2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hep sirt ustu yatiyorum. Youtubde doktor 6 ayliktan sonra sirti ustu yatmayin diyorlar

Valla ben zaten sırt üstü uyuyamazdım, yan yatmaya gayret ediyorum genelde. Sol yanıma yatmaya dikkat ediyorum.

Bende sağıma çok yatmayım diyorum, oğlan o tarafta çünkü. Bazen kolum çok uyuşursa filan dönüyorum.

Yüz üstü mü ben transferden bugüne kadar hiç yatmadım yatamam da mümkün değil korkarım sırt üstü ve sola dönük yatıyorum ben sola da çok yatamıyorum yanım ağrıyor hemen

Yan yatinca yan tarafim cok agriyor. Anca 1 saat yatabiliyorum. Her yanim tutuluyor
bazen tek taraflı yatmak gerçekten zorlayıcı oluyor ama kime şikayetlensem dur daha iyi günlerin diyor o göbek büyüdükçe dönmekte yatmakta çok zor olacak diyorlar.bide ablam hamileyken yiğenim sabanın köründe hareketlenmeye başlarmış.ablam hareket etmeye başlayınca o dururmuş

Yüz üstü mü ben transferden bugüne kadar hiç yatmadım yatamam da mümkün değil korkarım sırt üstü ve sola dönük yatıyorum ben sola da çok yatamıyorum yanım ağrıyor hemen

Öyle uzun süreli değil canım. Bi kaç dk uzandığın an hissediliyor. Doktor bu aylarda bişey olmaz, zaten zamanı gelince istesende yatamazsın demişti.

Evet canım bebekler hareket halindeyken uyur, anneleri uyanırkende uyanır hareket edermiş.

öyleymiş ablam çalışıyor.bi tek pazarları evde oluyor.garibim hafta sonu biraz uyuyayım dermiş ama bebek uyutmazmış.oda bebekle inatlaşıyormuş.o beni uyutmayınca bende kalkıp dolanıyordum hadi şimdi sen dur ben hareket edecem diyormuş ve yeğenim hala aynı.hafta sonları erkenden ayağa dikilir

canım onun bir yöntemi var sırtüstü yatıyorsun dizlerini de yukarı çekiyorsun ayaklarını biraz popona yaklaştırıyorsun kollarını da uzatıyorsun o şekilde bekliyorsun.

Yüz üstü hiç duymadım.

Kızlar bu arada ben de bugün tetanoz aşısı oldum. Ve hemen acımaya ağrımaya başladı maşallah.... Ne zaman geçiyor bu?? Eve geldim ve su an soğuk uyguluyorum.

Selam kızlar nasılsınız? Hamileler burada ne güzel. Benim 14 embriyodan hiçbiri kalmamıştı, 1 şubatta negatif sonuç almıştım belki hatırlarsınız. O zamandan beri de doğal olsun diye bekliyorum ama yok. 28 günde bir regl olup da niye hamile kalamıyorum. Çok üzgünüm

merhaba sizin olduğunuz zamanlar ben sayfada çok aktif değildim galiba.inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bazen herşey yolunda görünsede olmuyor.bende çok düzenli adet olurdum görünürde bir sorunda yoktu ama normal yolla bizede nasip olmadı.

Merhaba vardın canım. Ben profil resmini falan değiştirdim, hatırlamamışsındır. Ben 7.hafta doğal gebeliğimde düşük yaptım, o yüzden bu kadar üzülüyorum. Yine doğal olmasını çok isterim

doğrudur canım.inan hayırlamadım. bir kere doğal yolla olmuş tekrar neden olmasın ki .inşallah tekrar doğal yolla olur.benim hiç gebeliğim de olmamıştı.

doğrudur canım.inan hayırlamadım. bir kere doğal yolla olmuş tekrar neden olmasın ki .inşallah tekrar doğal yolla olur.benim hiç gebeliğim de olmamıştı.
İnşallah canım. İnsan sabırsızlanıyor işte bekledikçe. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bu ara deli gibi dondurma yiyorum yaa.normalde de çok severim ama şimdi abartılı yiyorum.durduramıyorum kendimi
Ya bende senin gibiyim canım. Günde iki üç tane yiyesim var. Ama eşim kaynana gibi hep başımda onu yeme sağlıksız bunu yeme bebeğe yararı yok deyip duruyor yediğim her şeye de karışıyor. Bazen gizliden yiyorum

benim ki hiç karışmıyor ne yarar ne yaramaz anlamıyor zaten.canım bişey isteyince direk tamam alalım ye diyor misal kendisi çiğ sucuk yemeyi çok sever bana da soruyor istermisin diye canım bana zararlı ya hani az pişmişi bile zararlı diyorum.haaa tamam unuttum diyo

Doğal gebeliğin olup da embriyolarin oluşmaması çok garip ama.. tüp bebek merkezini değiştirmeyi düşündün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…