2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende de var şişlik ve ilk hamileligimde hiç böyle olmamıştı gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş .Havalarin sıcağı arttıkça daha da sisecegiz sıcak hava çok etkiliyormus.bende tuzu biraz fazla atıyordum azaltmaya karar verdim

@canimmkendimm canım ne yaptın.detaylı ultrason randevuna gittin mi ?
Gittim canım. Raporu tamamlandı, 4 boyutlu fotoğrafları için 2 hafta sonra gidicem çünkü dönmedi yüzünü bi türlü. Herşeyi normal dedi doktor, ama hem eşi öndeydi hem yüzünü dönmedi hem ben göbekliyim.

2 hafta sonra gidince dönerde gösterir inşallah yüzünüde.

kuzucuk yaa niye dönmediyse suratını.benimkinin inatla bacaklarını açmadığı gibi olsun iyiymiş ya çok şükür bir dahaki gittiğinde gösterir güzel yüzünü onun için tekrar ücret almayacaklar demi. bide bir daha ki kontrole o raporu kendi doktorunada gösterecekmisin.görmek isterler heralde

Yok ücretsiz muayene yazayım size dönecek gibi durmuyor dedi doktor. İnşallah bi sonraki sefere gösterir. Göstericem gidince doktora. Her detay yazıyo, ölçümlerin fotoğraflarıda var.

Yok ücretsiz muayene yazayım size dönecek gibi durmuyor dedi doktor. İnşallah bi sonraki sefere gösterir. Göstericem gidince doktora. Her detay yazıyo, ölçümlerin fotoğraflarıda var.
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah Peki rapor da yüzde belirtiyorlar mi canım mesela %90 gibi ne biliyim %80 gibi

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah Peki rapor da yüzde belirtiyorlar mi canım mesela %90 gibi ne biliyim %80 gibi
Yok canım sadece ölçümleri yazıyor. Zaten o Ölçümler fikir veriyormuş hastalıkla ilgili. İki göz arası mesafe, kafası, ense kalınlığı, burun kemiği, bacaklarının duruşu hepsine bakıyor. Kan akımlarına bakıyor. Kalbinde delik varmı parlama var mı bakıyor. Çok şükür herşey normal sınırlar içinde çıktı. 10 gün önden gidiyor, 20+1 olması lazım sata göre 21+4 çıktı. Hepinizin güzel geçer inşallah.

Arkadaşlar bende iki gündür kalp çarpıntısı demeyeyim de kalbimi boğazımda hissetme durumu var sanki attığını duyuyorum ve bununla birlikte göğüs darlığı da oluyor haliyle. Bebek büyürken kalp çok çalışıyor sanırım ondan mı acaba bilgisi olan var mı ve bunu yaşayan.???

Aynısı bu son hafta da bana da oluyor. Bende senin gibi kalp çok çalıştığı için böyle oluyor diye düşündüm

Bende kalp carpintisi oluyor. Kalbim 110 atiyor. Hele yemek yiyince arada bir rahatsizlaniyorum. Dun kalp doktoruna gittim hersey normal dedi. Hamileliktendir dedi. Tiroidine baktir bide bakalim dedi. Tiroidinde normalsa korkma dedi .

Bende kalp carpintisi oluyor. Kalbim 110 atiyor. Hele yemek yiyince arada bir rahatsizlaniyorum. Dun kalp doktoruna gittim hersey normal dedi. Hamileliktendir dedi. Tiroidine baktir bide bakalim dedi. Tiroidinde normalsa korkma dedi .

Ben en son Nisan başında troidime baktırmıştım iyiydi baya.. Demek ki hamilelikten kaynaklı.. Umarım tansiyon sorunumuz filan çıkmaz...

Bendede oluyor, Nabzımız yüksek atıyor ya o yüzden oluyor sanırım.

Kızlar internette okumuştum bebek hareketlerini hissetmek için sessizlikte yüz üstü uzanıp bekleyin yazıyordu, pıtır pıtır hareket ediyor benimki.
Doktoruma sormuştum yüz üstü yatmak bu haftalarda sorun olmaz zaten sorun olacağı haftalarda sende yatamazsın demişti.

Yuz ustu ben hayata yatamam. Psikolojik yani yatamam. Transferden bu yana hic yatmadm.

Yuz ustu ben hayata yatamam. Psikolojik yani yatamam. Transferden bu yana hic yatmadm.
ben de yatamam yaa.aynen psikolojik olarak kendi mi rahat hissedip yatamam.şimdiye kadar bi tek aşı vurulurken yüz üstü yattım

ben de yatamam yaa.aynen psikolojik olarak kendi mi rahat hissedip yatamam.şimdiye kadar bi tek aşı vurulurken yüz üstü yattım

Hiç sormayın.. Ben bazen bi uyanıyorum yüz üstü dönmüşüm. Gece eşim farkederse o çeviriyor, doktora sordum bu aylarda bişey olmaz dedi. Yatmamak lazım ama uyku sersemi bilmiyor insan kendini. Sırt üstü uyumadıkça sorun yok dedi doktorum.

Ben hep sirt ustu yatiyorum. Youtubde doktor 6 ayliktan sonra sirti ustu yatmayin diyorlar

sırt üstü de yüz üstüde hiç yatmıyorum.sırt üstü genelde uyandığımda yastığımı biraz dikip öyle yatıyorum sırtım öyle rahatlıyor.hep yan yatıyorum bazen uzun süre aynı tarafta yatıyorum galiba. sabahları hep bel sırt ağrısıyla uyanıyorum ve göbeğimde de ağrı oluyor

Yan yatinca yan tarafim cok agriyor. Anca 1 saat yatabiliyorum. Her yanim tutuluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…