- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #12.001
Ben hep sirt ustu yatiyorum. Youtubde doktor 6 ayliktan sonra sirti ustu yatmayin diyorlar
sırt üstü de yüz üstüde hiç yatmıyorum.sırt üstü genelde uyandığımda yastığımı biraz dikip öyle yatıyorum sırtım öyle rahatlıyor.hep yan yatıyorum bazen uzun süre aynı tarafta yatıyorum galiba. sabahları hep bel sırt ağrısıyla uyanıyorum ve göbeğimde de ağrı oluyor
Yüz üstü müKızlar internette okumuştum bebek hareketlerini hissetmek için sessizlikte yüz üstü uzanıp bekleyin yazıyordu, pıtır pıtır hareket ediyor benimki.
Doktoruma sormuştum yüz üstü yatmak bu haftalarda sorun olmaz zaten sorun olacağı haftalarda sende yatamazsın demişti.
Yan yatinca yan tarafim cok agriyor. Anca 1 saat yatabiliyorum. Her yanim tutuluyor
bazen tek taraflı yatmak gerçekten zorlayıcı oluyor ama kime şikayetlensem dur daha iyi günlerin diyorValla ben zaten sırt üstü uyuyamazdım, yan yatmaya gayret ediyorum genelde. Sol yanıma yatmaya dikkat ediyorum.
Bende sağıma çok yatmayım diyorum, oğlan o tarafta çünkü. Bazen kolum çok uyuşursa filan dönüyorum.
Yüz üstü müben transferden bugüne kadar hiç yatmadım yatamam da mümkün değil korkarım sırt üstü ve sola dönük yatıyorum ben sola da çok yatamıyorum yanım ağrıyor hemen
bazen tek taraflı yatmak gerçekten zorlayıcı oluyor ama kime şikayetlensem dur daha iyi günlerin diyoro göbek büyüdükçe dönmekte yatmakta çok zor olacak diyorlar.bide ablam hamileyken yiğenim sabanın köründe hareketlenmeye başlarmış.ablam hareket etmeye başlayınca o dururmuş
öyleymişÖyle uzun süreli değil canım. Bi kaç dk uzandığın an hissediliyor. Doktor bu aylarda bişey olmaz, zaten zamanı gelince istesende yatamazsın demişti.
Evet canım bebekler hareket halindeyken uyur, anneleri uyanırkende uyanır hareket edermiş.
Kızlar internette okumuştum bebek hareketlerini hissetmek için sessizlikte yüz üstü uzanıp bekleyin yazıyordu, pıtır pıtır hareket ediyor benimki.
Doktoruma sormuştum yüz üstü yatmak bu haftalarda sorun olmaz zaten sorun olacağı haftalarda sende yatamazsın demişti.
İnternette okumuştum bende canım.canım onun bir yöntemi var sırtüstü yatıyorsun dizlerini de yukarı çekiyorsun ayaklarını biraz popona yaklaştırıyorsun kollarını da uzatıyorsun o şekilde bekliyorsun.
Yüz üstü hiç duymadım.
merhaba sizin olduğunuz zamanlar ben sayfada çok aktif değildim galiba.inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınızSelam kızlar nasılsınız☺? Hamileler burada ne güzel. Benim 14 embriyodan hiçbiri kalmamıştı, 1 şubatta negatif sonuç almıştım belki hatırlarsınız. O zamandan beri de doğal olsun diye bekliyorum ama yok. 28 günde bir regl olup da niye hamile kalamıyorum. Çok üzgünüm
Merhaba vardın canım. Ben profil resmini falan değiştirdim, hatırlamamışsındır. Ben 7.hafta doğal gebeliğimde düşük yaptım, o yüzden bu kadar üzülüyorum. Yine doğal olmasını çok isterimmerhaba sizin olduğunuz zamanlar ben sayfada çok aktif değildim galiba.inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınızbazen herşey yolunda görünsede olmuyor.bende çok düzenli adet olurdum görünürde bir sorunda yoktu ama normal yolla bizede nasip olmadı.
doğrudur canım.inan hayırlamadım. bir kere doğal yolla olmuş tekrar neden olmasın ki .inşallah tekrar doğal yolla olur.benim hiç gebeliğim de olmamıştı.Merhaba vardın canım. Ben profil resmini falan değiştirdim, hatırlamamışsındır. Ben 7.hafta doğal gebeliğimde düşük yaptım, o yüzden bu kadar üzülüyorum. Yine doğal olmasını çok isterim
İnşallah canım. İnsan sabırsızlanıyor işte bekledikçe. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallahdoğrudur canım.inan hayırlamadım. bir kere doğal yolla olmuş tekrar neden olmasın ki .inşallah tekrar doğal yolla olur.benim hiç gebeliğim de olmamıştı.
aminn canım inşallah çok sağolİnşallah canım. İnsan sabırsızlanıyor işte bekledikçe. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ya bende senin gibiyim canım. Günde iki üç tane yiyesim var. Ama eşim kaynana gibi hep başımda onu yeme sağlıksız bunu yeme bebeğe yararı yok deyip duruyor yediğim her şeye de karışıyor. Bazen gizliden yiyorumbu ara deli gibi dondurma yiyorum yaa.normalde de çok severim ama şimdi abartılı yiyorum.durduramıyorum kendimi
benim ki hiç karışmıyor ne yarar ne yaramaz anlamıyor zaten.canım bişey isteyince direk tamam alalım ye diyorYa bende senin gibiyim canım. Günde iki üç tane yiyesim var. Ama eşim kaynana gibi hep başımda onu yeme sağlıksız bunu yeme bebeğe yararı yok deyip duruyor yediğim her şeye de karışıyor. Bazen gizliden yiyorum
Merhaba vardın canım. Ben profil resmini falan değiştirdim, hatırlamamışsındır. Ben 7.hafta doğal gebeliğimde düşük yaptım, o yüzden bu kadar üzülüyorum. Yine doğal olmasını çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?