yaşamamdan dolayı saldım.eğer çok kilo almadan doğum yaparsam doğumdan sonra vereceğime inanıyorum

keşke yıkamasaydın sirden sonra hemen şu değdirmeyin leke olur diyorlar.bide daha önce yaptırmadıysan belki sadece tahriş olmuştur.çünkü ben daha önce yüzüme sir yaptırdım esmer olduğum halde kıp kırmızı oluyordum yanıyordu resmen.sadece tahriş olmuş olabilir.yarın belli olur artık canım.inşallah yanmamıştır

Merhaba canım nasılsın? Ben Samsun fakültede tedavi olmuştum, sohbet etmiştik, belki hatırlarsın. Medicalparkta kaç embriyo transfer ettiler sana ? Bir arkadaşıma dört embriyo transfer etmişlerdi
Bana iki embriyo transfer edildi ama ikisini ben istedim .doktor iki olmasın tutarsa sıkıntılı falan demisti.ona niye 4 transfer edilmiş ki.hatirladim canim seni Allah senin de gönlüne göre verir insallah.

3 embriyo transfer edildi ama hiç dondurulmadı. Bir daha tüp bebek düşünmüyorum. Eğer düşünürsem kesinlikle başka bir yere gideceğim
Ben daha evvel fakültede denemiştim fakulteile medikal park çok farklı.ben de fakülteden sonra bir daha yaptırmam demiştim çok sukur medikal park her anlamda çok iyiydi.cok az stresle sağlıkla geçti...

Ben iki aşılama yaptım 2 senede bir düşük yaşadım. Aslında aşılama daha kötü her seferinde gonalf var kokusundan tiksindim artık o ilacın. Bir de hsg ve rahime çizik attırma var kist ameliyatı var artık ne kadar sedesyon yedim hatırlamıyorum.... En kötüsü düşük sonrası idi bana cyc ile başlayan bir dil altı verdiler kürtaj sonrası o beni felç etmişti ve ertesi gün merdivenden düşmüştüm kalcamdan aşağısı mosmor olmuştu bu kadar olur.... Biz kadınlar çok dayanıklıyız ve güçlüyüz aslında neler geliyor başımıza ve yine ayakta kalıyoruz.

Hemen yıkamadım. Eve gelince hemen Bepanthol pişik merhemi sürdüm bende hep olur o çünkü ellerimde dermatit var hep sürerim. Sonra evde silverdin buldum tarihi geçmiş ama yine de sürdüm sonra yıkadım aradan geçmiştir bir beş saat .. beyaz tenliyim ben bakalım ne olacak yarın belli olur bence geçer... Sanki daha evvel de olmuştu böyle bir şey tam net hatırlamasam da...

bencede kadınlar olarak çok güçlüyüz,sonuna kadar katılıyorum.yani şu evlat sahibi olma yolundaki yaşadıklarımız bile az şeyler değil.çok büyük sabırlar emekler verdik.bende septum ameliyatı oldum rahimde perde vardı.ameliyattan iki gün sonra yaşadığım o ağrıyı ve kanamayı unutamam.ama geçti gitti işte.herşeye rağmen iyi ki kadınım diyorum.şu içimdeki miniği hissetmek dünyalara bedel

Bana iki embriyo transfer edildi ama ikisini ben istedim .doktor iki olmasın tutarsa sıkıntılı falan demisti.ona niye 4 transfer edilmiş ki.hatirladim canim seni Allah senin de gönlüne göre verir insallah.
İkisi de tuttu mu? Arkadaşıma dört tane transfer etmişler. Ben de o yüzden çekindim medicalparktan. Yani sırf tutsun diye çoğul gebelik riskine girmeleri beni soğuttu oradan. O yüzden ikincide de fakülteye gittim ama 14 embriyomu heba ettiler. Bir daha tedavi düşünürsem medicalparka gideceğim. Bu arada kimse beni hatırlamıyor. Grupta kısa kaldığım için heralde

amin inşallah çok teşekkür ederim bir de transfer yaparken narkoz kullanıyorlar mı ben narkozlu istiyorum da canımm yani birde hepsi 2 binlira tutmasına çok şaşırdım hep çok pahalıydı

amin inşallah çok teşekkür ederim bir de transfer yaparken narkoz kullanıyorlar mı ben narkozlu istiyorum da canımm yani birde hepsi 2 binlira tutmasına çok şaşırdım hep çok pahalıydı
transferde narkozluk bir durum yok ki canım.çok kısa sürüyor ve hiç bir şekilde acı hissetmiyorsun. benim transferim yapılırken tek düşündüğüm idrarımı kaçırmamaktı özelde yaptırırsan ve rapor olmazsa gene pahalı olur.ben ilaçlara raporla 1,600 falan ödedim.raporsuz 4bin lira demişti eczane.bide hastaneye 490 liramı ne transfer ücreti yatırdık o kadar

yalnız galiba bunun için sigortanın 5 yılı doldurması gerekiyormuş galiba canım diğil mi bir de sizin ne sorununuz vardı benim tüpüm tıkalı canım

Bende peşpeşe 2 aşılama yaptırdım. 2019 ocakta hamileydim, şubatta düşük yaptım. Bebeğim 7 haftalıktı ama gelişmiyordu, ben direniyorum belki gelişir diye. Feci bi ağrıyla düşük yaptım, 10 gün kanamam oldu. Düşen embriyoyu gördüm, gözümün önünden gitmesi çok zamanımı aldı hala ara ara aklıma geliyor. O halde bile aldım onu hastaneye götürdüm patoloji için. Tüp bebek öncesi histeroskopi yaptırdım, sonra opuda sıvı birikmesi oldu. 5 gün oturup kalkamadım. 2.transferim donmuş embriyo olduğu için en rahat geçen buydu diyebilirim. Çok şükür rabbim mükafatını verdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…