2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bende bugün ağrılıyım. Sol tarafımda çok ağrıdı ama 2 dk filan sürdü geçti. Sağ bel boşluğum hala aynı. Neden oldu anlam veremiyorum.
artık bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ben.bebek büyüdükçe vücudumuzda çok değişiklik oluyor.kemiklerimiz bile esniyor. bunlar olurkende ağrımız olması normaldir bence.

Ah ah ah... Bunların hepsi bir sınav bence... Dün 3 tane çocuğu olan ve 3. kaza kurşunu olan (bizim en sevmediğimiz sözdür bu yanlışlıkla hamile kaldım sözü) kuaförüme tetanos aşısından bahsettim kolum ağrıyor vs dedim. Bana dedi ki ohooo daha bu ne ki daha ne acılar yaşayacaksın sen hele doğur ... Bilmiyorum ama biz zaten baya acı çektik sanki ya... Senin yaşadıklarını düşününce doğum ve sonrası için çok gözüm korkmuyor açıkçası.. Evet yorucu ve uykusuz kalmak bazen ürkütse de geçecek ve bebek büyüyecek gittikçe.. her acının geçtiğini ve o acının içindeyken ne kadar stres yaparsan o kadar işin zorlaştığını öğretti bu süreç bana... Galiba sabır kazandık. Umarım anne olduğumuzda bunun faydasını görürüz....

Kızlar kaçıncı haftada doğum iznine ayrılabiliyoruz biliyor musunuz? Çalışanlara tabii bu sorum.
Canım 32. Haftada çıkabilirsin çıkmak istemiyorsan doktorundan o hafta da mutlaka çalışabilir raporu alıp iş yerine vermen gerekiyor eğer verirsen 37 ye kadar çalışabilirsin.

artık bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ben.bebek büyüdükçe vücudumuzda çok değişiklik oluyor.kemiklerimiz bile esniyor. bunlar olurkende ağrımız olması normaldir bence.

Emek omurgamız s şeklini alacakmış mesela. Benim başladı bile, eşimde endişe etme bebek büyüdüğü içindir yarında geçmezse doktora gidelim dedi. Geçer umarım.

Dediğin gibi biz zaten bu günlere acı çekerek ve sabrederek geldik. Bi belirsizlik için acı çektik üstelik, ihtimal için acı çektik. Düşük sonrası anneannem düşük yapan kadınlar düşük yapmak doğum yapmaktan zor derler demişti, ne kadar doğru bilmiyorum..
Fiziksel her acı mutlaka geçiyor, psikolojik acılar hiç unutulmuyor. Dün bi doğum videosu gördüm instagramda. Kadın vajinal doğum yapıyordu, bebek doğduğu an kucağına verdiler öyle güzel bi bebekti ki.. Kadın bi anda annemm demeye başladı. Ne acı ne sancı herşey sıfırlanıyor sanki, rabbim yardım ediyor. İnşallah doğumumuzu görelim, uykusuz geceleri görelim.. Eminim hepsi tatlı telaş olarak geçecek bizlerde. Çünkü hepimiz çok emek verdik bu bebekler için.

Valla bende bir kere hissettim, 4 gün önce detaylıya girdim herşey yolunda. Merak etme arkadaşım biz henüz hissedemeyenlerdeniz. Nasıl var mı kıpırtılar hala aynı mı :))
Ben de çok hissetmiyorum bi kere hissettim sadece normal mi bilmiyorum korkmaya başladım 1 haziranda detaylı ultrason var inşallah bi sorun yoktur

Kızlar ayrıntılıya giren varmı ben nasip olursa cuma giricem bu arada 19. Haftada doktorum şeker yüklemesi yaptırdı gebelik şekeri çıktı endokrin ve diyetisyen diyet verdi şimdi günde 4 kez açlık ve tokluk şekerimi ölçüyorum diyete uyarsam iyi çıkıyor inşallah insilüne gerek kalmaz

inşallah güzel hayırı haberlerle gelirsin canım ben haziranda gitcem detaylıya.daha randevuyu almadım.şeker yüklemesi daha geç yapılmıyormuydu.24.haftadan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum ben.

inşallah güzel hayırı haberlerle gelirsin canım ben haziranda gitcem detaylıya.daha randevuyu almadım.şeker yüklemesi daha geç yapılmıyormuydu.24.haftadan sonra yapılıyor diye hatırlıyorum ben.
Amin inşallah canım hepimiz güzel sağlıklı haberlerini alırız evet normalde 24. haftada yapılıyor benim önce insülin direnci vardı birde doktorum bazen tedavide kullanılan ilaçların yan etkisi olabilyor artı annemde babamdada olunca erken yapmak istedi iyikide yapmışız en azında önlem almış olduk

anladım canım.sana erken yapılması normal o zaman.diyet belki zor gelebilir hamilelilte ama insülin kullanmaktan iyidir.inşallah gerekte kalmaz.hem kilonuda kontrol etmiş olursun

anladım canım.sana erken yapılması normal o zaman.diyet belki zor gelebilir hamilelilte ama insülin kullanmaktan iyidir.inşallah gerekte kalmaz.hem kilonuda kontrol etmiş olursun
Evet diyet çok zor geliyor hamilesin canının çektiği hiç bir şeyi yiyemiyorsunama olsun sonunda dünyanın en güzel mucizesine kavuşmak var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…